Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת התקשורת רמי לוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4 קווים, מתוכם3 פעילים, ברמי לוי.

אני מרוצה מהקו ומהאינטרנט, אבל כרגע ישנן 2 בעיות שאחת מהן פתירה חלקית, אך רובן לא מפריעות לכל אחד, והן:

1. אין קבלה של הודעות אס אמ אס מספקי תוכן (לרמי לוי אין חיבור/זיהוי/whatever) אצל ספקי התוכן. צפי זמן לפתרון: אין.

2. יש בעיה בשרותי הכוכבית למינהם. עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר והצלחתי לעבוד עם "פנגו" בחיוג לכוכבית 4500 ללא בעיה ופתאום אין חיבור אליהם (הענין נבדק וזה לא רק אצלי). הפתרון היה פשוט: לחייג למספר רגיל של פנגו (יש להם מספר רגיל במקביל למספר המקוצר עם הכוכבית) או התקנת אפליקציה לסמרטפון (וזה מה שעשיתי בסוף).

פרט לכך, אין תלונות כלל.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המכשירים שיש לי בבית לא שווים יותר מ200 שקל המכשירים הם סוני אריקסונים פשוטים והכי מתקדם זה נוקיה n95.

אני מעדיף כבר שישארו בארון מאשר לנסות למכור אותם.

שמעתי לרמי לוי יש מכשירי סמארטפון סינים זולים, בגדול אני לא מתלהב מכול האייפונים וכול הדברים האלו ביזבוז זמן מוחלט לדעתי וכסף,הדבר היחיד שהסמארטפון יכולים להוזיל לי הרבה כסף מבחינת whatsapp viber וכאלו.

יש לי וואטס אפ וויבר במחשב וזה באמת מעולה.

כנראה אני יעבור לרמי לוי, למישו יש ניסיון עם המכשירים שלו?

פורסם

עד כה מכרו ברמי לוי רק נוקיה סי2 ב 500 שח, המכשירים הסיניים היו אמורים להתחיל להימכר בסוף ינואר תחילת פברואר (זאת אומרת ממש עכשיו) ולשאלתך: ברור שאין איתם ניסיון עדיין ברשת של רמי לוי.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש לי 4 קווים, מתוכם3 פעילים, ברמי לוי.

1. אין קבלה של הודעות אס אמ אס מספקי תוכן (לרמי לוי אין חיבור/זיהוי/whatever) אצל ספקי התוכן. צפי זמן לפתרון: אין.

איציק

מה כוונה "ספקי תוכן"?

פורסם
מה כוונה "ספקי תוכן"?

הכוונה לכל הודעת sms (כמעט) שלא מגיעה ממישהו פרטי, למשל: ישראכרט, ויזה, חברות פרסום, הודעות מזג אויר ושאר אינפורמציה "קבועה" שמגיעה לנייד שלך דרך הודעת sms. במקרה שלבעלי עסקים מדובר גם בחברות פרסום שמעבירות קריאות לשרות/הצעות מחיר דרך כהודעת sms.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

א) למה זה טוב?

ב) בדוק אם לא חסמת את האופציה הזו בטופס שחתמת עליו בהצטרפות (יש טופס של התרת/חסימת גישה לשירותי, שחייבים לפי החוק להחתים אותך עליו).

הכי מתקדם זה נוקיה n95.הדבר היחיד שהסמארטפון יכולים להוזיל לי הרבה כסף מבחינת whatsapp viber וכאלו.

וואטסאפ אתה יכול להתקין גם על הN95. בכלל, יש מבחר אפליקציות עצום למכשיר הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. זה טוב למי שעובד עם זה, ואני עובד עם זה (פרסום, אשראי).

ב. אני לא אהבל, הנושא נבדק מול מחלקת השירות של רמי לוי והנציגים מעודכנים ויודעים שאין קישור לספקי תוכן וגם אין צפי לפתרון.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן למערכת הסימביאן יש מבחר עצום אך המערכת הזאת על הפנים, בכללי בכלל לא אהבתי את המכשיר הנוקיה הזה לא מבחינת פונקציונליות, אלא מבחינת זה שכול שני וחמישי הולך בו משו אחר.

אם הסוני אריקסונים שיש לי יעבדו אצל רמי זה יהיה מעולה, אם לא אולי נרכוש את הסמארטפונים הזולים.

או נחפש סמארפטון יד שנייה נורמלי.

אבל אני יתן לעניין הזה עוד חודש להתבשל עוד קצת חיכיתי עם זה רק בשביל לראות מה יגידו האחרים ולא ישר רצתי איך שהוא התחיל למכור.

נראה מה המכשירים האלו שווים בעוד חודש(אם הם ימכרו כבר בימים הקרובים).

פורסם

יש לי וואטס אפ וויבר במחשב וזה באמת מעולה.

האפליקציות האלה רצות לך על המחשב? איך בדיוק? לא ראיתי גרסאות לחלונות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אנדרואיד היא מערכת קוד פתוח.

אתה יכול לבנות לה אפליקציות וכול אחד, בגלל זה ישנה למערכת אמולטר בשביל לבדוק את אותם אפליקציות, להפעיל לבדוק.

זה נותן גם אפשרות להפעיל אפליקציות קיימות.

לגוגל יש (דרך אגב הם המייסדים) אך הם מסובכות ומסורבלות ואיטיות יחסית הם דורשות מחשב חזק אם יש לכם מחשב חלש זה לא יזוז.

אחרי שיטוט ארוך מצאתי את האמולטר הכי פשוט הכי מהיר ושאף פעם לא עושה בעיות.

youwave android. יש להם אתר אפשר להגיע מחיפוש קצר בגוגל, להוריד וזה מדמה טלפון עם מערכת אנדראיד 2.3.

ומשמה אני מאמין שהינכם יודעים את הדרך.

• תוכן חדש...