Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי את קורס רענון הנהיגה לפני משהו כמו שנה, אולי יותר...

היה בלאגן שלם במשרד הרישוי והם לא יודעים מי עשה ומי לא, הייתה על כך כתבה זועמת ב-YNET.

הם שלחו לי טופס ובו רשום שלא עשיתי קורס, כמו כן לא נשלח לי חידוש רישיון ואין אפשרות לחדש דרך האינטרנט (ניסיתי).

במשרד הרישוי אמרו לי שאכן היה להם בלאגן, כמוני מתקשרים אליהם כל יום, ושאני צריך לשלוח להם אישור

מהמכללה שבה עשיתי את ההשתלמות (מכללה למנהל - מול גלידה אנדריי בראשון) + אישור תשלום בפקס.

לא שמרתי קבלה מלפני שנה וחצי (טעות חמורה) ואני לא יודע אם שילמתי באשראי או מזומן. כי אם שילמתי במזומן

יש מצב שאין לזה תיעוד בשום מקום?

הזכיין של הקורסים האלו באיזור המרכז התחלף באפריל השנה, אין לי איך לקבל אישור מהמכללה הזו,

ללכת לשם פיזית? יתן לי משהו?

התוקף של הרישיון שלי הולך לפוג עוד שבועיים!

למישהו היה מקרה כמו שלי? מה אני אמור לעשות עם חבורת הליצנים הזו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למה לא תפנה למכללה עצמה? זה שהזכיין הוחלף לא אומר שלא חלה עליהם חובה לשמור העתקי התעודות והחשבוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאמין שאם תלך למכללה הם יביאו לך כל מה שצריך כמו שאמרת אתה לא היחיד אם הבעיה הזו אז הם בטח כבר התרגלו לזה.

404

פורסם

היום כבר ניסיתי, מאוחר ואין שם אף אחד, ננסה מחר בצהריים...

למרות שמאוד קשה לי להאמין...

יש פה אולי מישהו שעשה שם את הרענון ונקלע למצב כמו שתיארתי?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בטוח המכלכלה יכלו לסדר לך את זה.

יופיע להם במחשב שהיית ידפיסו ושלום על ישראל.

אין סיבה שתעשה עוד פעם את זה.

אם גם שם לא מסתדר, במקרה הכי גרוע תעשה עוד פעם את הקורס.

ולא תשמע מהם הרבה שנים טובות.

פורסם

חבורה של ליצנים?

אני הייתי מגדיר אותם כחבורה של אפסים אוכלי חינם !

אני בספק אם זה לא תרגיל מכוון שלהם כדי שהאזרח הפשוט ישלם פעמיים ויגדיל את קופת העושק שלהם ...:evil:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

משרד הרישוי אמור לקבל מידע מהמכללה.

המכללה לא סיפקה את המידע כי הודיעו להם שהולך להיות מכרז חדש , שבו לבסוף נבחר מישהו אחר.

לך למכללה שבור להם את הראש קבל את האישור תביא למשרד הרישוי ותקבל את הרשיון.

העיקר ללכלך על משרד הרישוי, שהפעם לא אשם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

-עדכון-

לטובת אלו שלא יחדשו להם את הרישיון והם עדיין לא מודעים לעניין, ויש אלפים...

פניתי למכללה שבא עשיתי את הקורס כדי לקבל אישור שעשיתי את הקורס המעפן הזה,

אחרי ים של עצבים וזמן אוויר הם בדקו לי והתברר שרשום שאכן שילמתי אבל לא מופיע שעשיתי את הקורס.

יכלו לבדוק את זה תוך כדי שיחה איתי בשניות אבל לקח להם שבוע!

ממשיכים, הם הרי צריכים לשלוח לי את האישור תשלום המקורי, ביקשתי שישלחו לי גם במייל.

במייל לא שלחו כמו שהבטיחו במיידי, אז רמזתי למנהלת שאין לי מה לעשות בבית ואני יוצא אליהם למשרד

עם מצב רוח קרבי. כעבור שעתיים היו לי 6 שיחות שלא נענו, האישור נשלח וקיבלתי אותו בדואר לאחר יומיים.

עכשיו! למשרד הרישוי צריך לשלוח: צילום ת.ז + אישור תשלום + תצהיר מעו"ד (עולה 46 ש"ח, אם יש חבר עו"ד אז חינם :wink: ).

למרות שיש עכשיו הנחיה (יצאה לפני מס' ימים) חדשה שלא צריך אישור תשלום, סתם הוצאתי עצבים וזמן :?.

אחרי ששולחים את זה, בגלל שיש אלפי אנשים עם הבעיה, זה אמור לקחת יותר מחודש

עד ששולחים הבייתה את שובר התשלום עבור חידוש רישיון.

ברוך השם יש לי חבר טוב במשרד הרישוי (אני יודע שאתה קורא את זה, אז ד"ש למוזס, תגיד לה שאני בא לה בגבוהות!)

שבזכותו הרישיון שלי חודש תוך יום-יומיים.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

בתצהיר אתה מכריז שאכן עשית ועברת את הקורס בהצלחה, שאתה דובר אמת, ומשרד הרישוי אמור להאמין לך...

כמו כן אפשר לעשות תצהיר על כל דבר בעיקרון, בלי קשר לרישיון.

צריך אותו כי על סמך התצהיר הזה שולחים לך את הרישיון!

מה שאומר שמי שלא עשה את הקורס והיה אמור לעשותו עד לפני שהיה את כל הבלאגן,

יש כתבה ב-YNET עם תאריך למי שסקרן, יכול לתת תצהיר כוזב ולחדש את הרישיון באין מפריע

כי אין סיכוי שיעלו עליו וגם אף אחד לא יבדוק את זה...

לא שאני ממליץ לעשות זאת :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

נגמר הסיפור?

איזו התנהלות שכונתית וזוועתית. טוב נו, התנהלות רגילה בהשוואה להרבה גורמים שיש במדינה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם כבר מדברים על הרענון...

עשיתי ריענון לפני חודשיים בערך..ועדיין לא קיבלתי תשובה לגבי אם עברתי או לא (אין סיכוי שלא..חח)

הם אמרו שנקבל תשובה בסמס אחרי כמה שבועות..

נראה לי שאני צריך לפנות אליהם ולברר את העניין שאני לא אתקע עם מצב כזה. לי אין חברים במשרד הרישוי..:)

• תוכן חדש...