Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו שנת 2009, ממליצים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המבינים למיניהם :-)

התייעצות קטנה..

הוצע לי בחברת השכרה פיאט בראבו שנת 2009, מנוע 1.4 טורבו, 120 כ"ס.

אני עובדת בחברת השכרה אז אני רואה גם את התנועות של הרכב, ללא תאונות בכלל. עומד על 55 ק"מ.

קיבלתי אותו ב18%, סה"כ 66,000.

הוא היה במשך שנתיים אצל חברה, צמוד של 2 אנשים במשך שנתיים ויצא לצמוד אח"כ של מנהל סניף.

מדובר בגדם מגניפיקו, למי שמכיר..

התיבה שלו רובוטית, נסעתי על הרכב וזה לא היה לי כ"כ מורגש.. השאלה מה דעתכם על הרכב, על המחיר, האם תהיה בעיה אח"כ למכור את הרכב ואם בכללי הוא שווה את המחיר...

תודה על העזרה חברים!

פורסם

הרכב מצויין, לדעתי מדובר ביציאה טובה מאוד של פיאט. אם הפעולה של הגיר הרובוטי לא מפריעה לך אז על אחת כמה וכמה שהוא שווה את המחיר. אבל...

1. המחיר שקיבלת סביר. לא מעולה, לא יקר, סביר. שמעתי כבר על מציאות טובות יותר בשוק.

2. בהחלט תהיה לך בעיה למכור בעתיד. פיאט+רובוטי+השכרה+טורבו זה לא מתכון לסחירות טובה בעתיד.

3. כתוצאה מסעיף 2, צפי לירידת ערך תלולה בשנים הקרובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם זה שמעליי,

אך שים לב שסעיף 2 זה גם למה אתה קונה אותו היום ב-66K, האוטו איבד בסביבות 50K בשנתיים על הכביש.

משכנתא זה קל

פורסם

אבל חברים, הגדם המוצע הוא מגניפיקו, המחירון שלו בין 80-85 אלף ש"ח לא זוכרת כמה בדיוק.

אם אני מוכרת אותו, אני צריכה למכור 15% פחות כי הוא השכרה לשעבר עדיין אני יוצאת עליו ברווח.

ובוא נגיד ככה, תמיד אפשר לעשות טרייד אין אם לא מצליחים למכור את הרכב..

הטורבו לדעתי מהווה בעיה אבל זה באמת הרכב הקטן, החסכוני, והנוח ביותר שראיתי לאחרונה.

משנת 2006 ומעלה.

פורסם

מסכים עם קודמי ואכן הרכב לכשעצמו הוא רכב טוב מאוד ולדעתי השוק עושה לו עוול, כי הרכב הזה נותן הרבה יותר מהרבה רכבים בקטגורייה שלו ובמחיר משתלם יותר.

ולעניין המחיר, המחיר הוא טוב (בהתחשב בדגם ובמחירון). היתרון שלך הוא זה שאת יודעת היטב מה עבר על הרכב היכן היה ואיך טופל וזה יתרון גדול.

תמיד את יכולה לנסות להוריד עוד קצת או לקבל טיפול חינם, ביטוח, משהו שיתן לך את ה"פוש" האחרון לסגור.

בכל אופן לפי מה שאת מתארת זהו רכב ליסינג ולא השכרה, כך שגם ההורדה צריכה להיות "ביבש" קטנה יותר ההנחה שקיבלת גדולה יותר.

בכל אופן נראה שאת שלמה עם העיסקה ואכן עוד 2000 ש"ח או פחות לא יורידו אותך מהרכב, ואכן זו נראת קנייה די טובה.

שכירות עתידית? כנראה לא משהו אבל תהני עכשיו ולכשיגיע הזמן תבחני את האופציות. ד"א לאחרונה עולים כמה שירשורים בנוגע לאנשים שמחפשים\מתעניינים\קונים את הבראבו.

אז אולי דווקא כרכב משומש שיתרונותיו באים לידי ביטוי עם חלוף השנים, הוא יהיה שכיר יותר, אולי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כן מגניפיקו, לא מגניפיקו. כשיגיע יום פקודה ותרצי למכור, כולם יפרסמו מודעות ביד 2 ב-X ש"ח ורק את תדרשי יותר. את רוב האנשים, לצערך הרב, לא מעניין המגניפיקו. לכי תסבירי להם מה זה מגניפיקו ולמה עכשיו אני צריך על האוטו שאני קונה לאשתי 5000 ש"ח יותר.

טרייד אין? הצחקת אותי. נסי לגשת לסוכנויות הטרייד אין ולבדוק כמה נותנים לך על רכב כזה. אם את עובדת בחברת השכרה את מוזמנת, בשביל הכיף, להתקשר לאחד ממגרשי המכירה שלכם ולשאול כמה נותנים בטרייד אין על רכב דומה מיד ראשונה פרטית. רק אל תקבלי חום כשתשמעי שתקבלי עליו 30-40 ואפילו 45 אחוזים מתחת למחירון.

פורסם

זאת לא השאיפה שלי למכור אותה במחיר מחירון או במחיר שאני קניתי, מן הסתם שיהיה לה ירידת ערך עם השנים.

מעבר לזה זה רכב שמטופל במוסך מורשה וללא תאונות ובוא נקווה שכך גם ימשיך אם יהיה אצלי..

ברשיון שלו הוא השכרה אך שימש להשכרה ארוכת טווח אצל חברה, אך לצערי שורה תחתונה הוא כתוב כרשיון השכרה.

תתפלאו, אבל אנשים מקבלים כמעט מחירון על רכבים ישנים שהם מביאים (אפילו רכבים פרטיים, לא מליסינג וכד')

הכל תלוי בשוק, וכידוע השוק של הבאבו לא להיט אבל אני מניחה שהוא יעשה עבודה נאמנה.

מה גם, שהוא אחד הרכבים היפים, המאובזרים והכי נוחים שראיתי לאחרונה, למרות הגיר הרובוטי.

פורסם

לא יודע מה בנוגע לאישתי, אבל אותי כן יעניין אם יש בקרת אקלים או מזגן מכני, אם יש שליטה מלאה מההגה על המערכת והיא עם דיבורית מובנת, USB MP3 וכדומה, אם יש גלגלי סגסוגת קלה או טסות, אם יש כך או אחרת, ואולי שווה יהיה לי להוסיף בשביל איבזור טוב יותר. כך שמנקודת מבטו של צביקה זה "בולשיט" לגיטימי יש לומר, אך לי זה כן היה משנה וכנראה שיש עוד כאלה שחושבים כך.

בכל אופן בנוגע לטרייד אין, הצדק נמצא עם מה שכתב צביקה, זו משחטה. אך אל תתבלבלי מהדיון הצדדי הזה, לדעתי זו עסקה טובה.

שוב, נסי להוריד עוד כמה שקלים ולקבל הטבה כזו או אחרת, (אולי טרייד אין במחיר מחירון וסגרנו את הפינה) ושיהיה בהצלחה, כי לי בכל אופן זו ניראת קנייה טובה.

שבוע טוב.

פורסם

אני מקבלת אותה עם בלמים חדשים, מחליפים לי את כל הצמיגים ברכב, חיישני רוורס ועוד כמה דברים שכנראה אצליח להוציא כי אני עובדת בחברה.

המחיר לא יכול לזוז כי מדובר בגדם ה"מפואר" יותר של הבראבו אבל גם המחיר שווה לחלוטין את הרכב,

אני מקבלת עליו רק ביקורות טובות..

כנראה שאתקל בקשיים למכור את הרכב ואולי יצא מצב שאמכור אותו במחיר יותר מוזל ממה שקניתי, אבל בכל זאת 18% זה סביר לחלוטין...

פורסם

מנסיון של חבר שמנסה למכור פיאט בראבו ולא מצליח:

הרכב כרכב מצוין-נהגתי על כזה בדיוק שבוע בהונגריה-מנוע חזק

התנהגות כביש מצוינת אבל-אוטו לכל החיים.

המשמעות לא תצליחי למכור אותו.גם השכרה גם טורבו

גם פיאט זה שילוב בלתי אפשרי.

אישית למרות שאני מאוד מעריך את הרכב

-לא הייתי קונה -זה הפסד ודאי של מחיר הרכישה.

לכי על משהו יותר קל למכירה: יונדאי I30 ,מאזדה 3 ,סוזוקי SX4 .

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תחזיקי אותו 3 שנים ותמכרי אותו ב-20 אלף....

אז מה ? עדיין נסעת באוטו כיפי ב-1300 לחודש.

זאת עדיין מציאה.

תתחדשי ותהני.

פורסם

מאזדה 3 קל למכירה? ספר את זה לחבר של משפחתי, שמנסה למכור יד 1 עם ק"מ ממוצע כבר כמעט חודשיים וההצעה הכי טובה שקיבל הייתה 12000 מתחת למחירון.

כמו שכתב SLS: "תתחדשי ותהני".

פורסם

בין כל המייעצים כאן אין נביאים ולכן גם לצפות את השוק של הבראבו יהיה קשה. מצד שני יש עובדות . זה רכב חזק מאובזר ומהנה לנהיגה. מי שזה חשוב לו שיקנה פיאט מי שמחפש רכב אוטומטי שיקנה יונדאי מאזדה טיוטה... מי שלא רוצה להפסיד כסף שיקנה פקמים ולא כלי רכב ואם כלי רכב אז קלאסי שערכו רק עולה. במקרה שלך החסרון היחידי הוא היעדר אי אס פי , חוץ מזה תתחדשי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

זה שאין ESP וזה שהוא רובוטי לקחתי בחשבון והאמת שזה לא כזה מפריע לי.

אני נוסעת כרגע על רכב שגם לו אין ESP ואני מסתדרת יפה מאד..

כמו שאמרתם.. הוא נוח וכיף לנסיעה, חסכוני בדלק ומאמינה שאהנה איתו.

אשמח לדיעות נוספות על הרכב :-)

פורסם

DBD123, נראה לי שאת כבר סגורה על רכישת הרכב ולכן דעות נוספות לא ממש ישנו את המצב לכאן או לכאן. את אולי מחפשת חיזוקים להחלטה, אבל כנראה שלא תקבלי אותם כי בסך הכל עושה רושם שרוב חברי הפורום מסכימים בנושא ירידת הערך והסחירות העתידית.

אני האחרון שיגיד לא לקנות רכב טוב רק בגלל שהוא לא סחיר. אבל צריך לדעת את זה ולהפנים שיהיו בעיות מכירה בעתיד ולא לחיות בלה-לה-לנד. לא ציינת באיזו חברת השכרה את עובדת, אבל במסגרת עבודתי אני עובד עם 6 חברות כאלו ואף לא אחת מהן תיתן לך הצעה שהיא קרובה למחיר מחירון בטרייד אין על רכב כזה. אגב, לפי סוג הרכב אני מנחש שאת עובדת באוויס או בבלו-סקיי, אבל זה כבר באמת ניחוש.

• תוכן חדש...