Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אפתח ואגיד בזה שעשיתי חיפוש בפורום לגבי אזעקות הביפר ,אבל רוב האשכולות לא ממש מהתקופה האחרונה או לא עונות לי על התשובות ,לכן פתחתי את האשכול.

אז ככה-אני מעוניין לרכוש אזעקת ביפר לרכב ואני מתלבט בין הגראד או הרב בריח..

-מחיפוש בפורום גיליתי שיש שני דגמים הרב בריח 625 והגראד 635,האם הדגמים הללו הם הכי חדישים שיש לחברות ?

-האם ההבדל העיקרי ביניהם הוא רק העניין של הטווח קליטה (1200 לעומת 800)?

-האם הם נמכרים עם מרימי שמשות ומה התוספות האפשריות?

-כמה יכולה לעלות הכי הרבה התקנה של האזעקה ?והאם אפשר להתקין את זה בכל מוסך מורשה?

ולסיכום אשמח לשמוע מאלה שיש להם כבר את האזעקות האם הם מרוצים..

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

ברשותי דגם ה635 המצויין עם מרים שמשות ואני מרוצה לחלוטין.

לצערנו חברת גארד (GUARD) פשטה את הרגל לפני כמה שנים

ולכן כמעט ולא תוכל להשיג אזעקה כזו לכן ירדה לך אופציה אחת.

לגבי האזעקה השניה, גש למתקינים של מערכות אודיו ומולטימדיה (חבר'ה רציניים ולא חאפרים)

וכך תוכל לקבל הצעות מחיר וגם לבדוק אם יש אחריות על ההתקנה והכל.

לעניות דעתי מוסך מורשה לא יתעסק עם אזעקות אפטר מארקט שכאלה, שכן לרוב הרכבים מגיעה אזעקה

מהחברה או מותקנת בארץ בידי החברה.

מאמין שהמחירים נעים בין 600-1000 שקלים פלוס מינוס. תלוי באיזה אזעקה מדובר וכמה תוספות.

וגם כמובן בתלות ההתקנה ברכב מבחינת עבודה.

פורסם

היבואן של הגראדים זה נסראללה לא?:lol: :lol:

ועכשיו ברצינות, אני רכשתי גארד לפני כחודשיים מאמין שעדיין יש בחנויות.

פורסם
ברשותי דגם ה635 המצויין עם מרים שמשות ואני מרוצה לחלוטין.

לצערנו חברת גארד (GUARD) פשטה את הרגל לפני כמה שנים

ולכן כמעט ולא תוכל להשיג אזעקה כזו לכן ירדה לך אופציה אחת.

בפעם ה-100 היבואן חי קיים ובועט ניתן להשיג את האזעקות בלי שום קושי. לפני שאתם כותבים משהו אנא בידקו קודם.

לפותח השרשור לא כתבת באיזה רכב מדובר. מרימי שמשות הם לא חלק אינטגרלי מהאזעקה לרוב זה תוספת.

פורסם

בעיקרון הלכתי לבדוק ברכב עם יש מרים שמשות וזה קיים אז אין צורך בזה...

אבל כיום איזו אזעקה יותר מומלצת ?

אני מאמין שאם החברה שמייצרת את הגארד פשטה רגל אז זה סיכון לקנות את זו מבחינת שירות ואחריות..

פורסם

היבואן "חי ונושם" אבל אם החברה פשטה רגל אז איך יש ליבואן את הסחורה ?

מדובר על רכב מסוג פיגו' 307

פורסם
בפעם ה-100 היבואן חי קיים ובועט ניתן להשיג את האזעקות בלי שום קושי. לפני שאתם כותבים משהו אנא בידקו קודם.

לפותח השרשור לא כתבת באיזה רכב מדובר. מרימי שמשות הם לא חלק אינטגרלי מהאזעקה לרוב זה תוספת.

אשמח אם תוכל לתת לי קישור או טלפון או פרטים של מישהו מהחברה.

אני אומר את המידע הזה בעקבות חיפוש שלי כבר תקופה לגבי שלט ותיקונו.

זה שיש למתקינים עוד מערכות כאלה במחסנים והם עדיין מתקינים , זאת כבר עובדה אחרת.

פורסם

כבר למעלה משנתיים יש יבואן מסודר לאזעקות הנ״ל רק השבוע הזמנתי מהם אזעקות. אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני מחר (ראשון) ואתן לך את פרטי ההתקשרות איתם.

משה אני מקווה שסוף סוף אני ברור גם לך...

• תוכן חדש...