Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ברשותי כחודש ובצעתי 2 בדיקות על פול טנק.

בשתיהן (אגב כמעט בדיוק כמו מחשב הרכב) יוצאת צריכת דלק 1:9.

בנסיעה בין עירונית רגועה הרכב צורך 1:12 כמובן ללא מזגן, הבעיה בעיר - 1:7 לפי המחשב.

רוב הנסיעות שלי עירוניות וקצרות, אבל לא נראה לי שרכב כזה קטן צריך לצרוך כמו מאזדה 3:lol:

האם הצריכה הגיונית, ככה הרכב הנ"ל צורך בעיר? - נוסע רגוע

פורסם

בנסועה כזו, עם נסיעות קצרות (מנוע קר), הרבה פקקים, האצות ועצירות. התשובה היא כן. 1:9 בממוצע זה הגיוני. בטח ברכב חדש שעדיין לא נפתח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי תודה ..פשוט הצריכה שלו בעיר מוזרה לי קצת הרכב עבר בקושי 9 אלף ק"מ.

ולפי היבואן צריך לעשות טיפול פעם ב15 אלף ק"מ או פעם בשנה..אוטוטו עוברת שנה אך אני רק ב9 אלף, מחוייב לעשות טיפול לדעתך?

פורסם

אנשים חושבים שאם המכונית קטנה פיזית, גם הצריכה תהייה קטנה. חביבי, מנוע 1.5 ליטר במכונית סופר-מיני (למשל, סוזוקי סוויפט, מאזדה2, מאזדה דמיו וכו') די דומה בצריכת הדלק שלו, ל-1.6 ליטר של המאזדה ושל משפחתיות כדוגמתה. נכון, המכונית קלה באיזה 200 או 300 ק"ג, אבל זה לא כזה הבדל. נהפוך הוא: לעיתים, המנוע קצת עייף, במיוחד בשילוב לגיר אוטומטי מיושן. התוצאה: רגל כבדה על הדוושה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ממליץ לעשות טיפול בכל זאת. בתנאים של א"י השמן יכול לאבד מאיכותו גם כתלות בזמן ולא רק בק"מ. מדובר במאות בודדות של שקלים, כך שזה לא אסון.

בכל מקרה, צריכת דלק בעיר מושפעת המון מתנאי הנסיעה. למשל בתוך באר שבע לרוב אין הרבה פקקים והנסועה לרוב היא כמעט פרברית, בעוד נסיעה במרכז ת"א יכולה להידמות לפקק אחד גדול. אם הנסיעות שלך הן מאוד קצרות, במיוחד בתקופת החורף בה למנוע לוקח יותר זמן להתחמם, זה לא מפתיע לקבל צריכה כזו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...