Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,בחודשים האחרונים אנחנו בחיפושי רכב ,שלשום הפזו 106 נפטרה באופן סופי וזירזה באופן מהותי את הצורך להחליט.

התמקדנו במהלך החיפושים ביונדאי גטס ,ידנית ,דגמי GLS GLI שנחשבים בטוחים (ביחס לGLF)

יש כרגע 3 מכוניות רלוונטיות

אחת 2005 GLS,יד שניה (הראשונה ליסיניג ) 138 אלף ק"מ ,עם ספר טיפולים מסודר מיונדאי .מחיר 20K

שניה 2007 GLS יד שניה ,הראשונה השכרה ) 128 אלף ק"מ המוכר טוען שהיא שמורה ללא תאונות ומטופלת (אין לו ספר טיפולים ...) מחיר 27K

והשלישית 2009 GLI יד ראשונה מליסינג .68 אלף ק"מ מחיר 42 אלף ש"ח

אני יודע שמדובר בשלושה אפשרויות שונות ומחירים שונים .בפועל התקציב היה 20-30 אך אני יכול למשוך אותו לכיוון 40

השאלה -האם לדעתכם שווה להוסיף את הכסף ,מה ההבדלים בצריכת הדלק בין הדגם של 2005 (לפני מתיחת פנים ) לבין 07-09 .

וכמה קריטי הנושא של הסטורית טיפולים במכונית 2007 ,בהנחה ובבדיקה היא עוברת שסי ,גיר ומנוע ?

פורסם

אם יש לך את היכולת הכספית- קנה את החדשה ביותר, מודל 2009.

רכב עם 60 אלף קילומטר יכול להיות עדיין רענן יחסית ו"כמעט חדש", בניגוד לאחרות, עם 130-140 אלף קילומטר, שכבר יכולות להתחיל להראות סימני בלאי.

רכב בלי ספר טיפולים (2007) לא הייתי קונה.

גם את מודל 2005 לא הייתי קונה, כי הוא כבר 7-8 שנים על הכביש, וזה לא מעט.

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על האופצייה החדשה ביותר.

לדעתי ניתן להוריד עוד מהמחיר.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

היי,

יש הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של הגטס לפני מתיחת הפנים: במודל 2005 סביבות 8-7 קילומטר לליטר ובמודלים מאוחרים יותר 12 קילומטר לליטר.

ב2007 יצרו מנוע 1.4 משופר וחסכוני יותר מהמנוע של הדגם הישן (עם 1350 סמ"ק).

ממליצה לך להתקדם בשנתון כמה שיותר, כך לא תצטרך "להתעסק" בשנה-שנתיים הקרובות עם בלאי של שנתונים מתקדמים.

כיום, גטס מליסינג/השכרה מודל 2008-09 מתומחרים בין 30-45 אלף ש"ח.

אם הרכב עבר בדיקה במכון מורשה ונמצא תקין, ספר טיפולים אינו קריטי, או יותר נכון, אל תדחה עסקה טובה בגלל זה.

חג שמח,

ענת

אוויס

אחת 2005 GLS,יד שניה (הראשונה ליסיניג ) 138 אלף ק"מ ,עם ספר טיפולים מסודר מיונדאי .מחיר 20K

שניה 2007 GLS יד שניה ,הראשונה השכרה ) 128 אלף ק"מ המוכר טוען שהיא שמורה ללא תאונות ומטופלת (אין לו ספר טיפולים ...) מחיר 27K

והשלישית 2009 GLI יד ראשונה מליסינג .68 אלף ק"מ מחיר 42 אלף ש"ח

בפועל התקציב היה 20-30 אך אני יכול למשוך אותו לכיוון 40

השאלה -האם לדעתכם שווה להוסיף את הכסף ,מה ההבדלים בצריכת הדלק בין הדגם של 2005 (לפני מתיחת פנים ) לבין 07-09 .

וכמה קריטי הנושא של הסטורית טיפולים במכונית 2007 ,בהנחה ובבדיקה היא עוברת שסי ,גיר ומנוע ?

פורסם

רצוי שתהיה היסטוריית טיפולים כדי שתהיה עדות לכך שהרכב טופל בזמן.

בחברות ליסינג ישנה לפעמים תחזוקת שבר ועדיף להימנע ממכוניות אלו(השיטה:ספר טיפולים)

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
היי,

יש הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של הגטס לפני מתיחת הפנים: במודל 2005 סביבות 8-7 קילומטר לליטר ובמודלים מאוחרים יותר 12 קילומטר לליטר.

ב2007 יצרו מנוע 1.4 משופר וחסכוני יותר מהמנוע של הדגם הישן (עם 1350

שלום ענת, ברשותך כמה תיקונים.

גטס 1350 אוטומטית צורכת 1 ל 7-8 רק אם מדובר בנהיגה ברוטאלית ולא מתחשבת לחלוטין, וברובה עירונית.

ההפרש בצריכת דלק בין הדגם החדש לישן הרבה יותר קטן ממה שרשמת.

הדגם ה"חדש" עם מנוע 1400 התחיל להגיע בערך מחודש פברואר-מרס 2006, ולא 2007.

השואל מדבר על רכב עם תיבת הילוכים ידנית, ונתוני צריכת דלק שנתת כנראה מתייחסים לדגמים האוטומטיים.

פורסם

בהמשך לדיון ...מה ההבדל בפועל בצריכת הדלק בין המכוניות הידניות !!!לפני מתיחת הפנים ואחריה ,ועוד התלבטות -חבר הציע לקחת מימון על חלק מהכסף ולקנות מכונית חדשה -קיה פיקנטו 2012 ב62 אלף ש"ח ,כמה ההיתם מעריכים הפסד בין לקנות גטס 2009 ,2005 או קיה פיקנטו בהנחה וההסתכלות היא לטווח ארוך (אין כוונה למכור את האוטו בעוד 3-4 שנים )אם בכלל אפשר לעשות חישוב כלכלי שכזה

ומה דעתכם על ההשוואה בין המכוניות (קיה וגטס החדשה ) :?:

פורסם

זה לא פורום יעוץ כלכלי, אבל בגדול - ככל שהרכב יותר ישן - אתה מפסיד עליו פחות.

ככל הנראה דווקא גטס 2005 תעלה הכי זול בחישוב כולל ל 3 שנים. מצד שני אתה נוסע ברכב יותר ישן ויותר בלוי.

אני אישית לא ממליץ לקנות רכב בכסף שאין, אלא להשתמש אך ורק בסכום שיש לך ביד. אף אחד לא יודע כמה אתה מרוויח, מה ההוצאות שלך והאם אתה יכול לעמוד בהחזר ההלוואה.

לגבי ההשוואה בין פיקנטו לגסט: כמובן פיקנטו רכב יותר מודרני, יותר מאובזר, חדש עם אחריות, חסכוני הרבה יותר אך גם בעל מנוע משמעותית יותר חלש, כנראה מעט צפוף יותר בפנים ופחות מתאים לנסיעות בינעירוניות.

פורסם

לבסוף החלטנו ללכת על האופציה היקרה ,יונדאי גטס 2009 ישירות מליסינג דגם GLI ...התקשרנו בבוקר לסוכנות טרייד אין -סוכנות טרייד אפ בראשון לציון ,כדי לוודא שהרכב עדיין קיים ,הנציג בדק ומסר שאכן הרכב עדיין קיים ,בוצע אימות טלפוני נוסף לגבי הדגם והמחיר ונסענו לקנות. כשהגענו לסוכנות פתאום הסוכן -עמית -טען שהדגם GLI נמכר לפני כמה ימים ויש דגם ממש דומה ...

GLF ובפועל אין הבדל גדול בין הרכבים ובנסיעה אנחנו לא נרגיש בפועל את ההבדלים (שזה דיי נכון ...רק במקרה תאונה כרית אוויר וABS יכנסו לפעולה -מה שאין בGLF...) כמובן שלקחנו את הרגלים וברחנו משם ...

אני מתקשה להבין איך סוכנות שעושה רושם שמכבדת את עצמה (לפי מה שהם כותבים באתר האינטרנט שלהם ...) עדיין משחקת את המשחקים המלוכלכים של סוכני מכירות סוג ...

לתשומת ליבו של כול מי ששוקל לקנות דרכם .

• תוכן חדש...