Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מדפסת לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, הגיע הזמן שאקנה מדפסת.

עד היום בחיים לא הייתה לי אחת, לכן אין לי שום מושג בזה.

אני צריך משהו זול ופשוט לצרכים ביתיים- פה ושם להדפיס דף, מדי פעם תמונה, לא יותר מזה.

האם יש משהו שצריך לשים אליו לב? כמה בערך עולה להחליף צבע (ניתן להזמין מחו"ל)?

תודה רבה לכל העוזרים :-D

פורסם

שאלה קשה...

מצד אחד יש לך את המדפסות המשולבות אך החסכוניות יחסית של HP, אבל מנסיון של חבר ושלי עצמי, יש להם אמינות מחפירה מאוד, וכול הזמן יש הפתעות חדשות.(זה תופס לכול מדפסת דיו, לא בהכרח HP).

מצד שני יש לך את מדפסות הלייזר אבל הם יקרות משמעותית(במיוחד אם אתה רוצה גם צבעוני) אם אתה גם רוצה אופציות כמו סורק או פקס.

פורסם

למרות שזה "מגרה" ללכת על המדפסות המשולבות במחיר זעום , אני לא הייתי ממליץ לך

ללכת לכיוון הזה (כל עוד זה לא לייזר) כי הפוטנציאל תקלות ב מדפסת הוא עצום.

הייתי במצבך לפני שנה וחצי והחלטתי לקנות hp deskjet 1000 הכי פשוטה

ב160 שקל ועד היום היא משמשת אותי בתור סטודנט לעבודה פה ודף שם ;)

, גם הדיו זול (50 שקל מקורי( שחור) של hp)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אם אתה מדפיס "דף פה ודף שם" - קנה את המדפסת הזולה ביותר שתמצאף אם כי אם תצצא מדפסת עם מיכל דיו יותר גדול - בחר בה, גם במחיר עוד כמה עשרות ש"ח. כאשר הדיו יגמר קנה מדפסת חדשה.

אם אתה צופה צרכים קצת יותר גדולים בחר בין לייזר בסיסית (עדניין של 300-400 ש"ח) אם אינך זקוק לצבע, לבין מדפסת הזרקת דיו קצת יותר בריאה במחיר דומה.

אישית אנימחזיק בבית 4 מדפסות:

לעצמי - מכונה משולבת של HP (דגם 5610) משרתת אותי כםקסף סורק ומדפסת כבר קרוב ל-5 שנים בלי בעיות מיוחדות. צריכת הדיו שלי נמוכה, זוג מיכלים מחזיק 1-2 שנים.

לבן הסטודנט - שתי מפסות: להדפסות מהירות באיכותנמוכה או להדפסות ש"ל - מספסת משולבת בסורק Brither DCP 7030, מיכל טונר מחזיק אצלו למעלה משנה למרות שימוש די אינטנסיבי, אבל באיכות הדפסה מינימלית. להדפסות צבע יש לו HP959C אשר מתקרבת ליום הולדתה העשירי ועדיין כוחה במותניה.

לבן הלומד בתיכון יש מדפסת משולבת בסורק HP 1110 המשמשת אותו להדפסות קטנות, לדברים יותר רציניים הוא שולח לאחיו הגדול בדוא"ל. גם מדפסת זו לא בעייתית למרות גילה (למיטב זכרוני כ-7 שנים).

לגבי הדיו - בניגוד למקובל הגעתי למסקנה שכדאי לרכוש דיו מקורי. מספר נסיונות לשימוש בדיו חלופי (ב-959) אכזבו מאוד - אמנם המיכלים היו זולים, אבל איכות הההדפסה ירודה והדיו נגמר מהר מאוד. ככל הנראה שהותז יותר מדי דיו. כיון שהצריכה שלי נמוכה אני מעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים פעם בשנה-שנתיים ולרכוש דיו מקורי במיכל עם מתזים נקיים.

ד"א בעבודה אני משתמש במדפסות לייזר, מתוצרת Brother אבל גם במדפסת Heavy duty של HP המשמשת להדפסת כ- 2000 דפים בחודש באיכות גבוהה, וכולן אמינות להפליא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות!

למען האמת ממש לא חשבתי בכיוון של לייזר, כי השימוש יהיה מזערי, אולי 3 דפים בחודש.

מחיר של מדפסת לייזר צבעונית זולה הוא כ650, ודיו זולה הוא 150-200, כמעט פי 4.

אני לא ממש רואה טעם לקנות את הלייזר, כי אפילו במקרה של תקלה, אני יכול לקנות עוד 3-4 מדפסות דיו ולא להגיע למחיר של מדפסת לייזר אחת.

האם כל מדפסות הדיו הזולות הן אותו ח*א, או שיש חברות שיותר מומלצות (בין אם באמינות ובין אם במחיר הדיו)?

עריכה, sperial עכשיו ראיתי את התגובה שלך, ואני מבין שלשימושים שלי הכי טוב = מדפסת דיו פשוטה עם מיכל כמה שיותר גדול?

פורסם

אם מדובר בדפים בודדים בחודש - עשה כפי שכתבתי בתחילת ההודעה שלי: קנה את המדפסת הזולה ביותר שתמצא. נדמה לי שיש מדפסת של HP שעולה כ-100-120 ש"ח באופיס דיפו, והיא תתאים לצרכים כאלה.

בכל זאת - שקול לקנות משולבת אם אתה רואה שימוש לסורק ופקס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סורק ופקס זה לא רע בכלל, הנה מדפסת משולבת זולה במיוחד:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731312

איך היא?

**עריכה, זאת לא המדפסת, אחת החנויות שמה דיו במקום מדפסת ומכאן התקבל המחיר הנמוך. המחיר הוא 300 למדפסת עצמה.

הנה 3 מדפסות במחירים זולים, מי מהן עדיפה?

LEXMARK

HP

CANON

פורסם

לא מכיר את הדגם.

בעבר הרחוק היה לי נסיון טוב עם מדפסות קאנון, אבל זה היה עוד בימי הטקרטור אם כי נדמה לי שכבר הזרקת דיו ולא סיכות. מכל מקום - אם תשיג את המדפסת ב-170 ש"ח אין לך הרבה אפשרות לנפילה, ובסכום זה אפילו כבר חובה לתת לך אחריות לשנה. גם במחיר היותר נפוץ בזאפ (סביב 330 ש"ח) נראה כעסקה לא רעה.

בכל זאת ממליץ לך לעבור בחנות כלי הכתיבה\מחשבים הקרובה לביתך ולהתרשם מהמבחר. במקרה זה אופיס דיפו בד"כ יציגו מבחר לא רע במחירים סבירים.

פורסם

אני ממליץ על מדפסות של OKI. נוכחתי פעמיים שהשירות הטלפוני שלהם ממש מרשים.

ובעצם, כשאתה קונה מדפסת, תקפיד לקנות מדפסת שיש לה אבא ואמא, והשירות יעיל.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

דף פה ודף שם זה לא בהכרח ערובה לאורך חיים ארוך, לפעמים מאי שימוש היא מתפגרת.

רד מה-HP, אמינות מתחת לכל ביקורת - מה שהיה פעם ה-פרימה הפך היום לבדיחה.

תקנה לך מדפסת של אחת החברות האחרות שיותר מומלצת ב-ZAP, רובן ככולן אותו דבר.

פורסם

כשעבדתי באייבורי הייתה לנו OKI ששימשה כהמדפסת היחידה ל5 אנשים.

היא הייתה מוציאה כמה מאות דפים בשעה, ולא ראיתי אותה עושה בעיה אחת בכל הכמה חודשים שהייתי שם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

OKI תעלה באיזור ה-700 שקל.

והמון מדפסות לייזר הן סוסי עבודה.

אני גם ד"א בדעה של לקנות מדפסת לייזר כזאת ולפחות להנות ממנה מאשר לקנות את אחת מגרוטאות ההזרקת דיו האלו שעושות קצת הדפסות והרבה בעיות, אבל זה לא התקציב.

פורסם

נקמיצ'י - אני מניח שה-OKI היתה מדפסת ליזר Heavy Duty, לא מה ש-Step מחפש.

יש לי נסיון טוב מאוד עם מדפסות ליישר של Brother בעבודה, מחזיקות מעמד כבר כ-10 שנים בעומס בינוני (להערכתי כ-100 דפים ביום, אבל זה אומדן גס מאד). היתרון הגדול של Brother הוא שהתוף נפרד מהטונר, כך שמחליפים תוף רק פעם ב-3 טונרים, חסכון עצום בעלויות. שוב - מדובר בשימוש די אינטנסיבי, לא שימוש ביתי שגרתי.

פורסם

תראה, בשביל 4 דפים בחודש כדאי להתיידד עם שכן/ה ולבקש טובה תמורת איזה צ'ופר שתתן להם.

אבל אם העלות נמוכה יחסית, עד 200/300 שח - אפשר לרכוש, וטוב שיש מדפסת בבית.

הטיפים שלי למאפייני השימוש שלך, הם ללכת על מכשיר זול, ללא פקס וללא כרטיס רשת. סורק רצוי (הוא משמש כמו מכונת צילום איטית משהו) אם אינו מייקר בהרבה.

בדוק ברשת את האפשרויות לשימוש בדיו חליפי, גם אם השימוש קטן - הדיו מתייבש תוך שנה עד שנה וחצי.

בדוק מהם מחירי דיו למדפסת, מקורי או חליפי, זה שיקול עיקרי כי מחיר הדיו יקר מאוד.

בכלל, טוב להדפיס דף כלשהו פעם בחודש רק כדי לרענן את הצנרת במדפסת.

אם אין צורך בשימוש בצבע, ולא יהיה כ-3 השנים הקרובות, קח אחת עם שחור בלבד. ברוב המדפסות הצבעוניות, ברגע שנגמר דיו באחד המיכלים אי אפשר להמשיך להדפיס. לפעמים 3 הצבעים הם ביחידה אחת ואז חובה להחליף אותה, אם כי הנסיון מראה שכולם נגמרים בערך באותו זמן.

בדרך כלל קנון יתנו איכות טובה יותר, אך יש קושי מסויים עם דיו חליפי עבורן. בדרד איכות טובה, ונוחה מאוד עם דיו חליפי.

לפי הידוע לי ללקסמרק לא כדאי להתקרב במאפיינים שלך. את אוקי איני מכיר - טוב לקרוא פה דעות טובות עליה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בשנה-שנתיים האחרונות אני נתקל פחות ופחות בדיו חלופי, לפחות בחנויות שבהן אני מסתובב. גם איסוף המיכלים הישנים למחזור פסק (אני משליך אותם למיכל אשפה אלקטרונית עירוני). מצד שני - גודל מיכלי הדיו הולך ומצטמצם, אם כי HP מספקת היום הרבה מיכלים בגרסה רגילה וגרסה מוגדלת.

לגבי הסורק והפקס - לדעתי, אם אינם מייקרים את המדפסת במידה משמעותית - כדאי להשקיע בהם, הנוחיות של יכולת לצלם מסמך ולשלוח פקס בלי תלות בשכן, מעסיק, בית דואר או כל גורם אחר שווה השקעה של 100-200 ש"ח, במיוחד כאשר בד"כ ההשקעה תתפרש על פני מספר שנים. אבל זו הגישה שלי, יש מי שיעדיף לרכוש את המכשיר הפשוט והזול ביותר אם מחסרון כיס ואם מהעדר צורך בפונקציות הנוספות.

• תוכן חדש...