Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

richrach - תודה רבה מכל הלב על העבודה שעשית! יש לי רק שאלה אחת קטנה. האים ידוע החל מאיזו מהירות מעל זו החוקית מונפק הדו"ח. שמעתי שמדובר ב-10 קמ"ש. אך באירופה למשל אין בכלל מרווח בטחון מעין זה.

פורסם

אני מאמין שכן,הכול שאלה של רצון8),אישית לי אין מושג איך עושים את זה.

מיצו

אשמח לדעת למה בקובץ יש יותר דגש על הגאטסו?

הרי ברחבי הרשת קיימים קבצים, דיי מדויקים של שאר האיומים לא?.

פורסם
אתה יכול להוריד משם את הקובץ, אבל פיספסת את זה:

"לבעלי חבילת מצלמות מהירות בלבד."

כדי שתוכל להשתמש בו, החברה צריכה להתקין לך את הרשיון על המכשיר שלך, או על כרטיס הזכרון שלו.

לא הבנתי

יש לי מכשיר נוווט מקורי שלהם עם IGO8 ובעדכון האחרון של המצלמות שהורדת מהאתר היה באג דפוק- ליד כל מצלמה הוא היה חושב מהירות מותרת 50 ומצפצץ עד המצלמה! ממש שיגעה אותי, אז את העידכון הזה אני אמור ליקנות או להכניס לתיקיה של התוכנה במכשיר וזה יפעל?

אני אנסה לעדכן בערב ואראה אם עובד

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אצלי זה מצויין. לא יודע איזה קובץ הורדת, בוודאי לא זה שהם משווקים במנוי - הקובץ של ATOO. פנה אליהם ויטפלו לך בזה.

הקובץ של ATOO מצפצף 10 קמ"ש מעל המותר בניידות ובמולטנובות ובמהירות המדוייקת המותרת בגאטסו.

יש כיום המון עדכונים וזה קובץ מקצועי שבהחלט שווה את מחירו - פחות מכוס קפה לחודש.

ב1/1/12 כבר הועלו גם הגאטסו החדשות במשגב...

יש בקובץ את כל הגאטסו בארץ ואת כל המולטנובות הוותיקות וגם מיקומים ניידים חשובים.

אני אישית נוסע עם הGPS יותר בשביל ההתראה על מכמונות מאשר לנווט :lol:

הקובץ הציל אותי המון פעמים וזה נראה בדיוק כך:

כדי שיעבוד כהלכה, צריך לרכוש את המנוי לשנה.

לחילופין יש אפשרות להוריד דרך האפסטור לאייפון ואז זה "לכל החיים"...

פורסם

לחילופין יש אפשרות להוריד דרך האפסטור לאייפון ואז זה "לכל החיים"...

פה זה מתחיל להיות מעניין, איך קוראים לקובץ שאני ידע מה לחפש. איך זה עובד אם יש לי IGO שהורדתי מהאינסטולוס אני יכול לרכוש את הקובץ באפסטור ולהפעיל על הIGO?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

מקפיץ..

מישהו יודע אם כבר הפכו את מצלמות הרמזור למצלמות מהירות? אם כן מישהו יודע האם בכביש444 בשוהם כבר שינו??

תודה וערב טוב!

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

• תוכן חדש...