Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני והסנטה: דייט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסנטה נמצאות אצלי כבר מיום שלישי, ועד עכשיו לא יצא לי לנסות אותן באמת,

חוץ מעיון במגזינים בגרמנית ובפורומים כאלו ואחרים על היכולות של הנומאד, לא באמת ידעתי למה אני נכנס,

או יותר נכון מה קניתי :)

עד עכשיו הן נחו להן בחדרי בשקט ובתמימות, והמתינו לתורן, לצערי היתי צריך לבדוק אופניים אחרים (של פוייזן) לפני שיצא לילגעת בהן.

מתעורר היום בבוקר בחוץ מינוס 5 מעלות, אבל השמש זורחת והציפורים לא מוציאות את הראש מרוב קור.

אני קם וצועד לחדרי (בדרך לשירותים) ושם פוגש את הסנטה, ממתינות שאבדוק מה הן שוות, בדיקה קצרה לגבי מזג האוויר ורואה שלא

הולך להשתנות לרעה אלה הולך ונהיה יותר ויותר יפה.

פותח את הארון ומוציא את ביגדי הרכיבה, האישה כבר מפצירה ברקע שהאופניים עם בוץ לא עולות לחדר.

המסלול מתחיל בעליה טכנית, וכבר מתגלת הבעיה הראשונה לא כיוונתי את הבולמים לפי המשקל שלי שיט נו טוב עוצרים,

מכוונים והופ חוזרים לעליה (5 ק"מ), האופניים מטפסות מדהים (כמה ימים לפני זה יצא לבחון אופני XC של פוייזן 11 קילו),

ואז מגיע הרגע שהמתנתי לו, והרגע שסנטה חיכו כל כך יפה וכל כך בשקט להראות לי למה הן מסוגלות, מסלול של 8 ק"מ רק ירידות טכניות, מה אומר צמד השועלים מקדימה ומאחורה תפקדו בצורה כל כך מדהימה, והאופניים כל כך זרמו, אפילו

שהמסלול היה עדין עם קרח והמהירות רק גוברת והחיוכים לא מפסיקים.

בקצרה אומר שעכשיו אני מבין את כל הביקורות הטובות שקיבלו האופניים הנ"ל, ולפי דעתי אחת הקניות המשתלמות שיש בשוק.

12.jpg

פורסם

בהתחלה‏ ‏חשבתי‏ ‏שאתה‏ ‏מדבר‏ ‏על‏ ‏יונדאי‏ ‏סונטה,‏ ‏ויש‏ ‏לך‏ ‏שגיאת‏ ‏כתיב‏ ‏בכותרת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היו לי רכיבות מעולות עם הנומאד 1, אני לא יכול לתאר לעצמי איך ה-2 במיוחד הLT, יש פה מישהו בפורום עם ה-2 שמוכן לתת רכיבת נסיון? :)

זה נכון

פורסם

עזוב אותך מהאופניים, מה תלוי לך שם על הקיר?

אה, וכמובן: תתחדש!!! ותיהנה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה :)

האחד קרבין שווצרי מ1911 כולל ביונט אשר מסתתר איפה שהוא בחדר, והשני רובה ציד 1800 ומשהו אוסטרי,

שאישתי קנתה לי, יש לי גם כמה סכינים וחרבות, אשר עוד לא הספקתי לתלות אותן (מחפש וויטרינה זכוכית) אשר יענינו אותך :)

פורסם
אחלה רובים לציד ברווזים ... :)

וואלה? ואני חשבתי שמשתמשים בהם לצוד אנשים שנונים, לך יש מזל, אתה לא מטרה :twisted:

תודה, פריקשלרנו. אכן מעניין אותי לראות אותם.

באשר לויטרינה:

אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי, ולקנות ארון "שירות" חביב מעץ, ולהזמין זגג שיעשה לך דלתות זכוכית יפות (יצא מקסים ושולטטטתטתת!1!!!11!), גם שידכתי לו פסי תאורה מלד להדגשת האפקט :not_worthy: :drool: .

או שתזמין זגג שיעשה הכל מאפס, לפי דרישתך, מה שנקרא קוסטום לחלוטין.

בטעות, חבר שלי זגג, אז יצא לי טוב...8)

"חבר שלי זגג". נשמע כמו המשפטי פתיחה של ערסים:

"תגידי, אבאשל'ך זגג? לא? אז זה למה את כזו אטומה..."

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...