Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ממש מתחת לכיסוי המנוע ישנו מן פס גומי שחור העובר לרוחב המנוע, ומשם ישנה נזילת שמן המתרחשת כאשר אני בנסיעה.

להפתעתי מוסכים סוברים שהנזילה נובעת ממכסה מילוי השמן, אך לאחר שבדקתי והסקתי ב - 100% שאין מצב שהנזילה משם,

נראה שהנזילה היא מאותו פס גומי שחור כפי שציינתי. קצת מתחת לפס הגומי השחור ישנו מספר: R90 400 - אם זה עוזר למישהו להבין על איזה איזור אני מדבר.

כיצד עליי לטפל בנזילה זו? סיליקון? למען האמת - התחלתי ממש לפקפק במקצועיותם של מוסכים שמתעקשים על נזילה ממקום אחד כשלמעשה הנזילה ממקום אחר, כך שאם אפשר לשים שם חומר אוטם, אעדיף לעשות זאת בעצמי.

תודה לעונים!

פורסם

אתה מדבר כנראה על אטם מכסה שסטומים, ברכבים ישנים תהיה משם הזעה עד נזילה קלה, ההחלפה לא קריטית אלא אם מדובר בנזילה חזקה.

נ.ב המוסכים צודקים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהכי טוב אם תצלם את המנוע ותעלה לכאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה - נראה שהבעיה משם למרות שבמוסכים מאמינים שהבעיה רק בפקק המילוי, אותו כבר החלפתי במקורי. חצי שנה של נזילה, לא קריטית, פשוט נמאס לי להריח שמן שרוף כל פעם שאני יוצא מהאוטו. אני מניח שאם מדובר בהחלפה אצטרך בכל זאת למצוא מוסך שלא ישלח אותי שוב להחליף את פקק המילוי

פורסם

תבדוק את הנושא היטב לפעמים באזור הזה יש עוד גורמים לנזילות כגון מפלג שיושב בצד המנוע ונשמים מסוגים שונים למרות שלפי גיל הרכב ואם נצא מתוך הנחה שהאטם לא הוחלף מעולם הרי שהוא הסיבה לנזילה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תטפל בזה, שהנזילה לא תגיע לפלאגים ותהרוס לך אותם. לי עלה בסביבות 300 שקל כולל עבודה.

*הכוונה לאטם מכסה שסתומים אם זו אכן הבעיה וכך נשמע.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

זהו, לשלם מעל 300 ש"ח על דבר כזה נראה לי תשלום קצת גבוה יחסית לעבודה.

יתכן שאוכל להסתדר עם העניין הזה באופן עצמאי, השאלה היא כמה החלק הזה עולה? ואיך ניתן לרכוש אותו?

האם דרך מחסן חלפים של UMI, או שניתן לקנות לא מקורי בעלות מופחתת (אם האיכות טובה)?

• תוכן חדש...