Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להשתלב לנתיב תחבורה ציבורית לפני רמזור, רק כדי להיות ראשון ברמזור.

על אותו עיקרון:

לעקוף פקקים דרך נתיב האטה ואז להשתלב חזרה ברגע האחרון, ככה עד המחלף הבא - אלה גם הנהגים שאני פחות או יותר הכי שונא.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להחנות את הרכב במקום עם שפע חניות כאשר התחת של הרכב זרוק על נתיב בכביש דו סטרי חד נתיבי, וכל זה כדי לקחת את הילד שלך מהגן.

פורסם
אני לא רואה בזה שום דבר רע. אפשר לאהוב ספורט מוטורי, לדעת לנהוג נכון, לעבור קורסי נהיגה, לפנטז על מכונית חלומותיך, ולהמשיך להתנייד בפורד פוקוס אוטומטי.

מה שמשתמע מדבריך הוא שאם אין לי 911 או מורצ'ילאגו בחנייה, הדעה שלי לא נחשבת...

במה כבודו נוהג אם מותר לשאול?

לא הייתה כוונה שלמי שאין רכב ספורטיבי לא יכול לדבר על רכבים או להבין בהם ממש לא, אלה הדגש על המילים "להטיף וללמד" בדוגמת אל תרכיב ככה ואל תעשה ככה או "למה קנית רכב כזה אם אתה לא עושה איתו טיולי נהיגה" וכדומה.

*דובר מנסיון אישי עם חבר לא באופן כללי

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

• לעמוד בפקק בקצה נתיב פניה ימינה, רק כי הנהג/ת מחכה כמו קוXינל על קו העצירה שכל התנועה תעבור, למרות שלאחר הפניה יש לו נתיב השתלבות ריק של שלוש מאות מטר.
  • לעמוד כל יום 10 דקות ביציאה מהמושב בפקק רק כי הנהג/ת מחכה כמו ההוא מלמעלה על קו העצירה בפניה שמאלה למרות שלאחר הפניה יש לו נתיב השתלבות ריק של שלוש מאות מטר, אך הוא מחכה שהתנועה תחלוף משני הצדדים.
  • לנסוע בכביש 6 כל בוקר ולהגיע בתוך חצי שעה לאותה סיטואציה 7 פעמים: בשלושת הנתיבים נוסעות במקביל 3 מכוניות במהירות כמעט זהה של בערך 90 קמ"ש; השמאלי ביותר מתווכח בטלפון, האמצעי מכוון את הרדיו והימנית בסך הכל מתאפרת ולא מבינה מה קורה בכביש ומדוע מאחורה אף אחד לא זז
  • לנסוע בכביש החוף כאשר 2 סמי טריילרים בסיטואציית עקיפה הכוללת מגביל מהירות: השמאלי עמוס ולכן מפתח מהירות מקסימאלית של 91 קמ"ש, השמאלי ריק ולכן טס במהירות של 93 קמ"ש. העקיפה מתחילה במחלף ינאי ומסתיימת בקיסרייה
  • לקבל דו"ח משוטר כאשר הוא כותב ואתה רק צריך לחתום. האם ביקשתם ממנו פעם לקרוא בקול רם ומובן את מה שהוא כתב דקה וחצי לפני כן?
  • לראות קמפיין מפלצתי של חברת ליסינג שמורידה עד 30% ממחיר המחירון של הניצולות שלה: ולדוגמא:

מאזדה 3 ב60,000 ש"ח במקום 80 אלף. נרכשה מדלק ב95 אלף ש"ח, גבו בגינה 90 אלף בשלוש שנות החכרה ושימשה עוד חודשיים כרכב חלופי, שכל יומיים מחליף נהג. הושקעו בה שני טיפולי שמש עם מקדם הגנה גבוה! ועם ישראל נוהר בהמוניו ומתנפל על המציאות כאילו אין מחר-ממש כצאן לצמח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שכחתי בתגובה הראשונה, בזמן עקיפה חובה להביט ימינה ולתת לנהג את מבט ה-"אתה נוהג גרוע" :mm_eek::nono:.

שבת שלום

פורסם
להנמיך את הווליום באוטו כשאתה מנסה להסתכל באיזה רחוב אתה נמצא :-P

זה על אותו משקל של הבדיחה המפורסמת של ירון ברלד על הזקן שמוריד משקפיים ואומר: "מההההה?!?!?":shock3: כי הוא לא שומע טוב עם משקפיים.

פורסם

• לעמוד בפקק בקצה נתיב פניה ימינה, רק כי הנהג/ת מחכה כמו קוXינל על קו העצירה שכל התנועה תעבור, למרות שלאחר הפניה יש לו נתיב השתלבות ריק של שלוש מאות מטר.
  • לעמוד כל יום 10 דקות ביציאה מהמושב בפקק רק כי הנהג/ת מחכה כמו ההוא מלמעלה על קו העצירה בפניה שמאלה למרות שלאחר הפניה יש לו נתיב השתלבות ריק של שלוש מאות מטר, אך הוא מחכה שהתנועה תחלוף משני הצדדים.
  • לנסוע בכביש 6 כל בוקר ולהגיע בתוך חצי שעה לאותה סיטואציה 7 פעמים: בשלושת הנתיבים נוסעות במקביל 3 מכוניות במהירות כמעט זהה של בערך 90 קמ"ש; השמאלי ביותר מתווכח בטלפון, האמצעי מכוון את הרדיו והימנית בסך הכל מתאפרת ולא מבינה מה קורה בכביש ומדוע מאחורה אף אחד לא זז
  • לנסוע בכביש החוף כאשר 2 סמי טריילרים בסיטואציית עקיפה הכוללת מגביל מהירות: השמאלי עמוס ולכן מפתח מהירות מקסימאלית של 91 קמ"ש, השמאלי ריק ולכן טס במהירות של 93 קמ"ש. העקיפה מתחילה במחלף ינאי ומסתיימת בקיסרייה
  • לקבל דו"ח משוטר כאשר הוא כותב ואתה רק צריך לחתום. האם ביקשתם ממנו פעם לקרוא בקול רם ומובן את מה שהוא כתב דקה וחצי לפני כן?
  • לראות קמפיין מפלצתי של חברת ליסינג שמורידה עד 30% ממחיר המחירון של הניצולות שלה: ולדוגמא:

מאזדה 3 ב60,000 ש"ח במקום 80 אלף. נרכשה מדלק ב95 אלף ש"ח, גבו בגינה 90 אלף בשלוש שנות החכרה ושימשה עוד חודשיים כרכב חלופי, שכל יומיים מחליף נהג. הושקעו בה שני טיפולי שמש עם מקדם הגנה גבוה! ועם ישראל נוהר בהמוניו ומתנפל על המציאות כאילו אין מחר-ממש כצאן לצמח

אני קרציה שאוהב להגיב.

לגבי הראשון - שוב, זה נבלה וזה טרפה. כי מצד אחד אותו נהג מחכה ורוצה להשתלב כשהכל פנוי למרות שזה לא צריך להיות כך, אבל מצד שני כשהוא ישתלב, מישהו מאחוריו יעקוף אותו משמאל וישתלב לפניו ולא יאפשר לו להשתלב.

לגבי השני - אמנם לפעמים יש מעין "כיס" כזה אבל אם הוא נמצא באמצע הכביש ונהג צריך לחכות במרכז הכביש כשמכוניות מימינו ומשמאלו נוסעות במהירות, הוא בסיכון די ניכר, ככה שבלי קשר לחוק, אפשר להבין את ההתנהגות הזו. ממילא כשהכביש פנוי הוא מיד משתלב, ככה שהוא גם לא בדיוק מעכב.

פורסם

5.להיות חובב מוטוריקה ורכבים ספורטיביים להטיף וללמד את כולם אבל לנסוע על מזדה לנטיס (סיפור אמיתי)

מה לעשות שאני חובב מוטוריקה אבל ההורים עשירים שיקנו לי רכב ספורט אין לי, וגם קשרים עם בעלי רכבים ספורטיביים (כדי להגיע למצב שייתנ לי לנהוג) אין לי.

גם הרכב שלי (שבסמלון) נמצא בכלל בבית של ההורים, ומשמש כרכב שני בבית ורוב הזמן הוא אצל אחי.

יש לי מספיק הוצאות של לימודים ושכירות, ככה שכרגע רכב פרטי משלי לא בא בחשבון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

להיות אישראלי זה לצאת ל"עקיפה" ברמזור ליד הבית שנמצא עוד 200 מטר וגם אתה וגם זה שאחריך שגר שם בשכונה כבר עשור שנים ויודע שממילא הרמזור אדום,אבל בכל זאת הוא יספיק ב200 מטר האלה לתת קיק דאון ולבלום בחוזקה רק כדי שהוא הספיק "לחסוך" עוד רכב אחד.

כשאני בקטנוע זה אפילו עוד יותר מצחיק הרי ממילא הרמזור אדום ואני עם קטנוע ואני אעמוד הראשון ,אז למה כל העקיפה הזאת ?!

ואז כשאני עובר לידם( והרמזור עדיין אדום) אני מסתכל עליו במבט של טיפש/טמטום/מבט של גם אם אני אתאמץ אני לא אבין מה עשית פה.

אביב8)

פורסם

להיות ישראלי זה לצפור לראשון ברמזור כשנהיה אור צהוב.

זה לראות רכב מאותת כדי לצאת לעקיפה ומייד לתת קיק ולהתייצב לצידו.

זה לעקוף רכב ולהסתכל על הנהג הנעקף במבט של ״האהא!! עקפתי אותך! אני מלך הכביש הבלתי מעורער״ :roll:

זה לדהור בזגזוג בין מכוניות רק כדי להגיע עם כולם לרמזור האדום.

V5

• תוכן חדש...