Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמה, עדינות זה כלל יסוד בעבודות מהסוג הזה. שום פלסטיק לא אמור להישבר אם עובדים נכון.

קרא קצת מדריכים וראה סרטונים ביוטיוב.

בנוגע ללדים, כן זה מה שהתכוונתי. חפש את היקרים והאיכותיים. בדוק שזה מתאים בגודל לבית מנורה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

X PLANE, תאמין לי, שחשבתי איך שהוא להשיג טלפון שלך ולהזהיר אותך מהבאות...

גם ב 406 שלי מישהו חכמולוג ניסה לפרק והתוצאה לא הייתה טובה - מזל שה 306 תרמה את איבריה לאחות הגדולה.

בכל מקרה, אתה יכול לרכוש ב EBAY, קבל קישור מעניין:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=peugeot+interior+light&_sacat=See-All-Categories

מקווה שעזרתי, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ממליץ לך לא להשתמש בלדים לתאורה העליונה.

הרכב לא מגיב טוב לזה וכל הזמן יהיה לך אור חלשלוש כזה, פועל תמידית. לא יודע למה זה, אבל ככה.

את הלד שקניתי לתאורה המרכזית, העברתי בזמנו לתא הכפפות שהיה לי בקסארה. דווקא בתא כפפות הוא היה מגניב לגמרי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

אני צריך משהו בסגנון של הנורות האלה? או בדיוק הנורות האלה? אני יכול להזמין את זאת?

לגבי הפירוק- לא הלך.

לגבי הפס שבדלת תא המטען- תוןדה אנסה את זה בסופ"ש הקרוב ואדווח עם תמונות.

המתג הזה זה הסאנרוף.

אורן

אחד מאלו : http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=5W5+501+LED&_sacat=0&_odkw=LED+5W5+501&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

אצלי ד"א יש לד כזה ומעיר בצורה הרבה יותר טובה מהנורה החלשה המקורית וכן נכבת לחלוטין.

לגבי הפירוק - באסה אבל לא נורא תמצא חדש.. פעם הבאה תדע שלפרק בלי נסיון צריך בעדינות עם הגיון כי בכוח זה ישבר.

206 XS

פורסם
ממליץ לך לא להשתמש בלדים לתאורה העליונה.

הרכב לא מגיב טוב לזה וכל הזמן יהיה לך אור חלשלוש כזה, פועל תמידית. לא יודע למה זה, אבל ככה.

את הלד שקניתי לתאורה המרכזית, העברתי בזמנו לתא הכפפות שהיה לי בקסארה. דווקא בתא כפפות הוא היה מגניב לגמרי.

יש צורך לקצר את הלד עם שניים מהפלוסים שם, אני לא זוכר בדיוק מה.

התקנתי לחבר עם ברלינגו, בהתחלה הלד עשה בלאגן - שיגע את האזעקה, גרם לשריפת הפיוז הראשי :roll: , גרם לתאורה לעשות לופים של כיבוי בעמעום והדלקה מחדש גם כשהדלת היתה סגורה ועוד כל מיני דברים שרק בצרפתיות יכול לקרות. לאחר משחק של קיצור הלד עם שניים מהפלוסים שם, לא זוכר בדיוק אלו, הכל פעל כשורה.

פורסם

הלד המשיך לפעול לך בגלל שעוד נשאר זרם במערכת, ידוע שלמנורת לד דרוש זרם מזערי הרבה יותר בשביל לפעול

אין בזה שום בעיה וככה זה אמור להיות ברמת העקרון, למנורה הרגילה שאתה תשים עם DIMMER שנכבית בשלבים והמהום דרוש זרם גדול יותר וגם כאשר נשאר מתח מזערי במערכת הוא לא מספיק בשביל להפעיל אותה

את הלד זה כן מספיק.

מנורת לד לא אמורה לעשות בעיה אם היא באותו מתח כמו הנורה המקורית ואם היא מחוברת כמו שצריך.

ובקשר לשאר הפרוייקט, אחלה של פרוייקט גם אני כמוך אוהב את כל ההתעסקות הזו בבית בעצמי

תשקול לעשות משהו עם הריפוד של הדיפונים בדלת הוא ממש לא מחמיא לרכב, הצביעה יצאה ממש טוב! :wink:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
. היום בבוקר הגעתי לעבודה קצת מוקדם אז התחלתי לנסות לפרק לפי ההוראות של TCOROLLA בחניון בעבודה. התוצאה- לא טובה. כל הפלסטיק שמכסה את המנורה נשבר לחתיכות קטנות. אין מצב לתיקון של החלק הזה. כמה עולה כיסוי חדש חזה?

אורן

יש במרכז הארץ חנות חלפים בשם "אוטו ציון" נמצאים ביהוד.

ניתן לברר עימם בטלפון האם קיים במלאי ומה המחיר.

*תהנה מהפרוייק רק אני מזהירה זה ממכר.

; )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איך מפרקים את המסגרת של פתחי האיוורור הצדדים?

איך מוציאים רק את המסגרת מהיחידה הזאת?

עם מברג זה נשלף בקלות החוצה, לגבי להוציא את התריס עצמו זה דיי פשוט אתה כבר תראה שצריך ללחוץ את החלק אבל לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה, עדין וקשה להחזרה.

אתה בטח רוצה לצבוע, נכון?

206 XS

פורסם
X PLANE, תאמין לי, שחשבתי איך שהוא להשיג טלפון שלך ולהזהיר אותך מהבאות...

גם ב 406 שלי מישהו חכמולוג ניסה לפרק והתוצאה לא הייתה טובה - מזל שה 306 תרמה את איבריה לאחות הגדולה.

בכל מקרה, אתה יכול לרכוש ב EBAY, קבל קישור מעניין:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=peugeot+interior+light&_sacat=See-All-Categories

מקווה שעזרתי, אריאל.

תודה. אבל, אם אני כבר מחליף ללדים, אני חייב להחליף גם את גוף המנורה? או שזה בסדר להישאר עם מה שיש לי?

אחד מאלו : http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=5W5+501+LED&_sacat=0&_odkw=LED+5W5+501&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

אצלי ד"א יש לד כזה ומעיר בצורה הרבה יותר טובה מהנורה החלשה המקורית וכן נכבת לחלוטין.

לגבי הפירוק - באסה אבל לא נורא תמצא חדש.. פעם הבאה תדע שלפרק בלי נסיון צריך בעדינות עם הגיון כי בכוח זה ישבר.

נניח משהו כזה?

http://www.ebay.co.uk/itm/2x-T10-194-168-501-W5W-5-SMD-5050-LED-Car-Side-Wedge-Light-Lamp-Bulb-White-12V-/290650213114?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item43ac1a4afa#shId

זה ממש לא יקר, השאלה אם זה מתאים לפיג'ו. איך אני יודע? מה אני אמור לחפש בשביל לדעת אם מתאים או לא?

איך מפרקים את המסגרת של פתחי האיוורור הצדדים?

איך מוציאים רק את המסגרת מהיחידה הזאת?

בלחיצה מהצדדים. בעצם התריס תפוס בתוך המסגרת ע"י שני פינים קטנים בצדדים. לחיצה קלה ומשיכה באחד הצדדים תשחרר את הצד הזה, ומהצד השני זה פשוט יחליק החוצה. קבל לקח שלמתי עכשיו: בזהירות!

עם מברג זה נשלף בקלות החוצה, לגבי להוציא את התריס עצמו זה דיי פשוט אתה כבר תראה שצריך ללחוץ את החלק אבל לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה, עדין וקשה להחזרה.

אתה בטח רוצה לצבוע, נכון?

נכון שזה עדין- אבל זה לא ניתוח לב פתוח. אפשר להסתדר עם זה. והחחזרה דווקא סופר קלה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הנה קצת תמונות של מה שקרה למנורה שלי אתמול בבוקר, למען יראו וייראו:

זה הפתח של בית המנורה, למי שמתעניין. אז יש 2 ברגים בפנים. מזל שלא המשכתי למשוך עם המברג את כל הפלסטיק האפור, והקשבתי למה שאמר drsubaru, כי אחרת הייתי שובר גם את זה.

p1150402.jpg

קצת יותר מקרוב:

p1150405d.jpg

וקופסת השברים שפעם היו המנורה שלי:

p1150406h.jpg

בפיזור:

p1150407.jpg

והנה המנורה עצמה. שאלה: איך אני מפרק את הנורה מתוך המתקן הזה? ניסיתי בהברגה אך לא הצלחתי. לא רציתי לנסות חזק מדי- לא לגרום ליותר נזק ממה שכבר קרה:

p1150409l.jpg

ועכשיו למשהו חדש- רציתי לראות איך הכל מורכב בתוך דלת תא המטען, ע"מ לדעת איך לפרק את הידית של הדלת הזו, בלי לשבור מה שלא הכרחי. אז קודם כל תודה ל lantragls שאמר לי לא למשוך, אלא לפרק את דיפון הדלת מבפנים. וכך עושים זאת: אתם יכולים לראות את המיקום הראשון בו יש להכניס את המברג. לא באמת חשוב הסדר. אבל יש בערך 6 קליפסים ממתכת בפנים, אז כדאי להתחיל למשוך איפה שהם יושבים, ולא בין שני קליפסים, כי אז יש סיכון של שבירת הפלסטיק:

p1150412g.jpg

ובהגדלה:

p1150413.jpg

וכך הלאה. מכניס ומושך, ואם אני לא מרגיש התנגדות מיידית, אני מפסיק למשוך, כי אני מבין שאני לא ליד קליפס, ועובר כמה ס"מ הלאה:

p1150414t.jpg

והנה החלק בחוץ:

p1150415.jpg

קלוז-אפ על אחד הקליפסים:

p1150417s.jpg

וככה העסק נראה מבפנים (והפוך, כי הדלת פתוחה):

p1150419d.jpg

ועכשיו שאלה: מה החלק הזה:

p1150420n.jpg

ובהגדלה:

p1150425.jpg

ועכשיו, לגבי פירוק ידית פתיחת תא המטען- האם אני פותח את האומים על שני הברגים שרואים פה בתמונה הזו:

p1150423j.jpg

ואז משחרר את הפלסטיק מסביב לידית? האם זה לא יגרום לכל החלקים הנעים שם ליפול? הם נראים כאילו הם גם מוחזקים ע"י אותם שני ברגים ואומים.

או לחילופין, אולי לא כדאי בכלל להוציא את הפלסטיק הזה? אולי רק למשוך טיפה את החלק עם הקליפס השבור, ולדחוף במקומו אחד אחר? אפשרי?

ושאלה אחרונה (להיום): איך אני מפרק את הבסיס לאנטנה הזו? יש לי אחת קדמית, וגם היא לא מחוברת לשום דבר כי אין יל דיבורית ברכב (משתמש באזניית BT)- אז איך מפרקים? האם יש חשש לשבירת השמשה? איך בכלל היא מחוברת? האם קדחו חור בשמשה ע"מ להעביר כבל מצד אחד שלה לשני?

p1150424gf.jpg

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

היי.

החלק שצילמת הוא סוג של קפסולה שיש בתוכה גולה ממתכת.

כאשר אתה מרים את מכסה תא המטען, היא זזה לצד אחד (כח כבידה) ומחברת בין 2 קטבים ואז הנורה בתא המטען נדלקת.

חפש פוסט שלי מהעבר עם ה 306, הקפסולה ממתגת את המינוס של המנורה בתא המטען.

אריאל.

עריכה:

המנורה שצילמת יוצאת בשליפה כלפי מעלה.

לד לא יהיה יעיל, כי הוא לא ישיג פיזור טוב של האור (לד הוא נקודתי).

את בסיס האנטנה פשוט תמשוך בעדינות - שם לב שאתה לא גורם נזק למוליכים של מפשיר האדים האחורי.

אם זה קשה, תלחלח את האיזור (בצורה מבוקרת כמובן) עם קצת טרמפנטין - זה עושה פלאים לדבקים שונים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לפרק את הידית, אני רוצה ע"מ לחבר אותה כמו שצריך בחזרה. כי אחד הקליפסים נשבר. חצי ממנו עדיין מחובר לפסטיק הזה, והחצי השני מתגלגל לו בתוך דלת תא המטען ועושה קולולולו בכל פתיחה וסגירה של הדלת (זה היה שחזור מדוייק להפליא של הצליל).

אבל אם זה אפשרי- אני אסתפק בחיבור קליפס חדש והכנסה של הידית חזרה למקום. השאלה היא איך אני מוציא את החצי קליפס הסורר מדלת תא המטען?

לגבי הקפסולה הזו- מגניב. תודה על ההסבר.

המנורה- אוקיי. אני אנסה מחר. אצלם ואדווח.

לדים- אז איך אני משפר את עוצמת התאורה בתא הנוסעים?

אנטנה- ואין קידוח שם בתוך השמשה?

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...