Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לראות ל' חותך אותך בלי לאותת ונוסע במהירות כפולה ממך, ואז להאיץ כדי לוודא שזה היה המורה ואין לידו אף אחד. 8)

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לראות ל' חותך אותך בלי לאותת ונוסע במהירות כפולה ממך, ואז להאיץ כדי לוודא שזה היה המורה ואין לידו אף אחד. 8)

אספקלריה עצובה למדי למצב הנהגים שלנו. מורה נהיגה לא אמור להיות כזה :\

פורסם

אם תיסע מכרמיאל דרומה, לכיוון דיר אל אסד, תראה את אותה התופעה רק עם תלמידה במושב הנהג ועוד לפחות 3 תלמידים מאחורה.

לשים סטיקר דתי על הרכב ולנסוע בשבת...

קטע גדול :-D

ולעניין.

להיות ישראלי זה לדעת בביטחון שאתה יודע לנהוג יותר טוב מכולם על הכביש, וכל האחרים טמבלים.

פורסם
לעבור פסי האטה מהצד, כששני גלגלים עוברים מהצד ורק שניים על עולים על הפס האטה כי ככה הרכב קופץ פחות.

לאוו דווקא, גם אני עושה את זה. יש כמה פסי האטה ספציפיים באיזור שאם אני לא מאט ל5 קמ"ש ועובר ככה אפשר לשמוע את הספליטר צועק הצילו...

להיות ישראלי זה לסוע בקנגו מתפרקת מהעבודה, לראות רכב ספורטיבי ולהחליט לחתוך אותו / להתגרות בו רק כדי שהוא ילחץ:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לשים על פיאט פנדה שלט "זהירות מטוס".

לנהוג כשהיד מחוץ לחלון,למרות שהתופעה הזאת נהיית פחות פופלרית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לצפור ל-ל' ברמזור עוד לפני שיש ירוק בכלל !

לשמוע מזרחית בפול ווליום תוך כדי נסיעה בטרנטה .

להתנהג כמו נהג השנה רק כשאתה רואה ניידת בסביבה .

פורסם

• לקחת איתך חבר לנסיעה למקום שאין בו חניה, כדי להחנות במקום אסור ושהוא ישאר באוטו להתווכח עם הפקח במקרה הצורך.
  • לנסוע רחוק לתחנת דלק זולה רק כדי לגלות שבזבזת יותר כסף על הנסיעה מאשר חסכת על התדלוק.
  • לראות צהוב ברמזור ולדעת שעוד מעט תשמע מישהו צופר.
  • אף פעם לא להיות סגור על האם מותר או אסור עכשיו להחנות בתחנת אוטובוס.

:-)

פורסם
לכוון את המראות על הדלתות ולקנות באוטו דיפו מראה פנורמית ענקית כאילו נוהגים בסמיטריילר.

סתם כדי ליידע אותך,מראה פנורמית זה אחלה דבר,מגדיל לך את הראות מאחורה ב-200 אחוז,תנסה את זה,מומלץ.

ולעניינו,להיות ישראלי זה לעצור בנתיב האצה.

ההגה הוא עגול!

פורסם
סתם כדי ליידע אותך,מראה פנורמית זה אחלה דבר,מגדיל לך את הראות מאחורה ב-200 אחוז,תנסה את זה,מומלץ.

ניסיתי, כשהייתי תלמיד נהיגה. לא מומלץ: אין תוספת אמתית או משמעותית של שדה ראיה, יש עיוותים, יש הכפלת עצמים, יש סכנת פציעת ראש חמורה, יש סכנת רסיסי זכוכית בפנים ובידיים, יש סכנת סנוור מאחור, מהצד ומלפנים (גם עקב הפרעה לתנועת סך השמש) ועוד לא מעט סיבות...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ולעניינו,להיות ישראלי זה לעצור בנתיב האצה.

מעוותת מרחקים + מוסיפה נתונים בלתי חשובים שמאלצים את המוח שלך לנתח אותם + בתאונה מתנפצת לרסיסים לתוך העיניים.

לגבי עצירה בנתיב האצה - חובה אם רכב על הכביש נוסע במהירות ואתה רחוק מהמהירות שלו. לא תעצור, תיכנס, תגרום לו לסטות, לבלום או תעשה תאונה? אני מקווה שלא. לפעמים מגיע זרם מכוניות אחת אחרי השניה באופן שלא מאפשר להשתלב בבטחה. לפעמים גם נתיבי ההאצה קצרים.

פורסם
מעוותת מרחקים + מוסיפה נתונים בלתי חשובים שמאלצים את המוח שלך לנתח אותם + בתאונה מתנפצת לרסיסים לתוך העיניים.

לגבי עצירה בנתיב האצה - חובה אם רכב על הכביש נוסע במהירות ואתה רחוק מהמהירות שלו. לא תעצור, תיכנס, תגרום לו לסטות, לבלום או תעשה תאונה? אני מקווה שלא. לפעמים מגיע זרם מכוניות אחת אחרי השניה באופן שלא מאפשר להשתלב בבטחה. לפעמים גם נתיבי ההאצה קצרים.

כנראה שלא הבנת נכון חביבי,עצירה בנתיב האצה עוד לפני שהוא נכנס לפניה של הנתיב,ואני מדבר כשאפשר לא כשאי אפשר.

לגבי המראה... לא יודע איזה נתונים אתה מדבר ואיזה חישובים,המראה הזאת מראה לך גם את הצדדים כמו מראות צד,אתה יכול לראות המון שטחים מתים.

נוסע איתה כבר 7 שנים,ובלי עין רעה זה לא גרם לבלבול אחד.

ההגה הוא עגול!

פורסם

ואני לא נוסע איתה, ולא נגרם לי שום בלבול בגלל היעדרה, וכמוני נהגים רבים אחרים...

תוספת שדה הראיה שאתה מדבר עליה בדרך כלל לא קיימת, מעצם היות המראה פנימית. כלומר, נכון שרואים יותר, אבל מה שרואים זה חלקים פנימיים של הרכב (קורות C, המושב האחורי, המדף האחורי, התקרה וכדומה) ולא כביש ואם כן רואים קצת כביש - אז מדובר בתוספת זניחה וחסרת משמעות דרך חלונות הצד האחוריים.

יתרה מזאת, התוספת הזאת שאתה מבכר כל כך, מופיעה בלאו הכי במראות הצד, והכפילות הזאת רק מבלבלת במקרה הטוב, או גורמת לנהגים לזנוח את מראות הצד, במקרה הרע. לכך יש להוסיף עיוותים, בעיקר ביחס למראות הצד, והסתרת שדה ראיה קריטי לפנים (בעיקר תמרורים ורמזורים).

אם תנסה לפתוח את סך השמש, בעית שדה הראיה לפנים רק תגדל, בין אם זה כיוון שהמראה תפריע לתנועת הסוכך ותתקע אותו בזווית שמסתירה או אף מסכנת את מצח הנהג, או לפחות לא מונעת את הסנוור. ועכשיו אנחנו מגיעים לנושא הבטיחות הפסיבית. בתוך הדשבורד שלך יש גברת עצבנית שקוראים לה כרית אוויר, והיא לא אוהבת מראות פנורמיות, וברגע שתרגיז אותה, היא תעיף את הפנורמית על המצח שלך בעצמה רבה. לא נעים!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רק הישראלים הצליחו לפתח "מילון -שיחון" עברי מוטורי שלם ומעודכן וכל זה באמצעות היבהובים באורות גבוהים+שימוש באורות המצוקה.

אתה יוכל לומר מה שאתה רוצה והשני יבין אותך על מלא!

Gn'f'R

• תוכן חדש...