Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי דייהטסו שרייד 1997 מנוע 1300 ידנית

בזמן האחרון שרייד מתקשה להניע בבקרים (ובמוצ"ש) ובקיצור לאחר שעברו עליה כמה שעות מנוחה,לאחר מכן במהלך היום היא מתניעה ללא בעיה.

כשאני אומר מתקשה להניע אני מתכוון לכך שבניסיון הראשון לא הולך ובניסיון השני או השלישי היא מניעה, המנוע "מגמגם" (סל"ד עולה ויורד) לאיזה דקה שתיים ואז עובר לפעולה סדירה.

מה יכולה להיות הבעיה?

חוטי הצתה ופילטר דלק לא הוחלפו למעלה מ40K יכול להיות ששם טמונה הבעיה?

תודה מראש לכל העונים :)

פורסם

אני לא מומחה גדול אבל ממה שאני מבין מנוע צעדים אחראי על סיבובי המנוע בסרק,

אצלי הבעיה היא שאחרי שהרכב לא מונע מס' שעות הוא מתקשה להניע ולכשהוא מצליח הוא מעט "מגמגם" ולאחר מכן סיבובי המנוע בהילוך סרק בסדר גמור וגם ההתנעות הבאות בסדר גמור ללא בעיות, עם סל"ד תקין בהילוך סרק

פורסם

בעיקרון הצ'וק האוטומטי ברכב הזה הוא מנגנון הפועל בהתאם לטמפרטורת המים.

המים מגיעים לאותו מנגנון דרך הצינורית שסימנתי בתמונה.

האמת סיכוי די נמוך שהבעיה מכאן, אבל תנסה אולי לבדוק שהמים מגיעים לצינורית זו כצורה תקינה.

IMG_7046 (Large).jpg

If you live by the GUN

You die by the GUN

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמתי לב שבימים האחרונים הרבה בעלי שרייד משוטטים בפורום, אז אני מקפיץ הודעה זו שלא זכתה לקבל מענה שעוזר לפתור את הבעיה.

תודה מראש לעוזרים :-)

פורסם
שמתי לב שבימים האחרונים הרבה בעלי שרייד משוטטים בפורום, אז אני מקפיץ הודעה זו שלא זכתה לקבל מענה שעוזר לפתור את הבעיה.

תודה מראש לעוזרים :-)

חוויתי בדיוק אותה הבעיה בשבועות האחרונים, בית מצערת, התחלתי עם תוסף דלק על רבע מיכל דלק ואז עשיתי גם ניקוי בית מצערת והבעיה כאילו לא הייתה! :-) עבר כבר 3 ימים שבהם הרכב כן עמד הרבה זמן.

גם אצלי זה היה קורה רק אחרי עמידה ממושכת והחצי דקה הראשונה בהנעה היתה מפחידה ומלאה ברעידות חזקות אבל עכשיו טפו טפו.

פורסם

עשית את ניקוי בית המצערת בעצמך או במוסך?

אם בעצמך-אשמח לקבל הדרכה כיצד לעשות זאת,אם במוסך-מה העלות המשוערת לעבודה זו?

פורסם
עשית את ניקוי בית המצערת בעצמך או במוסך?

אם בעצמך-אשמח לקבל הדרכה כיצד לעשות זאת,אם במוסך-מה העלות המשוערת לעבודה זו?

עשו לי במוסך כי לא ידעתי מה הבעיה בדיוק אבל ראיתי איך עשו זאת:

יש לפתוח בית פילטר אוויר להוציא את המסנן ולהשפריץ ספריי לניקוי מערכות הצתה לתוך הבית מצערת תוך כדי שהמנוע פועל ולשחק עם המצערת, אל תפחד להגיע לסלד גבוה (כשעשו לי במוסך הגיעו גם ל 6K ) וגם אל תשתולל עם הכמות של הספריי, תן שפריץ של שתיים שלוש שניות תוך כדי שאתה נותן גז על מנת שהנוזל יכנס במהירות ובלחץ, חזור על התהליך מספר פעמים, זה במידה ואתה עושה לבד אם לא אז במוסך ניקוי כזה יעלה סביבות ה150 200 ש"ח אולי אפילו פחות תלוי לאיזה מוסך אתה פונה וכמה רוצים לדפוק אותך באמת שזאת עבודה של כמה דק'הייתי ממליץ לך לעשות זאת לבד בהתחלה ואם זה לא יעזור ותצטרך לעשות ניקוי משמעותי יותר אז אני מאמין שזה יגיע לסביבות ה500.

בהצלחה.

פורסם

ייתכן והבעיה טמונה בחיישן חום נוזל קירור תקול, החיישן אצלך כנראה פעיל ומעביר נתונים למחשב רק כשהרכב קר, כשנוזל הקירור הגיע לחום עבודה הוא עשוי לא לשלוח אות למחשב, נסה לנתק אותו ותראה אם הרכב מתניע כשורה.

תוכל גם לעשות בדיקה עצמית, תוציא את החיישן שים את הרגש שלו בכוס מים רותחים ובדוק עם מולטימטר אם יש לו התנגדות (או אצל חשמלאי).

• תוכן חדש...