Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני רואה, הקיט שלך מגיע עם 2 חלקים:

1) הפילטר עצמו + מתאם MAS שמגיע עם זרוע(כדי שישאר בגובה מסויים ולא יזוז)

2) צינור גמיש לטובת אוויר

את הפילטר אתה מתקין בדיוק כמו שמופיע בתמונה(זה יוצא מעל המצבר שלך), מה שכן אוויר קר לא יגיע לשם בחיים אלא אם תתקין את הצינור הגמיש.

את הצינור הגמיש אתה מושך מלמטה עד לפילטר שיושב למעלה, בתצורה זו כשאתה נוסע במהירות מסויימת נכנס אוויר "קר" לצינור עולה למעלה עד לפילטר ובצורה זו הפילטר יכול "לינוק" אוויר קר.

מקווה שעזרתי!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

כמה כבר אוויר קר יכול להיכנס בשיטה שהם עשו ?

הקיט הזה מלא כסף .. אני יקנה שרשורי ב20 שקל ויקנה פילטר בקצת כסף וזהו יש לי קיט כמו שלהם לא ?

פורסם

אני לא מומחה לפילטרים, אבל אולי במקרה הזה אתה צודק. המיקום של הפילטר לא מזהיר מבחינת אוויר קר. ויכול להיות שאם היית קונה פילטר עצמאית(בהנחה שהוא לא מבטל את חיישן הmaf) וקונה צינור שרשור היית מגיע לאותה תוצאה. בכל מקרה עבור הרכב שלך ועוד רכבים משפחתיים אחרים פילטר אוויר פתוח לא יתן כלום חוץ מרעש ותחושה בלב שקיבלת תוספת "כוח" לרכב. הכל נתון לשיקולך.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אם תשים לב אז תראה שבמיקום הנ"ל (זה איפה שהפילטר המקורי יושב), יש צינור קטן שהיה מתחבר לקופסה של הפילטר המקורי ודרכו עובר אוויר קר מהכנף של הרכב לפילטר, כנראה שהצינור אמור להישאר שם והצינור השרשורי הנוסף זה רק לתוספת.

במקום להתלבט על כמה אוויר קר הצינור הזה יספק לפילטר אולי עדיף שתשאל את עצמך מה ייתן פילטר פתוח במנוע 1.6 ללא מגדש?:?

פורסם

מתנצל מראש על הבורות, אבל מה זה עושה בדיוק הפילטר הזה ? יש לי סיאט עם המנוע הזה (AKL 100HP). פילטר משופר עלול להזיק בטווח הארוך? גורם למנוע לעבוד קצת קשה יותר או רק מנצל אותו יותר טוב ומקל עליו?

• תוכן חדש...