Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: מיצובישי גאלאנט שנת 2000.

מה דרוש בטיפול: החלפת שמן+מסנן, החלפת מסנן אוויר, החלפת פלגים, בדיקה ויזואלית של בלמים צמיגים וכו'.

מוסך בשם אמינות (הגעתי אליו אחרי חיפוש בפורום, והוא אינו מורשה יבואן. במורשה רצו 900~ ש"ח על הטיפול הנ"ל.) בחיפה נתן הצעת מחיר של 590 ש"ח כאשר המסנן שמן מקורי מהחברה, ו530 ש"ח כאשר המסנן שמן הוא לא מקורי.

האם ההצעה הוגנת? במידה והמחיר גבוה מדי לטעמכם - אשמח לקבל הפניה למוסך אחר באזור חיפה.

האם שימוש במסנן תחליפי במקום מקורי יכול לגרום לנזק לרכב? כלומר- יש סיבה לא ללכת על החליפי?

תודה.

פורסם

הצעת המחיר של מוסך אמינות סבירה .

לגבי פילטר השמן - יש חליפיים טובים , כגון של MANN , אם לא השגתה , הרכב מקורי .

(נ.ב - טיפול בנוזל ממסרה ברכב הנ"ל - רק נוזל מקורי , או סינטטי תואם ברמת SP2 או SP3 - החלפה חלקית )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה ליין מן.

אז אכן הייתי בטיפול, והמחיר היה אחד לאחד כפי שהוצג בהצעה, ככה שלפחות מהבחינה הזו המוסך אמין.

מה שכן - כחלק מהטיפול המכונאי הוריד את הגלגל הקדמי והאחורי בדק את מצב הדיסקים וציין כי כנראה שבטיפול הבא כבר אצטרך לבצע חריטה בדיסקים הקדמיים.

באופן כללי- איך אני יכול לדעת אם צריך חריטה או לא? מחיפוש שעשיתי בפורום עולה כי ברוב הפעמים עדיף כבר לשים דיסקים חדשים ולא לבצע חריטה - כיוון שההבדל בעלות הוא זניח.

האם כך הדבר גם ברכב שלי?

כמו כן - כשדיברתי עם מנהל העבודה במוסך הבנתי שאין שום בעיה שאני אביא חלקים (שמן פלגים מסננים) והם יעשו את העבודה.

האם יהיה יותר משתלם לעשות כן? אין לי מושג כמה עולים החלקים בטיפול הנ"ל, במקום שמוכר חלקים בלבד.

במוסך בו טיפלתי מחיר החלקים היה כדלקלמן(לפני מע"מ):

פלגים - 88

שמן - 115

פילטר אוויר - 50

פילטר שמן -90

תודה ובברכת שבוע נעים, אסף :-)

פורסם

חריטה של דיסקים עולה כ- 150 ש"ח. דיסקים חדשים עולים הרבה יותר (תלוי אם מקוריים או חליפיים).

אפשר לראות אם נדרשת חריטה על פי גובה הבליטה בשפה החיצונית של הדיסק.

כמו כן יש לדיסק עובי מינימלי ולכן לא חורטים אותו פעמיים.

לפעמים יש גם רעידות קלות הנוצרות מעיוות של הדיסק, חריטה פותרת את הבעייה.

• תוכן חדש...