Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שהמחיר הכי זול בזאפ זה 2900 בערך.

בצעתי סיבוב בחנויות היום והציעו לי ב 2500. אם במזומן אז אפילו בפחות.

אמרו לי שאפשר להזמין אותו ויגיע שבוע הבא.

יש סיבה לחשוד? או שבכלל סתם עבדו עליי או שהמוכר עצמו לא יודע מה הוא מדבר.

במרבית החנויות בכלל לא היה אותו ואמרו שאי אפשר אפילו להזמין.

אז מה אני לא תופס פה?!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שעובדים עליך, זה שאייפון 4 עם 8 ג'יגה זו קנייה הגיונית ב-2500 שקל, מחיר שבו אתה יכול לקנות היום טלפונים חדישים ומתקדמים הרבה יותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רשמתי 4. ולא 4s.

וזה בשביל החברה. שרוצה אייפון ולא משנה מה.

אתה צודק שיש טלפונים יותר חדשים.

אבל עדין אין כמו האייפון וכמובן כל העיניין של האפליקציות באפפסטור(אינסטלוס) שאין באנדרואיד.

ואם זה המחיר. למה החנות הכי זולה בזאפ מוכרת בהפרש של כמעט 500 ₪.  

פורסם

אם כבר אייפון 4 8 גיגה, אולי כדאי לפתוח לחברה תוכנית בחברה הסלולרית שלה, ואם הם לא מציעים משהו משתלם, אז לעבור למתחרים.

תוציא מהם חבילת דקות + SMS מטורפת + גלישה בלתי מוגבלת + המכשיר כמובן.

Stay Dirty

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות בחנות פרטית גלקסי 2 שמתקדם ממנו בהרבה חבל על הכסף שלך.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

זה הרעיון, לקנות אותו בחנות, לעבור מסלקום לפלאפון ולקבל זיכוי מלא.

הזיכוי יהיה יותר גדול מעלות המכשיר.

ככה שזה יותר משתלם מלקנות בחברה הסלולרית.

פורסם
אבל עדין אין כמו האייפון וכמובן כל העיניין של האפליקציות באפפסטור(אינסטלוס) שאין באנדרואיד. 

"אין כמו האייפון" זה כמו "אין כמו גולף"? "הונדה זה הונדה"?

ואתה צודק, באמת אין את כל העניין של האפליקציות באפסטור. באנדרואידית קוראים לזה מרקט.

ואם עכשיו תגיד "אבל אפסטור זה אפסטור", אני אענה: שוב אתה צודק, באפסטור יש יותר מחצי מיליון אפליקציות נכון להיום! במרקט המסכן של אנדרואיד יש רק כ-400 אלף. זה באמת הפרש ענק. אישית, אני בקושי ישן בלילה כשאני חושב על 100 אלף האפליקציות שאני מפסיד...

אבל אז אני מתנחם בעובדה ששני שליש מהאפליקציות במרקט הן חינמיות, בעוד שבאפסטור המספר הוא קצת יותר משליש. מה שאומר שריאלית, בלי לשלם מקבלים יותר במרקט. אבל עזוב, אין כמו האייפון... אפילו אם הוא רק 4 עם 8 ג'יגה. מי צריך יותר מ-8 ג'יגה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האפליקציות לIOS הרבה יותר מגוונת ואיכותיות מאשר לאנדרואיד.

ואנחנו גולשים מהנושא המרכזי של השרשור:wink:

אם חנות פרטית הציעה לי במחיר זול יחסית, למה חנויות אינטרנטיות לא מוכרות במחיר כזה ?

פורסם
האפליקציות לIOS הרבה יותר מגוונת ואיכותיות מאשר לאנדרואיד.

מצטער אם גלשתי, זה היה דרך האפסטור ופשוט נדהמתי מהגיוון והאיכות :-P

יודע מה, בוא לרגע קטן ננסה לדבר לעניין ולא סחור סחור. אנא תן לי חמש דוגמאות לאפליקציות "הרבה יותר מגוונות ואיכותיות" שיש באפסטור אבל אין להן מקבילה במרקט. אני שואל כי מתחשק לי כמה אפליקציות חדשות, מגוונות ואיכותיות, ואני לא יודע איפה לחפש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני , זה בסדר , אחת מ5 אפליקציות אנדרויד מכילות רוגולות , תענוג של איכות ויציבות.

אפשר להגיד הרבה דברים על אנדרויד - אבל שהאפליקציות שלו ברמה מקבילה , זה באמת סוג של בדיחה. זה שוק שמפגר לפחות שנה - שנה וחצי אחרי המקביל הiOS שלו ועם בקרת איכות לא קיימת. וזה לפני שנכנסים בכלל לערימות של הבעיות שהפרגמנטציה במכשירים ובמערכות הפעלה נוצרות שבה אתה חצי מהמר איך האפליקציה תיראה ותרוץ בין מכשירים.

הייתרון הוא שאפשר לשחרר הרבה עדכונים בקלות ובמהירות.

החסרון הוא שוב חוזר למערכת העדכונים ומליון הגירסאות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רוני , זה בסדר , אחת מ5 אפליקציות אנדרויד מכילות רוגולות , תענוג של איכות ויציבות.

אפשר להגיד הרבה דברים על אנדרויד - אבל שהאפליקציות שלו ברמה מקבילה , זה באמת סוג של בדיחה. זה שוק שמפגר לפחות שנה - שנה וחצי אחרי המקביל הiOS שלו ועם בקרת איכות לא קיימת. וזה לפני שנכנסים בכלל לערימות של הבעיות שהפרגמנטציה במכשירים ובמערכות הפעלה נוצרות שבה אתה חצי מהמר איך האפליקציה תיראה ותרוץ בין מכשירים.

הייתרון הוא שאפשר לשחרר הרבה עדכונים בקלות ובמהירות.

החסרון הוא שוב חוזר למערכת העדכונים ומליון הגירסאות.

ליביו

במקרה, אני מפתח אנדרויד ואני יכול להגיד לך למה האיכות של חלק מאפליקציות האנדרויד נמוכה כל כך:

כי חברות התוכנה מתפשרות על האיכות הזו.

יוצא לי לעבוד מול חברות שמפתחות אפליקציה ל-2 השווקים, וניתן לראות שעבור הגירסה לאייפון הם מקצים צוות של 5 מפתחים ומעצב גרפי, ועבור הגירסה לאנדרויד הם לוקחים את העיצוב של האייפון ואומרים לאיזה בחור בהודו שהם מעולם לא פגשו: "כזה אני רוצה".

התוצאה כאמור, מזעזעת.

לשמחתי אני מקבל אח"כ עבודות כעצמאי בכתיבה מחדש של חלק מהאפליקציות הללו, אבל חלק לא מבוטל מהאפליקציות פשוט לא זוכה לחוויה מתקנת שכזו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...