Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bluetooth DAC / processor קיימים דברים כאלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כבר שנים שאני מתחבר עם הנייד שלי (כרגע SGS2) בAUX למערכת, תמיד ניסיתי לחפש איזו קומבינה על מנת להשתמש בDAC איכותי יותר משל המכשיר אבל ללא הצלחה (קשה לי לוותר על הנוחות שלו, זה כמו CAR PC לכל דבר מחינתי).

האם מישהו נתקל בדרך איכותית להמיר אות סאונד דיגיטלי(BT או כל דרך אחרת (אפשר גם HDMI או USB)) לאות אנלוגית?

הדרך הכי הגיונית שתיהיה קיימת לדעתי זה Bluetooth DAC או איזה מכשיר שיתלוש את הסאונד מHDMI.

התקציב שלי לא גבוה אבל אשמח לשמוע על כל דרך שקיימת.

נ.ב

חיברתי כרטיס קול USB דרך הUSB HOST של המכשיר, המכשיר מזהה אותו אבל הסאונד יוצא בכל זאת דרך הרמקול של המכשיר.

פורסם

אתה צריך לחכות שה3sixty.3 של רוקפורד יצא לשוק - מחיר משוער 700 דולר לפני מיסוי ומשלוח. הוא תומך חיבור BT

או לנסות את הפתרון של miniDSP שמורכב מ: אבל מדובר בפתרון USB ולא BT במקרה הזה.

MiniDigi

MiniDSP

MDSP-ISOLATOR

תבדוק ב www.minidsp.com

עוד רעיון זה לנסות לשלב בין MINIDIGI לבין 3sixty.2

את הDAC אתה מגדיר פעם אחת ולפרוססור אתה מתחבר בBT.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תהיה בריא, האיש היקר לא מעוניין לקנות רדיו דיסק איכותי... אתה מצפה ממנו לקנות פרוססור? :-D

לדעתי הוא יכול לנבור בXDA FORUM, אם הSG2 תומך בUSB HOST ישנו סיכוי טוב שיש דרייבר מתאים.

לגבי HDMI ישנו המתאם הבא http://www.ebay.com/itm/270868136797?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

(חייב ממיר ל5V) הוא מוציא לך SPDIF ומשם DAC חיצוני (לא חייב להיות יקר) ואז לרדיו , אבל שוב מדובר על השקעה של בערך 100$ והתקנה של שני מכשירים נוספים בדרך.

פורסם

CARPC ופרוססור הולכים טוב ביחד

:-P

ואיפה נכנס כאן הBT?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל הסיבה שאני רוצה לעשות את כל זה בגלל שבקרוב אני אמור לעבור לרכב עם מערכת מובנית ולכן אין לי טעם לקנות רדיו דיסק עם bt .

fastgt, אשמח לשמוע עוד על נושא הdac החיצוני שיכול לקבל אות דיגיטלית מהממיר hdmi to spdif השקעה של 100$ סבירה מבחינתי ומבחינת התקנת מוצרים אין בעיה מפני שאני עושה אותה בעצמי.

בנוסף, האם יש dac שיאפשר לי שליטה על עוצמת הסאב וכו' בצורה פשוטה במהלך הנסיעה? מעבר בין ג'אנרים שונים של מוזיקה מצריך שינויים קלים.

פורסם

פאסט ג'יטי, אני מאמין שהאיכות של זה גרועה!

אם אני אתפשר על האיכות אני כבר יחבר ישרות את המגברים ליציאת האוזניות של המכשיר, אבל הבעיה פה שאני מפספס את האפשרוט לשלוט בזמן נהיגה על תיקונים קטנים בסאונד (תכלס מה שחשוב לי זה GAIN לסאב).

אם השלט בס שלי היה שולט על הגיין ולא על הבאס בוסט זה היה יכול להיות מושלם:-(

בכל מקרה על איזה פרוססור דיברת מקודם? המיני שלאנוס הזכיר?

פורסם

הי , קודם כל השם שלי הוא רועי (לא יורי :lol:), פאסט גי טי , זה חלום ישן שכנראה יקח לו זמן והרבה כסף עד שיתגשם ולמען האמת המצלמות החדשות לא ממש מעודדות את החלום...

בכל אופן, לפתרון שהבאתי אתה צריך לרכוש:

- מתאם MHL לHDMI.

- כבל HDMI קצר (זכר-זכר)

- המתאם שהעלתי מקודם מHDMI לSPDIF.

- DAC חיצוני נחמד, http://www.ebay.com/itm/HI-FI-Mini-DAC-TDA1543-DIR9001-NOS-DAC-Incl-power-ADP-W-/250777949030?pt=UK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item3a6387d366

- שני מפצלי RCA שיספקו פיצול למגברים, זוג קדמי וסאב.

- בקרת ווליום דרך RCA. כמו זה: http://www.ebay.com/itm/Axxess-Metra-AALC-Universal-Car-Remote-RCA-Controller-Bass-and-Volume-Control-/320810137940?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab1c63954

- ספק כח קטן 5V ו12V ,למרות ש12V אתה יכול לחבר ישירות ממתח הרכב.

אני רואה שהפרוייקט מתקרב ל150$, מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...