Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הקטן חסך 35 אלף והוא רוצה לקנות רכב הוא מתעקש שלרכב יהיה סנארוף (שיהיה בלי בעיות כמובן) .

הרכב צריך להיראות טוב! אמין וחסכוני כמה שאפשר, מנוע 1600 אוטומט (נמאס לו מהידני אז לא להציע ידני) האפשריות שעלו

גולף 2000-2002 גנרשיין-יש בעיה בגיר לפי הבנתי אבל אם יש קולר אז אין בעיה זה נכון? איך הסאנרוף אמור לתפקד אחרי 13 שנה על הכביש? באופן כללי מה צריך להשים דגש בבדיקה?

שברולט אופטרה 2005-2006-שנתון מתקדם אבל כולם שוללים אותה על הסף באמת עד כדי כך גרוע?

זהו .אם יש הצעה מעניינת אחרת אשמח לשמוע תודה מראש

((כל מיני קולט,סיווק,רנו מגאן קופה ,יונדאי קופה,קוואליר קופה יורדות מהפרק הם ישנות מידי ו"קרועות מידי"))

תודה לעונים.

פורסם

מזכיר לי התלבטות של בת זוגתי ושלי , שבסוף רכשנו לשביעות רצוננו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=335782

מניסיון זו בחירה מוצלחת. רנו מגאן II הוצגה ב - 2004 ומגיעה גם בדגם 3 דלתות או 5 דלתות עם מנוע 1.6 או 2.0 אוטומט. בחלק

גדול מהדגמים ברמת גימור דינאמיק או פריוולג' יש גג זכוכית פנורמי כפול נפתח מקורי. הוא מאוד אמין וחף מתקלות. בנוסף הרנו הזו

מאוד בטיחותית -

6 עד 8 כריות אויר ו 5 כוכבי בטיחות.

בניגוד לתדמית היא דווקא אמינה בהחלט.

שים לב - אם אתה מחפש ביד 2 - חלק מהמוכרים של דגמי 3 דלתות שמים (בטעות) את הרכב בקטגוריה מגאן קופה , וחלק

בתור מגאן II תת דגם 3 דלתות.

לגבי הוצאות : טיפול כל 30,000 ק"מ לפי היצרן. דגם 1.6 אוטומט בעיר 1:10 מחוץ ברגוע מאוד חסכוני - 1:17.

פורסם
מזכיר לי התלבטות של בת זוגתי ושלי , שבסוף רכשנו לשביעות רצוננו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=335782

מניסיון זו בחירה מוצלחת. רנו מגאן II הוצגה ב - 2004 ומגיעה גם בדגם 3 דלתות או 5 דלתות עם מנוע 1.6 או 2.0 אוטומט. בחלק

גדול מהדגמים ברמת גימור דינאמיק או פריוולג' יש גג זכוכית פנורמי כפול נפתח מקורי. הוא מאוד אמין וחף מתקלות. בנוסף הרנו הזו

מאוד בטיחותית -

6 עד 8 כריות אויר ו 5 כוכבי בטיחות.

בניגוד לתדמית היא דווקא אמינה בהחלט.

שים לב - אם אתה מחפש ביד 2 - חלק מהמוכרים של דגמי 3 דלתות שמים (בטעות) את הרכב בקטגוריה מגאן קופה , וחלק

בתור מגאן II תת דגם 3 דלתות.

לגבי הוצאות : טיפול כל 30,000 ק"מ לפי היצרן. דגם 1.6 אוטומט בעיר 1:10 מחוץ ברגוע מאוד חסכוני - 1:17.

הצעה מעניינת מאוד..ידוע שהגיר של רנו ובכלל של הצרפתיות עושה בעיות (אני מדבר על האוטומט) מה המחלות הידועות שיש לרכב.. מה צריך להשים לב בבדיקה?

מה בקשר לגולף? אמינות? גיר? מנוע? יש להם שוק חזק או שאני מדמיין שנת 2001 גנריישן 35 אלף שקל? הזוי קצת.

פורסם

סיאט טולדו / ליאון ממודל 2002-2003 יענו לך על הדרישות, וגם תשאר עם עודף עשירייה ביד לעת צרה. אומנם סאנרוף לא היה סטנדרט, אבל יש לא מעט רכבים, שזה הוזמן בהם כתוספת (אם כי מדובר היה בהתקנה מקומית).

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

לדעתי אם הוא כל כך מתעקש על סאנרוף אז עדיף לכם לחפש רכב עם אחד מקורי מהחברה ולא התקנה מקומית

שכידוע במקרה הזה חותכים את הגג (מחלישים אותו) וגם אין תעלות ניקוז מובנות למים וזה פתח לצרות.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

סמיט - אתה צודק ואף ציינתי זאת כסייג. אלא, שבתקציב שלו שמאפשר רכישת רכב בן 10 לערך פוחתת המשמעות של מקורי או לא ויותר חשוב מצב המנגנון של הגג ברכב הספציפי.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

עכשיו שמתי לב שאף אחד עוד לא הציע מאזדה לאנטיס מהשנים האחרונות שלה (2004), בגימור GLX נדמה לי

היא באה עם סאנרוף מקורי מהחברה, גם מנוע 1600 (יש גם נפחים גדולים יותר) וגם אוטומטית.

אם הוא יחפש מספיק אז הוא יוכל למצוא אחת שמורה יחסית לשנתון.

והיא גם נכנסת לתקציב שלו.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

סמית צודק ב100 אחוז התקנה מקומית לא באה בחשבון הגג נדפק מתישהו ויש צרות..

המאזדה יותר מידי משפחתית ומשעממת..

בכל זאת הוא נראה לי ננעל על הגולף שנת 2001 גנריישן 1600 אוטומט מה אתם אומרים ממה להיזהר אמין? כמה עושה לליטר?

פורסם
סמית צודק ב100 אחוז התקנה מקומית לא באה בחשבון הגג נדפק מתישהו ויש צרות..

המאזדה יותר מידי משפחתית ומשעממת..

בכל זאת הוא נראה לי ננעל על הגולף שנת 2001 גנריישן 1600 אוטומט מה אתם אומרים ממה להיזהר אמין? כמה עושה לליטר?

משעשע,

כאילו כל מה שחשוב באוטו זה הסאנרוף?

העלות של תיקון סאנרוף במקרה הכי גרוע היא אפס מאופס לעומת כמות התקלות והתיקון שלהם שיכול להיות בגולף...

אם כל כך חשוב לו האמינות של הסאנרוף שייקח אוטו בלי סאנרוף ויילך להתקנה מקומית איכותית.

PUNTO 16V

206 XS

• תוכן חדש...