Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות לאחי יונדאי אקצנט שנת 95.

הרכב עומד על 190 אלף ק''מ,עבר לפני 8 חודשים ראש מנוע(יש קבלות),החליפו לו רדיאטור וצנרת(המים ירוקים וצלולים).

אין מכות פח,אין קילופי צבע,פנים הרכב נראה טוב.

הרכב עישן לאחר שלושה ימים שלא הונע,עישן לכמה שניות והפסיק,בעל הרכב אמר שהוא שהרכב אוכל קצת שמן,וצריך למלא כל 3 שבועות אם הרכב נוסע הרבה.

משאבת קלאצ' עליונה דולפת,הוא אמר שהוא יחליף את זה על חשבונו.

והאטם ראש מזיע מעט.

טסט נשאר עוד חודשיים.

מחירון 5900,אני הולך לשלם לו 4500.

העסקה נראית משתלמת?

מה הבעיות של הרכב הנ''ל? אני יודע שיש את הבעיה של הגומיות שסתומים ואני מניח שמכך נובע העישון בהנעה.

מה לבדוק ב7 עיניים?

פורסם

אם יש לו סדק על הדש בורד,זה מחלה של האקסנט,אני הייתי הולך למוסך שירימו אותו על הליפט לראות שאין משהו חריג,כי אין טעם לקחת למכון בדיקה.

כיוון שיש טסט,תבדוק שאין קצרים חשמלים בנורות הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...