Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש ברשותי יש מאזדה 3 והיום שמתי לב שבמושב האחורי יש רטיבות חלק מהמושב רטוב כולו ושפתחתי את הבגאז' ראיתי שהגלגל הרזרבי מלא במים רוב הבגאז' רטוב השטיח מלא במים וזה לא טיפות.

מאיפה יכולה להגיע הבעיה?

דרך אגב כל הזמן השמשה האחורית שלי מלאה באדים ומשם כל האוטו מתמלא באדים תוך שתי דק ושמתי לב ששום רכב לידי בלי אדים, כאילו יש לי חלון פתוח או משהו, אני חושב שזה אולי מהשמשה האחורית כי האדים יוצרים מעין נקודות של מים כאילו יש חדירה משם.

 

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יכול להיות שהגומיה בתא המטען זקוקה להחלפה.

אתה יכול לקחת צינור מים, תשב ברכב ומישהו ישפריץ ותראה בדיוק מאיזה נקודה המים נכנסים.

יכול להיות שצינור הניקוז סתום ובגלל זה חודרים מים לתא הנוסעים.

פורסם

איך אני יכול לראות מאיפה המים חודרים אם אני יושב בתוך תא הנוסעים?

צינור ניקוז סתום? איפה נמצא הצינור הזה ואיך הוא נראה?

×
×
  • תוכן חדש...