Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה דוגמא לישראלי: לצפור לכל מטרה למעט המטרה העיקרית של הצופר שהיא להתריע בפני סכנה ("סע יא סבתא", "יאא זבללל")... אוהבים לצפור בישראל.

מהדברים שלו הוא התפרץ לכביש שהוא חייב לתת בו זכות קדימה ובכך סיכן את dorsht והוא צפר לו בשביל להזהיר אותו.

שחתי את: לשתות וודקה על הגג של המכונית בשישי בערב שזה כאילו לצעוק ״תראו כולם אני הולך לנהוג בשכרות״. תמיד מרגיז אותי לראות את הטיפשים האלה

זה עוד בסדר, מה שבאמת מעציב זה שאם אתה מחנה את האוטו שלך בהרצליה פיתוח בשישי בערב רוב הסיכויים שכשחתזור אליו תמצא פחיות של רדבול\בקבוק וודקה על הגג. לא קרה לי אבל תמיד מעציב אותי לראות את המראה הזה.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהדברים שלו הוא התפרץ לכביש שהוא חייב לתת בו זכות קדימה ובכך סיכן את dorsht והוא צפר לו בשביל להזהיר אותו.

זה עוד בסדר, מה שבאמת מעציב זה שאם אתה מחנה את האוטו שלך בהרצליה פיתוח בשישי בערב רוב הסיכויים שכשחתזור אליו תמצא פחיות של רדבול\בקבוק וודקה על הגג. לא קרה לי אבל תמיד מעציב אותי לראות את המראה הזה.

אחרי שנהג כבר התפרץ בכוח ונכנס לכביש לא לו והוא כבר הבחין בו ובלם, אין מה לצפור. הוא אפילו אמר בעצמו "צפרתי לו על היותו חוצפן ועבריין", שזה אומר מתוך עצבים או מתוך להראות משהו. להזהיר זה משהו אחר לחלוטין. הצפירה מיותרת משום שהיא מעסיקה את היד שלך בלצפור מאשר לתמרן למנוע תאונה והיא יותר הבעת רגש ועצבים ואף שזה מקובל בארצנו, זה לא נחוץ ודי מיותר.

פורסם
הנה דוגמא לישראלי: לצפור לכל מטרה למעט המטרה העיקרית של הצופר שהיא להתריע בפני סכנה ("סע יא סבתא", "יאא זבללל")... אוהבים לצפור בישראל.

לקחת זכות קדימה שלי + לגרום לי לבלום כשיש מכוניות שנדבקות לי לתחת ועוד שניה היו נכנסות בי = צפירה לא מוצדקת?

המממ...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. לשים על סוזוקי אלטו ג'נטים שחורים עם פס אדום, ניקלים על הפנסים וחלונות שחורים.

2. לתקוע את הצומת כשיש נטיב האצה\אחסנה

3. נשים: לחשוב שהאוטו שלי עושה לך עיניים כשאני מעמעם לך "תעופי לימני"

4. לנהוג עם כובע בלילה

5. לתת פתיחה ברמזור כשרואים ויודעים שהרמזור הבא אחרי 50 מטר יהיה אדום

6. לגרום לי לעשות עבירת תנועה (עקיפה מימין, בריחה לימין)

7. בלימת חירום כשרואים ירוק מתחיל להבהב כאשר הרכב 2 מטר מקו חציית הצומת בכביש מהיר

8. לנהוג עם איברים מחוץ לחלון - יד, רגל

9. להיות נעקף ע"י עונדה ללא נהג

10. לנהוג 50 בכביש ישר של 100 במסלול השמאלי כשמטפטף

פורסם

וואי איך שכחתם את התמצית של להיות ישראלי על הכביש: לנסוע בעיר, לעצור בנתיב יחיד כי ראית את הבן של הדוד של אחות של סבתא שלך ועוד להתעצבן שצופרים לך, לצאת מהרכב ולנפנף בידיים בתנועות של "למה מה קרה, אז עצרתי"

ועוד : לנסוע בין הנתיבים על הפס כי לא אכפת לך מהשטויות האלה על הכביש.

ומשהו חיובי: להיות ישראלי זה לעצור לפני מעבר חצייה ולהציע עם היד להולך רגל לחצות ואותו הולך רגל מודה בהינהון של ראש

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה החוק, לעצור להולך רגל. זה אמור להיות נורמה ולא איזה מעשה טוב...

אם כבר משהו חיובי אז לראות בחניון עמוס מישהו מחפש חניה כשאתה בדרך לצאת ולקרוא לו שיתפוס את החניה שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide המשורר התכוון,הטקס הזה של אתה מסמן עם היד והוא מהנהן עם הראש.

ובנימה אופטימית זו: ליהיות ישראלי זה לחשוב שרק אתה יודע הכל ותמיד צריך להראות לכולם שהם פחות טובים ממך, אפילו בשירשור על ליהיות ישראלי זה.-מוטורי

(כן כל כמה הודעות מישהו פה כותב משהו בהומור ואז באים וקוטלים אותו, ומנסיים להראות לו שמה שהוא עושה לא טוב)

פורסם

לבדוק אוטו חדש ע"י בעיטה בצמיג.

לשים שלט "פקח אני פורק סחורה" על קטנוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

להיכנס לחניון וכשהמאבטח פותח את הבגאז' ובודק את הדברים לחשוב- כאילו הוא ימצא שם משהו, או לחשוב אם באמת הייתי רוצה לעשות משהו הייתי מכניס את זה לתוך האוטו, וכשאתה נכנס לחניון והמאבטח לא בודק אותך לחשוב-בשביל מה בכלל מעסיקים אותו אם הוא לא עושה כלום? :)

פורסם
לקנות מאזדה 3 כי ״אם כולם קונים אז זה בטח טוב״ (והפרסומות השקה של לנצ׳יה דלתא יסכימו איתי:lol: )

הסלוגן היה: "העדר יסתדר גם בלעדייך..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הסלוגן היה: "העדר יסתדר גם בלעדייך..."

עידן

צודק

להיות עדר לקנות מאזדה 3 עממית כמו כולם

לשים עליה מדבקות גנטים מגנזיום ולחשוב ששיפרת אותה ושיש לך אוטו מיוחד לא כמו כולם

להיות ישראלי זה לקנות אוטו מליסינג לקחת הלוואות ולא לגמור את החודש רק כדי להוציא לשכן את העיניים

• תוכן חדש...