Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מכרתי את הפג'ו 206, ועכשיו אני מחפש רכב לנסיעות בתוך העיר, ומדי פעם מחוץ לעיר.

אודה לכם אם יש רעיונות, כי עבר הרבה זמן מאז שקניתי את הרכב הקודם ואני קצת לא מעודכן. הציעו לי סיאט איביזה 1.4 ידני חדש מהחברה ב 70K. נשמע דיל מעניין, האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני הרכישה?

תודה.

פורסם

אתה מחפש להוציא אותו מהניילונים או שיד 2 זה לגיטימי? אמנם היום אפשר למצוא רכבים חדשים במחירים האלה, אבל אם כבר זרמן, זרום על משהו משומש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

להתחיל להפגש עם מוכרים מיד2 זאת חוויה לא מדהימה. מעדיף מהניילונים.

אין יתרונות בין הסיאט לפאביה? מבחינת ביצועים? רמת גימור? מפרט?

משהו שצריך לשים לב אליו??

פורסם

לדעתי הפאביה מרגישה איכותית יותר,יש לה 4 חלונות חשמל לעומת 2 באיביזה,לאיביזה יש מערכת לזינוק בעליה המערכת מאוד עוזרת,אך זה לא ברמה של לקנות אותה רק בגלל המערכת,הפאביה גם מרווחות יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...