Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקנות אוטו חדש ולנסוע באוטובוסיס כדי שלאוטו לא יהיה קילומטרז' גבוה.

לקנות אוטו שאתה לא סובל רק כי קל למכור אותו אחר כך.

לנסוע ברום כרמל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעמוד ליד מעבר חציה ולא לעבור וגורמים לך לעצור סתם .. מה גם שהרבה ילדים נכשלים על זה בטסט כי הם לא יודעים מה לעשות.

עוד משהו שאני אוהב, אומנם לא קשור לישראליות כי לרוב זה אנשים מבוגרים מכל מיני מקומות, זה לעבור את הכביש 5 מטר ממעבר חציה ועוד בקצב ההליכה האיטי בצורה היסטרית. אחרי זה מתפלאים למה מלא זקנים נדרסים ...

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

להאיץ לפני פסי האטה כי "ככה עוברים אותם מהר יותר". :screwy:

זה דווקא עשוי להיות קרוב יותר לאמת ממה שנדמה לך, ויסלח לי פותח השרשור על הדיגרסיה הזאת. דווקא הנהגים שמתעקשים להמשיך להאט או לבלום על גבי פס ההאטה עצמו (ופגשתי נהגים שסבורים שכך יש לנהוג באופן שיטתי), מעמיסים על המתלה הקדמי יותר מדי. עדיף להאט לפני פס ההאטה, ועל הפס עצמו לעבור ב"גז קבוע" שבו הרכב לא מאט ולא מאיץ, או אפילו בתאוצה קלה מאוד.

הדבר משפר את יציבות הרכב ומקטין את הטלטלה ברכב ובתוכו. כמובן שהדברים לא אמורים בנהגים שפותחים פול גז על הפס כדי לקבל קצת זמן אוויר...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

1. לאותת לפני יציאה לעקיפה ואז לגלות שעצם זה שאותתת

גרם לרכב בנתיב השמאלי מאחור לתת גז בכדי שלא תספיק להיכנס.

2. להיו תקוע עם עוד מכוניות באמצע חניון עם עוד רכבים מבלי יכולת לצאת

רק כי אף אחד לא היה מוכן להיות סבלני ולתת לשני לצאת קודם.

3. להסתכל במראה כשאתה עומד ברמזור ולגלות שנהג האוטובוס מאחורייך

נדבק אלייך כל כך לתחת עד שהוא מצליח לשמוע את השיחה שאתה מנהל ברכב :-D

פורסם

לדבר בטלפון הסלולרי שמוחזק ביד בגובה החזה ,כאילו שלא רואים את זה מחוץ לרכב.

לחסום רכב בחניה לדקה , ולחזור אחרי רבע שעה במקרה הטוב.

פורסם
זה דווקא עשוי להיות קרוב יותר לאמת ממה שנדמה לך, ויסלח לי פותח השרשור על הדיגרסיה הזאת. דווקא הנהגים שמתעקשים להמשיך להאט או לבלום על גבי פס ההאטה עצמו (ופגשתי נהגים שסבורים שכך יש לנהוג באופן שיטתי), מעמיסים על המתלה הקדמי יותר מדי. עדיף להאט לפני פס ההאטה, ועל הפס עצמו לעבור ב"גז קבוע" שבו הרכב לא מאט ולא מאיץ, או אפילו בתאוצה קלה מאוד.

הדבר משפר את יציבות הרכב ומקטין את הטלטלה ברכב ובתוכו. כמובן שהדברים לא אמורים בנהגים שפותחים פול גז על הפס כדי לקבל קצת זמן אוויר...

אתה צודק,

אני דיברתי על הנהגים שלוחצים על הגז 50 מטר לפני פס ההאטה ואז ממראים אל האופק תוך כדי ניגון שיר הנושא מהסרט "TOP GUN" משנות השמונים, זאת עם נחיתה קצת פחות מסוגננת, בה נשמעים קולות מצוקה של כלי העבודה להחלפת הגלגל מכיוון תא המטען.

זמין 8)

פורסם

להחנות על המדרכה ולחסום מדרכה שלמה להולכי רגל.

לנסוע במהירות 170 קמ"ש ולומר בתירוץ לשוטר תנועה זה היה 70 קמ"ש איך יכול להיות 170?

לזרוק בדיל סיגריות מחלון פתוח באמצע נסיעה מהירה באיילון.

להישאר עם איתות לצד ימין בזמן שאתה בכלל פונה לצד שמאל. :|

להחנות בקניון צמוד צמוד לזה שחונה לידייך ולא אכפת לך אפילו שהוא לא יוכל להיכנס לאוטו.:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לפחד להיכנס למעבר שפחות מ2 מטר רוחב (כשרוחב הרכב הוא 1.60 מקסימום)

תנוחת ישיבה בנסיעה לאחור

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...