Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד מאוד הרבה אנשים יחסית לתנאים, ומזג האויר, מאוד מאוד אהבתי את המקום החלופי ליום גשום.

תודה על המחמאות על הפרויקט שוק הפשפשים, ליאור מחזיר את פטיש השניצלים העתיק לשוק.:-D

פורסם

באמת היה אחד המפגשים האיכותיים היו קרוב ל 20 רכבים נראה לי אפילו יותר

בקיצור היה המון מערכות איכותיות + מערכת של 100 שקל של יוני :wink:

מור אתה חייב לעשות בידוד בדלתות ולהחליף מגבר, לבד שמעתה איך נשמע אצל אדי הטויטרים.

בקיצור באמת מפגש גדול ומהנה לעומת המזג אוויר שהיה.

פורסם

בידוד ללא ספק שאני חייב כבר לעשות, לא מפסיק לדמיין מה זה יעשה למידבאסים של הK2P :twisted: , ובכלל להוציא אותם מחוץ לדיפון, הם בכלל ישפרו את הנוכחות שלהם בלפחות 30%.

בקשר למגבר אין ספק שהיתרון של הג'נסיס על הJL גדול אבל אי אפשר להגיד שזה גרוע עכשיו.

ועכשיו למפגש, כשהגעתי הייתה אווירה דיי קודרת ממש כמו מזג האוויר, אבל לאט לאט הופתעתי מעוד ועוד אנשים שבאו, וכל אלה שלא באו חבל, לא הרגשנו לא קור ולא גשם בהחלט אחלה מקום ואפילו מואר!

כרגיל היה כיף לפגוש את כל הקבוצה הקבועה שלנו וגם את החברה הרגילים, אני כבר שואל את עצמי אם אני בא בשביל המערכות או פשוט גם לשבת לדבר ולפגוש את כולם, בהחלט כיף!! ובגלל זה ליאור ועומר!!:evil: שווה יותר לעשות פעם בשלושה שבועות.

ליאור! אתה תשלם על נדודי השינה שלי בשבועות הקרובים!!:cry: איזה מערכת, באמת שיוצא לי ריר כשאני רק חושב עליה.

שאפו ענק! ואני רק מדמיין מה יקרה כשתמצא את המידבאסים המיוחלים.

כרגיל לינק לתמונות, ניפגש פעם הבאה שבת שלום.

https://picasaweb.google.com/107725512186560380148/2012011313112

פורסם

חובה לראות את הסרטון הקצר, לא הספקתי לצלם את ההתחלה המצחיקה, אבל הם ניסו לשחזר.

אחד מקטעי הבידור במפגש.

ניתן לראות שלא משעמם לרגע במפגשי צפון.

שתיהיה ברי ליאור אין לי אוויר,:hihi: אין עליך איש.

http://www.youtube.com/watch?v=orQFP3R3HEI&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

ההתחלה אכן היתה קודרת אבל ההמשך פשוט דבש.

יותר מ20 מכוניות,אנשים טובים ורבים,איש בטחון אחד ושני שוטרים עם ניידת משטרה אחת בגלל אדי. :lol: צירוף מקרים או לא,אבל זוהי פעם שניה שאדי מביא נרגילה וקופצת עלינו ניידת משטרה.קצת חיפוש במכוניות,תעודות זיהוי והכל בסדר.

אילו היית מגיע עם הנעליים האדומות שלך אין בכלל צל של ספק שהשוטרים היו לוקחים אותך לקלבוש. :twisted:

הצילום של יוני חוטא למציאות ואילו הבחור שלנו היה מרים את הראש ועוזב לרגע את כיווני הפאזות לדיבוריות שלו ,(8)) היה תופס בפריים קטע אדיר שכ 20 חברים פשוט ניענעו את הגיפ של תום בקצב השיר של BODY COUNT ותום משתף פעולה כאילו הוא נוהג ברכב.זה היה לגמרי הזוי ומצחיק בטירוף. אגב תום.הרגת אותי עם הדיסק הזה.פשוט מנהרת הזמן בפעולה.

מור-

תודה על המחמאות אבל אני לא מבין מדוע אתה עוד מהסס.שלוף 40 ש'ח מהכיס ויוני ירכיב לך מערכת בהתאמה. :lol:

צחוק,צחוק אבל יוני הפתיע את כולנו עם האלמנטים ההזויים שהיו אצלו.דיבוריות של טלפונים קבועים לרכב משמשים כמיד במערכת.אין צורך בבניות כי מי שמכיר הרי הן בנויות כקופסה עם אפשרויות כיוונון .פשוט לא נתפס.

אדי-

כרגיל ניסה למכור לרוסים כל מיני חלקים של מערכות וכשלא הצליח בכך,שינה טקטיקה ופתח קורס רגעי של איך פורצים למכוניות סיאט את מכסי הדלק ושואבים.הדלק יקר מפז היום והמצב קשה....התמונות בהן אדי מצולם ממחישות ללא מילים את מהלך הקורס וכמובן שחובה לחבוש כובע בהתאם.אגב,אנו חברי פורום צפון מתנערים ממעשיו של אדי ואין אנו נושאים בשום אחריות עקיפה או ישירה לתוצאותיו.אנו מוקיעים אותו מקרבנו בשאט נפש ופונים לעזרה לכל רשויות החוק שינהגו כלפיו בהתאם. :twisted:

אוהב אותך איש! :oops:

וכמובן אמירוש שלנו.איש הצללים היפה והשקט שלנו שמגיע כמעט תמיד בקטע הטוב של המפגש בכניסה חרישית עם הפיגו בעלת מנוע 32 השסתומים ו2 מגדשי הטורבו שבתוכה."העזר כנגדו" של אדי.נכנס לכל רכב,בודק מה חדש ומתקן בכיוונים כל טויטר שלא מנגן את תחום "הסכינים והגרזנים" ומחזיר את המצב לתחום הרצוי והאהוב עליו. :wink:

תודה לכולם על המחמאות והערות.מקווה לסגור את ענין הוופרים ויאללה!

המקום אכן היה מעל המצופה ותודה לאדי שלנו ש"טרח" להתקין עבורנו מבעוד מועד 2 זרקורים רבי עוצמה שיאירו לנו את המפגש בחשכה.אחלה מקום ושאפו על הרעיון.

להתראות במפגש הבא!

ליאור

• תוכן חדש...