Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו שנת 2009, ממליצים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו נהדר, לא פחות. מאוד לא מוערך מה שגורם לאובדן ערך אסטרונומי וחוזר חלילה. אלא שבכל הנוגע לעתיד קשה לנחש. יש סיכוי שבשל המספרים המאוד נמוכים בהם הוא נמכר כאן הוא ייחשב בעוד מספר שנים ל"שכיית חמדה" זולה ונדירה, כמו שקורה לחלק מהאלפות שנמכרות כיום בשוק יד 2. אפשר להוסיף שמדובר במכונית זולה יחסית לאחזקה, מרווח טיפולים כפול מהסטנדרט הנוהג וביטוח זול. אם ניקח בחשבון את האלטרנטיבות באותו מחיר, נראה שיש קניות גרועות בהרבה.

פורסם

היי,

את עובדת באוויס? (יש בצי בראבו רובוטית עם פרטים דיי דומים).

בכל אופן, המחיר שקיבלת טוב, תבררי איזו אחריות את מקבלת ועל אפשרות לטרייד אין.

ענת מאוויס

שלום לכל המבינים למיניהם :-)

הוצע לי בחברת השכרה פיאט בראבו שנת 2009, מנוע 1.4 טורבו, 120 כ"ס.

אני עובדת בחברת השכרה אז אני רואה גם את התנועות של הרכב, ללא תאונות בכלל. עומד על 55 ק"מ.

קיבלתי אותו ב18%, סה"כ 66,000.

התיבה שלו רובוטית, נסעתי על הרכב וזה לא היה לי כ"כ מורגש.. השאלה מה דעתכם על הרכב, על המחיר, האם תהיה בעיה אח"כ למכור את הרכב ואם בכללי הוא שווה את המחיר...

תודה על העזרה חברים!

אגב, לפי סוג הרכב אני מנחש שאת עובדת באוויס או בבלו-סקיי, אבל זה כבר באמת ניחוש.
פורסם

לגבי המחיר אין לי דעה.

לגבי הרכב יש דעתי חיובית מאוד.

אני משתמש ברכב כזה ששיך לאחי באופן סדיר.

רכב חזק ונוח, לא היו לו שום בעיות אמינות עד היום אחרי שנתיים ובערך 60000 ק"מ.

פורסם

ענת, מה שעמוס הציע לי (עם נתונים דומים מאוד) זה דגם הדינאמיק ולא המגניפיקו.

כך שאני מניח שלא מדובר ברכב מאוויס. :)

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...