Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הזמנתי ביום שבת מאייני מהאתר שלה פעם ראשונה. הזמנתי הקיט של ego-W עם כמה בקבוקונים.

מקווה שלמרות כל הסיפורים היא בכל זאת בסדר ברוב הפעמים. אחרת, היא תאבד את העסק שלה מהר מאוד.

Mazda 2 2013

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול קיבלתי ממנה את ההזמנה הכל בסדר ,חדש תקין ופועל מצויין.רק חבל שב15 הימים של ההמתנה לא קניתי פה עוד אחת ב250 ש"ח ואז עוד הייתי יוצא ברווח כי הסיגריות בתקופה הזו עלו יל 300 ש"ח.

פורסם
אתמול קיבלתי ממנה את ההזמנה הכל בסדר ,חדש תקין ופועל מצויין.רק חבל שב15 הימים של ההמתנה לא קניתי פה עוד אחת ב250 ש"ח ואז עוד הייתי יוצא ברווח כי הסיגריות בתקופה הזו עלו יל 300 ש"ח.

תוך כמה ימים שמרגע שהזמנת הגיע אליך המשלוח?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אני מתלבט בין שני דגמים של JOYETECH EGO-T או EGO-C מה עדיף ???

אני מזמין מבחור בארץ עם אחריות 3 חודשים במחיר 350 שקל לקיט 2 סגריות

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
אני מתלבט בין שני דגמים של JOYETECH EGO-T או EGO-C מה עדיף ???

אני מזמין מבחור בארץ עם אחריות 3 חודשים במחיר 350 שקל לקיט 2 סגריות

לא זה ולא זה.

כל האנשים שאני מכיר שהיה להם גוייטק מקורי,אחרי זמן קצר העיפו את המנגנון,השאירו את הסוללה וקנו קרטומייזר.

קנה ישר קיט עם קרטומיזר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני גם נתקל בדיוק באותם התגובות!

אנשים לא מבינים כלום וניזונים משמועות מאנשים אחרים,חושבים שהיקר זה הכי טוב וגוייטק זה מקור\איכות ורק כזה צריך לרכוש.

תמיד שרואים אותי עם סוללות מעוצבות,קרטומייזרים מוזרים שואלים האם זה "מקורי",כי זה ניראה להם זיוף.

אני תמיד עונה להם-"תגיד,מזדה זה חיקוי טויוטה?"

כבר אין לי כוח להסביר לאף אחד מה זה מה.

אני לא מופתע בכלל שאנשים זורקים את הגוייטק שלהם כי מבינים שזה לא מתקרב לנוחות שיש בקטומייזר.

כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון.

העיקר שאני נהנה וישר ממליץ לאנשים מניסון מה לקנות ומה לא.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חברים יקרים,

כבר עברה לה חצי שנה מאז הצטרפתי לשרשור הזה שהלך וגדל והתארך והתהלל (יהא שמיה רבא מבורך לעלמי עלמיא..).

אני שמח מאוד על הצטרפותי, מסתבר שהצלחתי להתחיל תהליך שבזכותו נגמלו כבר עשרות רבות של אנשים מעישון בעזרתי ובעזרת חברי הפורום המכובדים שסייעתי להם להיגמל וכן הלאה וכן הלאה. אני בן אדם צנוע מטבעי אבל אני לא מתבייש לומר שאני קצת גאה בעצמי, גאה אבל בעיקר שמח שהצלחתי לעזור לכל כך הרבה אנשים.

מעבר לזה, זכיתי להכיר אנשים מקסימים ואני שמח שהצלחתי לתרום לכל אחד ואחד {וגם לכיסו של שניר 106}

זה המקום להודות גם לדימה היקר (AVE) ול PsyRax ואלמוג שתרמו גם הם המון לחברים מהנסיון שצברו לאורך השרשור. מגיעה להם תודה ענקית מכל מי שהם עזרו לו לשפר את איכות חייו.

רובכם לא יודעים, אבל השרשור הזה גרם לגל מטורף של הודעות פרטיות, גם אלי וגם לחברים אחרים.

עצם מיקומו של השרשור באוף-טופיק, גורם לרבים שאין להם גישה לפורום לפנות גם הם בה"פ.

עם כל הרצון הכן שלי לעזור לכל אחד ואחד, אני לא מסוגל לעמוד בקצב. אני עובד במשרה מלאה והימים שלי עמוסים מאוד. תיבת הה"פ שלי הגיעה ואף עברה את רף ה90% תפוסה. אנשים הגיעו אלי עד לסקייפ בדרך לא דרך בכדי להתייעץ איתי. לצערי, נאלצתי לחסום חלק מהם בלית ברירה כשהתחילו עם "רק שאלה" ונסחפו לאן שלי אין זמן להיסחף.

יש כבר 63 עמודים עם המון מידע, שאלות רבות נשאלות שוב ושוב לגבי מידע שכבר פורסם, כי אנשים הולכים לאיבוד ולא מצליחים למצוא את התשובות.

הנהלת קארספורום יקרה,

אני מתנצל על השורות הבאות, זה מן הסתם לא הכי מקובל לביצוע בפורום אבל בגלל מגבלות האוף טופיק וטובת הזולת אני מבקש בכל לשון של בקשה להתחשב בכלל הציבור המעשן והסובבים אותו (הפאסיביים וביניהם גם ילדים), בין אם הם חברים בפורום מכובד זה ובין אם לאו. אם אינכם מסוגלים/מוכנים לסלוח, אקבל את המחיקה בהכנעה והבנה ובצער.

חברים יקרים,

בשל מחסור גדול במידע מקיף ומסודר על הסיגריות האלקטרוניות והפסקת העישון באמצעותן מחד והצורך והביקוש למידע כזה מאידך. ובשל מבול הפניות אלי ואל החברים האחרים בנושא זה, החלטתי לעשות מעשה ולהקים פורום/פורטל יעודי לנושא.

כך יהיה ניתן לרכז מידע רב במקום אחד בצורה מאורגנת, בלי הגבלות גישה (מובנות) לאוף טופיק. ובלי לנסות לדלות מידע במעבר על 60 דפים ללא יכולת להשתתף בדיון.

אני עובד על האתר הזה כבר מספר שבועות.לצערי בשל עומס בעבודה ומחסור רב בזמן פנוי, זה התעכב והתעכב.

האתר לא הכי מהיר, לא יפה {לא התעסקתי בעיצוב}, ועוד יש תכנים רבים למלא בו (גם בעזרתכם). אני מבטיח להשתדל לעשות זאת עם הזמן.

אגב,

כבר דיברתי עם אייני, היא מבינה שיש קהל גדול ואני לוחץ עליה לחזור למכור לנו בקבוקים בודדים.

אם נגייס כולנו כח קניה גדול, נוכל להשיג הרבה הטבות. אין לי ספק.

תודה גדולה לברווז ולארז וולף חברי הפורום על העזרה והנכונות לעזור לי במאמצים לטובת הזולת. אתם אנשים מקסימים.

עוד דבר אחד,

חברים, זו הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניהול פורום. ואני לא מצליח לבטל את הצורך לאשר פוסטים ראשונים של משתמשים משום מה. אנא התאזרו בסבלנות ואל תכעסו עלי {אתם יכולים להסתלבט, אקבל זאת בהבנה :-D}. אני אעשה את כל המאמצים לאשר הכי מהר שאפשר.

ותהיו סלחניים עם חבלי הלידה של הפורום, תודה

אה, כן.. הפורום נמצא כאן http://www.ecf.co.il

פורסם

קהילת המאיידים לא כזו גדולה

אבל קיימת

יש לה גם קהילה משלה, עדיין מתפתחת, אבל קיימת

עם כל הרצון הטוב, הייתי ממליץ פשוט להתרכז במקום אחד ולא להתפזר בקהילות שונות..

לא חושב שאפשר לפרסם כאן את הקהילה אז אני פשוט לא אעשה את זה..

נראה טוב אבל!

פורסם

לא כל כך הבנתי האם מקבלים אצלה 3 ערכות בסכום של 32 דולר או אחת?

בכל מיקרה היא תמיד יותר זולה,healthcabin לא זולים ביחס לסינים אבל את האיכות שלהם אני לא מחליף בעד שום דבר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תודה מאיר!

בזכותך ירדתי מהרעל הזה, ולמדתי המון מידע מועיל.

בהצלחה עם האתר, אני מייד ניגש להרשם....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וכמובן כמה מילים למאיר.

קודם כל בזכותך ובזכות עוד כמה חברים יקרים הפסקתי לחלוטין לעשן ולאמץ תחביב מעניין ונסיון עם הזמן.

כעט ניתן להפנות אותו על משתמשים חדשים ולעזור כמה שניתן.

הפורום החדש הוא הראשון מסוגו בעברית,בטוח יש קהילות וקומץ חברים במקומות אחרים,אבל פורום שלם לדבר הזה פשוט אין.

השירשור שפתחתי הגיע למימדי ענק ועדיין מחזיק אחרי 5 חודשים.

התרומה של האנשים כאן מאוד חשובה ואני מקווה שנוכל להפנות אותה גם לפורום,כדי שיהיה פשוט נוח יותר וברור יותר מאשר לחפש בטופיק בעל מעל 900 הודעות.

ולא לשכוח,בזכות אחד שמפסיק לעשן ומתחיל לאדות,באים עוד 5 וכך הלאה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הנוזל הזה נרכש בפיצוציה -30 ש"ח ל30 מ"לבקבוק עם טפטפת,בטעם תפוח עם ניקוטין (יש עוד טעמים).

כתוב באישור FDA ו-MSDS (מה זה?) הטעם לא רע אבל יש לי חשד שהוא מזוייף .השם סאן ליקוויד מוכר למישהו?http://www.doctors.co.il/forum-3067/message-17873#message-17873 פה מצאתי שיש דוקטור שממליץ עליו בחום

אבל על הבקבוק אין שום נתונים מה הוא מכיל.

content___media_external_images_media_909.jpg

content___media_external_images_media_910.jpg

• תוכן חדש...