Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיויק שנת 2000,מאז שקניתי את הרכב נהנה מכל רגע אך דבר אחד מעיק וזאת הצריכת דלק המוגזמת,1 ל 7.5/8 כשההונדות בשנים האלו אוכלות 1 ל 10(12 עם הרכב במצב פנטסטי),הייתי אצל ינקו ובו גילה שיש להחליף את חיישן הלמדא,הוחלף החיישן אך הצריכה נשארה כמו שהייתה חזרתי לבדיקת מחשב והכל היה תקין,אין חור באגזוז או משהו כזה, עכשיו לפני שאני אקח את הרכב למוסך מורשה שבו הבדיקה תעלה סכום יפה ואז ימציאו תאוריות אשמח לדעת לפני כן מה יכולה להיות הבעיה.

הרכב עבר טיפולים רבים של החלפת מחזירי שמן+החלפת שמן+טיימינג וטיפולים נוספים בעלות 5 אלף שקל והצריכה עדיין לא מסתדרת

תודה לעונים.

פורסם

יש עירוני ויש עירוני.

תל אביב עירוני זה אחר מאשקלון עירוני ואחר מירושליים עירוני.

מזגן \ בלי מזגן.

שום הונדה לא אוכלת 1 ל12 בעיר , אפילו לא שלי והיא מנוע 1.4 .

איך אתה מודד את הצריכה ? אני מקווה שאתה עושה ממוצע של כמה טנקים של דלק ולא לפי המחוג דלק.

הונדה שלי היא גיר רגיל 1.4 והיא אוכלת 1 ל10 בעיר ו1 ל13-14 בכביש , זאת הצריכה התקינה שלה.

אני מנסה להגיד שיכול להיות מצב שהרכב שלך תקין

פורסם

לא נוהג בתל אביב למעט סופי שבוע כשאין פקקים

מודד לפי תידלוקים,קלימטרים לחלק לכמות הדלק שנכנסת כל הזמן באותה משאבה

ההונדה 1.6 יותר חסכונית מ1.4 בכללי

הרכב במצב תקין ומנוע במצב מצוין

פורסם
לא נוהג בתל אביב למעט סופי שבוע כשאין פקקים

מודד לפי תידלוקים,קלימטרים לחלק לכמות הדלק שנכנסת כל הזמן באותה משאבה

ההונדה 1.6 יותר חסכונית מ1.4 בכללי

הרכב במצב תקין ומנוע במצב מצוין

טוב ,על איזה טורים אתה נוסע כל הילוך ?

ויש לך טעות , 1.4 יותר חיסכונית +- ב2 ק"מ לליטר וגם הרבה יותר קלה מבחינת המשקל רכב.

פורסם
טוב ,על איזה טורים אתה נוסע כל הילוך ?

ויש לך טעות , 1.4 יותר חיסכונית +- ב2 ק"מ לליטר וגם הרבה יותר קלה מבחינת המשקל רכב.

ברגיל נוסע בין 2 ל 2.5 בין החלפת הילוכים מגיע ל3 וקצת,לא מגיע אפילו ל3 וחצי,רק כשאני מניע הטורים ב1 ויורדים אך זה נראה לי נורמלי

• תוכן חדש...