Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה מתקדמת - טוטוריאלס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה מצדיק פתיחת נושא חדש, מקסימום יש פה מנהלים נחמדים שיסגרו אותו. ואני מניח שהשאלה הזו צצה בעבר, אבל בשיטוטי הקצר לא יצא לי להתקל בתשובה משביעת רצון.

אז כעיקרון השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מדריכים טובים ומפורטים לנהיגה מתקדמת, עדיף בעברית, למרות שאנגלית היא לא בעיה של ממש.

ועוד משהו, מישהו מכיר מקום גדול ונטוש באיזור המרכז עם נטיה לת"א שאין בו נפש חיה או מכשולים?

ושוב סליחה אם הנושא הזה מיותר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כמו שאמרו, ויגידו גם אחרי - לימודי נהיגה מתקדמת הם לא לימוד שפת תכנות.

לא לומדים בעזרת טוטוריאלס...

בכל מקרה, אתה יכול לקרוא קצת באתר הזה:

http://www.turnfast.com/tech_driving/driving_seating.lasso

לגבי תרגולים וכו' - תשקיע קצת כסף וגש לעשות קורס מתקדם. שווה כל אגורה.

:-)

פורסם
הקישור לא עובד רק לי או שהוא שגוי?

תכבה את הפיירוול שלך.

אתה רציני ?

דניאל.

הייתי.

עד לפני דקה.

הם הורידו את האתר :)

סורי.

היה אתר מצויין.

בחורות ערומות שמלמדות נהיגה מתקדמת.

חבל שלא תוכלו לראות את זה.

:-)

פורסם
בחורות ערומות שמלמדות נהיגה מתקדמת.

חבל שלא תוכלו לראות את זה.

ואתה עוד אומר לו לא ללמוד מטוטוריאלס ? נראה אותך לומד מבחורה ערומה ...

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אני דווקא מאמין שאני אצליח ללמוד עם מדריכים, אם הם יסבירו את כל מה שאני צריך לדעת..

יש לך איזה מקור אחר?

אני כבר רואה אותך באמצע סיבוב על 120 מבצע הפניית הגה חריפה תוך כדי עזיבת גז, ואז פותח בשלווה את "המדריך לנהיגה ספורטיבית" בעמוד 56, פסקה ג' סעיף 3: "באם נכנסת להיגוי יתר, הפנה בשלווה את ההגה כנגד כיוון הסיבוב והוסף מעט גז בעדינות"...

במילים אחרות - לא לומדים נהיגה בהתכתבות!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרוניס, מה בעצם ההבדל בין לקרוא דף, להכנס לאוטו ולנסות לבין לשמוע מישהו מסביר לי איך עושים את זה במשך דקה וחצי ואז להכנס לאוטו ולנסות?

וחוץ מזה הסנריו שנתת דיי מזכיר לי את עצמי. וכמה עולה "המדריך לנהיגה ספורטיבית" הזה?

ואפחד לא מכיר מגרש גדול וריק באיזור ת"א?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
סרוניס, מה בעצם ההבדל בין לקרוא דף, להכנס לאוטו ולנסות לבין לשמוע מישהו מסביר לי איך עושים את זה במשך דקה וחצי ואז להכנס לאוטו ולנסות?

וחוץ מזה הסנריו שנתת דיי מזכיר לי את עצמי. וכמה עולה "המדריך לנהיגה ספורטיבית" הזה?

ואפחד לא מכיר מגרש גדול וריק באיזור ת"א?

זה לא עובד ככה. אף אחד לא קורא משהו ואז מבצע אותו. אתה צריך שמישהו ישב לידך וידריך אותך שלב שלב. יתקן טעויות ויוסיף נקודות. זה כמו שאי אפשר ללמוד נהיגה ע"י קריאה בספר התיאוריה אלא חייבים לעבור התנסות אמיתית ביחד עם מורה נהיגה. אתה הרי לא היית מסוגל ללמוד נהיגה לבדך, נכון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...