Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש חוות דעת בנוגע למאזדה 3 Spirit (מנוע 2 ליטר).

כרגע אני עדין לא סגור על רכב, ורציתי לדעת איך המאזדה 3 ממספר בחינות:

1. אמינות

2. נוחות

3. עלויות טיפולים וחלפים

ובאופן כללי אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המאזדה.

נ.ב

כרגע יש לי מאזדה 626 מודל 99' ואני מאוד מרוצה ממנה כרגע, אבל צריך להשתדרג :wink:

פורסם

אני חושב שכדאי לך להמתין מעט, מאזדה3 עברה מתיחת פנים במסגרתה עודכנה גרסת ה-2 ליטר והיא מתוייגת כעת כסקיי אקטיב, גם הגיר התחדש ואמור לכלול 6 הילוכים ולהציע יתרונות של גיר רובוטי כפול מצמדים אך כגיר אוטומטי קונוונציונאלי.

לדעתי האישית ה-3 קצת איבדה מהרלוונטיות שלה עקב כניסת מתחרות שעדיפות עליה בהרבה תחומים כמו הפוקוס החדשה, יונדאי I35, סקודה אוקטביה על מנועיה השונים ועוד. בנוסף התמחור החדש של מאזדה שמציב את גירסת ה-2 ליטר קרוב מאוד ל-140 אלף שקלים רק מחמיר את הבעיה של ה-3 בתחרות מול המתחרות.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה.

ידוע לך מתי תצא המאזדה 3 החדשה?

בסוכנות אמרו לי שהצפי הוא בעוד שנתיים, ולהמתין שנתיים זה לא ריאלי עבורי.

פורסם

החלטתי שאין טעם להמתין (הרי תמיד יצא משהו חדש..).

הזמנתי את המאזדה.

אמורה להגיע עד 14 ימי עסקים :)

פורסם

לדעתי הדגם המעודכן יגיע ממש בקרוב משום שהוצג כבר לפני כמה חודשים טובים, אני אישית הייתי ממתין.

חוץ מזה, הפוקוס שמשווקת ע"י אותו יבואן בדיוק מציעה תמורה עדיפה בדגם ה-2 ליטר המאובזר ובמחיר מאוד קרוב.

אני מציע לך לבדוק היטב את המתחרות לפני שאתה מזמין ומשלם.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

ראיתי את הפוקוס והיא לא "עשתה לי את זה".

בסוף הוחלט באופן סופי על המאזדה (וכבר שילמתי הכל מראש).

פורסם

מכרו לך את הדגם הישן מהמלאי כאשר הם יודעים שהחדש כבר בדרך (מרץ).

אני הייתי רץ לשנות את ההזמנה.

הדגם החדש טוב יותר בנושא הביצועים וצריכת הדלק ויהיה מעודכן גם מבחינה חיצונית ופנימית.

תחשוב מה יהיה כשתרצה למכור ומולך יעמדו מודעות של אותו הרכב באותו מחיר אבל משודרג, למי ילך הקונה הפוטנציאלי?

לא מדובר כאן על המתנה של שנים רק סבלנות של גג חודשיים.

חבל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נכון,

ומה גם שאני אישית הייתי לוקח את הפוקוס, רכב מפנק בכל קנה מידה של משפחתית.

אני אישית מת להחליף את המאזדה ליסינג שלי לפוקוס 5 דלתות ידנית.

לא מזמן ישבתי באוטו הזה באולם תצוגה ולא רציתי לצאת ממנו (כן אני יודע זו כולה משפחתית)

Polo 2012

פורסם

יש אתר עם מידע נוסף על הצורה החדשה?

עריכה:

האם מדובר על המאזדה הזו?

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsSpecs2&vehicleCode=MS3

אם כן לדעתי התמחור שלה בארץ יהיה גבוה משמעותית מהמאזדה 3 הנוכחית.

אחרי הכל יש פה שיפורים רציניים, מנוע 2.3 ליטר, 263 כ"ס..

פורסם

אתה מצאת את גרסת ה-MPS, לא נראה לי שיביאו אותה לארץ והיא בטח לא השדרוג המדובר של דגם ה-2 ליטר.

בקישור הבא תוכל לקרוא על מתיחת הפנים ועל גירסת הסקיי אקטיב שאמורה להגיע עם מנוע ה-2 ליטר: http://motocar.ifeel.co.il/article/13865.aspx

שבת שלום.

• תוכן חדש...