Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם תוכלו לעזור לי להתמקד בבעיה שיש לי ובכיוון לפתרונה- הרכב המדובר הוא סובארו B4 2000 עם 185 K

בתקופה האחרונה מתרחשת התופעה הבאה- נקישות/"בעיטות" (מתכתיות משהו) שמופיעות בזמן האצה בעיקר לאחר יציאה מסיבוב. הרעש מופיע מכיוון תחתית הרכב באיזור מושב הנהג. ברגע שאני שומע את הרעש אני עוזב קלות את הדוושת הגז והוא נעלם. התןפעה מתרחשת בעיקר כשהרכב קר (20 קמ בנסיעה בין עירונית). נראה לי שאני מרגיש דפיקות קלות במהלך כל האצה מתונה כשהרכב קר.

פרט שנראה לי חשוב הוא שהתופעה החלה אחרי החלפת שמנים כללית בטיפול 150 במוסך מורשה.

האם מדובר בדיפרנציאל קדמי או בהעברת הכוח אחורה?

אני מהצפון(אצבע הגליל) - איפה אני יכול לערוך בירור מקצועי בעניין?

תודה לעונים:-o

פורסם

כיוון הציריות נבדק אך לא נשלל לחלוטין. הציריה השמאלית עם 10 K והימנית עם 30K בערך. אין נקישות בזמן סיבוב.

תודה

פורסם

בדיקה נוספת - האם תדירות הרעשים קשורה למהירות הנסיעה או למהירות המנוע? האם יש קשר להילוך?

דני

פורסם

dny לשאלתך- הרעש הוא ממערכת ההינע ולא מהמנוע (מושפע ממהירות תאוצה ולא מסל"ד),

לא הצלחתי לקשר בין הילוך מסויים לתופעה

:|

פורסם

אם כך, על פניו נראה שמדובר בבעיה בדיפרנציאל, במיסבים או בבלמים. שים לב שאין לי נסיון עם הדגם הזה ולכן אני מעיר רק הערה כללית.

דני

פורסם

תודה דני

אני חוזר ושואל האם מישהו יכול להמליץ על מוסך/ מכון גירים שיכול לפתור את הבעיה מאיזור חיפה וצפונה?

תודה

רונן

פורסם

היי

ישנו מוסך מורשה של סובארו בקיבוץ גונן, מוסך נוסף בצפון יש בטבריה ובמעלות.

ביקור קצר במוסך ויאבחנו את הרכב ואת מקור הרעש.

קישור לנקודות השרות באזור: http://www.subaru.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99_%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA/04

אייל מסובארו.

פורסם

הבעיה ידועה, הגיר הזה ידוע בנקישות גם כשהו מגיע ל 30.000 ק"מ, הגירים ממשיכים לתפקד המון זמן גם עם הנקישות.

ברשת מסתובבים מסמכים של חברת סובארו בנדון הנקישות ורובן תקינות ונשמעות יותר ככל שהבלאי של הגיר עולה.

לרוב הנקישה נשמעת כשהרכב עולה מהילוך 2-3 והפוך, ביציאה מסיבובים או בירידה מפסי האטה.

לך תבדוק במוסך אבל במידה ויגידו לך לשפץ אני הייתי עוזב אתזה ככה, רוב הסיכויים שהרכב ימשיך לנסוע עוד המון זמן עם הנקישות והן לא ישפיעו על תיפקודו.

לי יש אותו הרכב רק 2006 בעל חלק מהתופעות שהזכרתי ולפני כמה שנים היה לי אותו הרכב דגם 2005 גם אותו הסיפור.

בהצלחה.

• תוכן חדש...