Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רבו ניסך נס הרים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנצר למשפחה דו גלגלית מרובת איברים בעלת אילן יוחסין שמכסה בערך כל דו גלגלי על אדמת הקודש שמעתי סיפורים רבים על כביש נס הרים...

הודות לחברי היקר נועם, ולחבורת אנשים נפלאים, זכיתי סוף סוף להכיר שניים על אחד את כביש נס הרים...

אז טומי, אלי, שירת, נועם, רן וורד, תודה רבה לכם, ונקווה שהטיול של יום שבת היה תחילתה של ידידות נפלאה.

שלכם, מעכשיו ולתמיד

בברכת vios con dios

אלעד לוי

אילת

נ.ב - תמונות מהטיול יפורסמו מחר מעל דפי פורום זה

the only difference between man and boys is the price of their toys

פורסם

אני חושב שהייתי נהנה פחות אם לא היית מצטרף.

אני עדיין לא מאמין שהKLE סחב את שנינו איך שהוא סחב... 8)

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

היה כיף בהחלט. בפעם הבאה תבוא כמורכב על ה-R1?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

למה כמורכב?

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

:loco:

"בעל ה-gs הסגול :)))

בפעם הבאה שאני אבוא, לצאת מנקודת הנחה שאני בא פעם בחצי שנה בערך, תקבלו ממני בראש :)

vios con dios

the only difference between man and boys is the price of their toys

פורסם

עם מה ? עם ה125 שלך?

יודע מה, ניתן לך פור...

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

ד"ש עם נשיקות לשירת...

קל להיות נועז וירטואלית. :p

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...