Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

דוד שלי מארה"ב בקרוב בא לארץ אז רציתי לנצל לקנות דאבל דין לפולו TSI

כרגע מורכבת המערכת חיקוי סיני ושומעים על הפנים ,אז אני צריך המלצה שלכם בתקציב עד 300$ אפשר עם חריגה ,שיהיה בו רדיו ,DVD בלוטוס הכל ולא צריך GPS.

שהאיכות תהיה טובה ,הרמקולים שיש ברכב הם hertz .

תודה.

פורסם

תשמע... אני לא מזמן רכשתי פיונר AVH-3300BT, לצערי רק אחרי שקניתי את המכשיר (מארה"ב) הבנתי שאי אפשר להפעיל את הרדיו כאן בישראל... זאת אומרת התדרים הם שונים. אך הבנתי גם שיש את עוזי רדיו שעושה כיול למערכת אבל הדבר דיי יקר ואז ניתן לשמוע רדיו בתדרים הישראלים...

המכשיר עצמו באמת אחלה ואני מרוצה ממנו מאוד. יש בלוטוס מובנה, DVD, USB,AUX, חריץ לכרטיס זכרון... ממש כל דבר שתרצה. הדגמים של פיונר לדעתי לא שונים אלא הם אותו דבר רק הפאנל שונה... לך על אחד מהמכשירים האלה ותיהיה מרוצה :) בהצלחה...

פורסם

אני מודע בקשר לתדרים רדיו בארה"ב אז יש אפשרות לקנות באירופה שזה תואם לארץ התדרים.

יותר חשוב איכות כמובן ,אך רצוי עם מסך שיהיה בו הכל חוץ מGPS

אני יודע שפיונר איכותים אך אשמח לעוד המלצות בתקציב הנ"ל

תודה.

פורסם

תראה למען האמת התקציב לא כלכך מכובד למרות העובדה שזה מחו״ל.

מסתם דפדוף מצאתי משהו שקרוב לתקציב

http://www.sonicelectronix.com/item_31822_Clarion-VX401.html?from=16

אם יש לך אפשרות למתוח את התקציב וההעדפה היא לאיכות סאונד הייתי הולך על מכשיר סינגל דין בלי כל הDVD והפיטצ׳רים.

דאבל דין איכותי כמו שצריך יעלה כפול מהתקציב ואולי אף יותר..

תסתכל קצת באתר שבקישור יש שם מלא אפשרויות.

• תוכן חדש...