Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע גבוה בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !

יש לי פיג'ו 206 1.4 אוטומטית 2001, היום לאחר נסיעה של כ- 10 דקות בבוקר,

פתאום חום המנוע הגיע למקסימום והוונטה התחילה להשתולל. לאחר שהמשכתי בנסיעה כרגיל חום המנוע חזר למצב הרגיל שלו.

המצב הרגיל שלו הוא 70-80 הוא מעולם לא הגיע ל-100 אפילו בפקקים.

אני שומר תמיד על מהירות קבועה (90 קמ"ש) ומאיץ בהדרגתיות ככה שהמנוע לא מתאמץ יתר על המידה

הרכב נמצא אצלי שנה וחצי וכמעט לא היה צורך למלא בו מים. לפני יומיים מילאתי מים ומאז התקלה .

האם יכול להיות שכשמילאתי מים נכנס לי אוויר למערכת ?

אותה תקלה הופיעה גם בערב כשחזרתי מהעבודה, ולאחר שבדקתי את מצב המים גיליתי שחסר לי כמות נכבדה של מים.

אודה לכם על דעתכם המקצועית..

פורסם
שלום לכל חברי הפורום !

יש לי פיג'ו 206 1.4 אוטומטית 2001, היום לאחר נסיעה של כ- 10 דקות בבוקר,

פתאום חום המנוע הגיע למקסימום והוונטה התחילה להשתולל. לאחר שהמשכתי בנסיעה כרגיל חום המנוע חזר למצב הרגיל שלו.

המצב הרגיל שלו הוא 70-80 הוא מעולם לא הגיע ל-100 אפילו בפקקים.

אני שומר תמיד על מהירות קבועה (90 קמ"ש) ומאיץ בהדרגתיות ככה שהמנוע לא מתאמץ יתר על המידה

הרכב נמצא אצלי שנה וחצי וכמעט לא היה צורך למלא בו מים. לפני יומיים מילאתי מים ומאז התקלה .

האם יכול להיות שכשמילאתי מים נכנס לי אוויר למערכת ?

אותה תקלה הופיעה גם בערב כשחזרתי מהעבודה, ולאחר שבדקתי את מצב המים גיליתי שחסר לי כמות נכבדה של מים.

אודה לכם על דעתכם המקצועית..

שלום רב !

כפי שאיבחן תחילה, מה רע בשביט לפני, החשד הוא בנזילת מים ממשאבת מים/ רדיאטור/ צנרת מערכת קירור!

לאחר שתאבחן בוודאות, היכן הנזילה בוודאות, מים לא מתאדים מים נוזלים, ב100 מעלות מים עדיין לא רותחים, ולכן לא מתאדים.

מלוי מים לא מכניס אוויר למערכת, חוסר מים מכניס אוויר למערכת.

מה מלאת מי ברז, או מי קירור?

הוספת המנוע קר עובד ורותח, או במנוע קר, ובמנוע כבוי?

לאחר שתבדוק ותאבחן בוודאות, את הנזילה, ותפתור ותה, אני מניח שרמת הטמפרטורה תשאר כמו בעבר.

אם המנוע התחממם היום לראשונה, אני מניח שזה לא בגלל רדיאטור סתום, אם כי בדיקת הרדיאטור בוודאי לא תזיק.

חזור לפורום לעדכן בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המהירות !

היום באותה נסיעה בדיוק , התקלה כבר לא הופיעה משום מה.

הוספתי מים כיוון שהיה חסר לי קצת, יכול להיות שמהחוסר הזה נכנס לי אוויר ?

אני ממלא תמיד נוזל קירור וכשהמנוע כבוי וקר.

דרך אגב, מישהו אמר לי שיכול להיות שזה קשור לטרמוסטט תפוס, יכול להיות ?

בכל מקרה אני אכניס את הרכב עוד השבוע למוסך לבדוק בדיוק את התקלה.

• תוכן חדש...