Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למדתי במשך השנים לתת את האוטו לראשון שמציע מחיר שנמוך גם בעוד קצת מהמחיר הנמוך ביותר שחשבתי לקבל עבור האוטו ,כל פעם שעשיתי אחרת בסופו של דבר נתקעתי עם האוטו שאני כבר רוצה למכור ובקנה מחכה רכב אחר ויצר תסכול מסויים מהאוטו .

לאחרונה מכרתי את הסאאב 9-5 ידנית שלי במחיר מצחיק לטעמי ו4.000 שקל פחות ממחיר שקיבלתי מבחור שהגיע שבוע אחרי שהאוטו יצא לשוק-, היות והיום ואני ילד גדול ויכול לעמוד בהפסד לא היה סוף העולם ולפחות שוב הוכחתי לעצמי את הטענה שלי .

לפני שקניתי את הסאאב לפני שנה היה ביד 2 למכירה אוטו מסויים שהבחור התעקש לקבל 80.000 אלף, רכב לא סחיר לחלוטין שרק משוגעים מעטים קונים ,לאחר שבדקתי את האוטו בעצמי הצעתי לו 72.000 ובאמת שזה ערך האוטו , הבחור נפנפף אותי מהמדרגות ,האוטו עוד ביד 2 והתקשרתי השבוע לברר כבר בטלפון ירד ל70.000 .

• תוכן חדש...