Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאין לה טווח גבוה,כך שהצריכת חשמל לא נמוכה.

אפשר לקישור לקטנוע הזה? ידעתי ש50 סמק חסכוני אך 125 עם כזאת צריכה :shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף יש קטנוע הונדה 125 ידני שעושה 45 קמ לליטר מדוד (נסעתי עליו ובדקתי). בנסיעה מאוד רגועה אפשר להגיע לכ55 קמ לליטר. הוא הרכב בעל מנוע בנזין החסכוני בישראל.

ושמו?

פורסם

שמו לא כ"כ חסכוני, צורך הרבה שמן (דגים)

35699-hi-shamu_1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהו רכב החסכוני ביותר שנמכר ישראל?

אני מדבר על צריכת דלק בלבד

תודה

האמר H3 או סילווראדו... לא סגור על זה. :lol: אבל ברצינות, זה כל כך משתנה ואין תשובה אחת מוחלטת כי גם את החסכוניות לכאורה על פי נתוני היצרן אפשר להביא למצב של צריכה גבוהה בנהיגה אגרסיבית. תלוי בהרבה משתנים, אופי הנהיגה, הנהג הכיבישים וכו'. יש היום בשוק לא מעט מכוניות שנושקות לקו ה-1:20 משני הכיוונים שלו שזה מעולה ואם מקפידים על נהיגה חסכונית ולא פול גז בראשון בעליה (בהקצנה כמובן) אפשר להגיע לתוצאות כאלה.

פורסם

האוטו שלי רנו קליאו B דיזל .

970 ק"ל של פח ואני אחד כזה שנוסע תשעים אחוז בתוך העיר השגתי ממצע של אחד לעשרים מדוד!!

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

סמארט דיזל לא נמכר בישראל אני חושב

כבר ראיתי כמה כאלה בארץ. או שהם הגיעו בייבוא אישי או שהיבואן עושה הזמנות מיוחדות.

TFSI Power

פורסם
בסדר אחי. מנוע 1.9 דיזל עצלן ומיושן בלי טורבו. אולי 1:12 בעיר, או שהתקלקל לך מד הקילומטרים, או שאתה לא יודע לספור.

אני רואה אתה אוהב לדבר שטויות , המנוע טורבו צורך יותר דלק ...רק שתידע (המנוע של הטולדו )

וכל אחד שיש לו את המנוע 1Y יגיד לך שהצריכת דלק שלו היא נמוכה מאוד!

ופעם הבא שאתה מתחיל לדבר שטויות תחשוב ובשביל לא לבייש את אצמך

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...