Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב המסוגל להסיע בנוחות משפחה בת חמש נפשות כאשר כל הילדים בטווח גילאים המחייב מושב בטיחות (הגדולה בת חמש).

חשבנו על מיניואן (אני מעדיף רכב קצת גבוה).

עברתי על שירשורים רבים בפורום וקיבלתי מידע רב. עם זאת, לצערי האפשרויות אינן רבות.

אפרט את הקריטריונים:

1. תקציב עד 100 אש"ח

2. מושב אחורי המסוגל להכיל שלושה מושבי בטיחות בנוחות

3. סחירות טובה

4. היצע סביר של רכבים לבחירה (דהיינו - רכבים שאין צורך לחכות לאלילת המזל על מנת שתתפרסם מודעת מכירה שלהם)

5. אמינות

6. ביצועים - לא חשוב במיוחד

7. מידות - לא רכב ארוך מדיי. מבחינתנו, ניתן להסתפק ברכב עם שתי שורות מושבים בלבד

הרכב שענה בגדול על כל הקריטריונים (פרט לקריטריון ההיצע) הוא הטויוטה ורסו, אבל בעייתי מאד לאתר רכב למכירה יד שניה.

לגבי הסניק והפיקסו, שמתי לב כי הדעות לעתים די חלוקות בעיקר לגבי סחירות הרכב. אני בהחלט לא מתיימר לקבוע עמדה אולם הדבר גרם לי לירידה מסוימת בבטחון ברכישת רכבים אלה.

גרנדיס, אס מקס וגלקסי גדולים מדיי עבורי לאור העובדה כי הגישה לחניה בבניים שלנו צרה וגם אחרי שצלחנו בשלום את הגישה לחניה אז יש להתמודד עם מס' חניות שאינן משופעות בגודלן.

FRV - אני מעט מוטרד מהעובדה כי היצור הופסק ומהשפעה אפשרית על הסחירות למרות שנראה כי הרכב נפלא.

למישהו יש רעיון כיצד לצאת מהפלונטר? יש רעיונות לרכבים נוספים?

תודה מראש.

פורסם

למרות הפסקת הייצור של הונדה FRV, הסחירות של הרכב הזה נכון לעכשיו טובה מאוד.

רכב מבוקש מאוד ומתאים בול לכל הדרישות שרשמת, גם לתקציב.

מיניוואנים צרפתיים, כמו רנו סניק, לא מצטיינים בסחירות או בתדמית האמינות,

אבל הם נוחים מאוד, בטיחות גבוהה, מרחב פנים מצוין.

ניתן גם לחסוך כמה אלפי ( או עשרות אלפי ) שקלים בקנייה.

האמינות של סניק בשנים האחרונות הרבה יותר טובה מאשר התדמית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

FRV - אם כל מה שאתה חושש ממנו זה לגבי הפסקת הייצור שלו, אז כיום כמעט ואין מכוניות שמיוצרות במשך יותר מחמש שנים. זה לא אומר כלום לגבי הביקוש או האיכות.

שתי משפחות שמצויידות ב FRV מדווחות על שביעות רצון מאוד גבוהה. שים לב שהוא רחב יותר ממה שנראה. אם יש לך מקום מצומצם לחניה, בדוק היטב שהוא נכנס בקלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הטויוטה ורסו רכב מאוד מוצלח לדעתי, הוא קומפקטי ונותן הרגשת שליטה בנהיגה עקב מימדים מצומצמים יותר ותנוחת ישיבה טובה, לדעתי שווה להתאמץ ולחפש קצת עד שתמצא אחד ראוי, צריכת הדלק שלו טובה בזכות הגיר הרציף וזה חשוב בימינו. יש לא מעט בחברות הליסינג כך שלא כדאי לפסול אותן.

המלצה נוספת וקצת שונה היא לבדוק את האח הקטן, הטויוטה ספייס ורסו. בתקציב שלכם אולי ישתלם להתאמץ טיפה ולרכוש חדש לחלוטין, מדובר במיקרוואן מאוד מרווח שיכול להתאים לתנועה עירונית בזכות מימדים קומפקטיים ומנוע קטן שגם יעזור לצמצם את ההוצאות על הדלק.

ברור לי שידרש איזשהו ויתור בעניין המרווח וגם בתא המטען אבל זה יכול להשתלם בסעיף ההוצאות.

הצעה אחרונה יונדאי I30 CW, זה לא מיניוואן אבל המושב האחורי שלה יותר מרווח משל ההאצ'בק בצורה מורגשת ושוב המימדים הם קומפקטיים יותר משל מיניוואן וגם צריכת הדלק תהיה עדיפה.

אם הנסיעות הן בעיקר קצרות וניתן להתפשר קצת על מרווח ונוחות בנסיעות ארוכות אז רכב קטן יותר יהיה חסכוני ברוב המקרים וגם נוח יותר בתנועה עירונית ובחניות.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

כמעט כל מיקרו-וואן יענה לך היטב על הדרישה. למשל:

1. סקודה רומסטר (בהחלט מומלצת, למרות שאין הרבה פתרונות אחסון. בתקציב שלך עדיף 1.2 DSG מהשנתיים האחרונות)
  2. ניסאן נוט (לטעמי, הכי מומלצת - זריזה, אמינה, מרווחת וחסכונית)
  3. טויוטה ספייס ורסו (קצת נדירה, אך אמורה לעשות את העבודה)
  4. יונדאי מטריקס (קצת נדירה, נרכשה בעיקר ע"י ליסינג והשכרה, וגם הכי פחות מומלצת מהרשימה)
  5. סיטרואן C3 פיקאסו (מרווחת ונעימה, מקנה ישיבה גבוהה, בתקציב שלך ניתן גם חדשה ידנית! )

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הונדה FRV מאוד מאוד מבוקש כיום בשוק למרות שהייצור שלו הופסק. המושב האחורי שלו מרווח יחסית כך שגם שלושה בוסטרים יכנסו בו וגם תמיד אפשר להעביר את הגדול קדימה למושב המרכזי. אמנם אין כמות גדולה מאוד של רכבים כאלו שמסיימים עסקאות ליסינג והשכרה, אבל יש מספיק כדי למצוא אחת טובה בטווח הזמן הקרוב.

מבין כל הרכבים שהזכרת אז הפיקאסו הוא הכי זמין לרכישה. אין שום בעיה למצוא פיקאסו יפה מהיום למחר, גם 1600 וגם 2000 סמ"ק. בסך הכל מדובר ברכב טוב מאוד, מאוד שימושי למשפחה אבל יותר ארוך וגדול מה-FRV אם זה מפריע לך. אין לך מה לחשוש לגביו מבחינת אמינות או כל דבר אחר בסגנון, מהבחינה הזאת מדובר ברכב טוב.

• תוכן חדש...