Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לפני כמה ימים קיבלתי את הפולו החדשה שלי ואני מבסוט עליה מאוד אבל רכב כמו רכב מתלכלכך וכבר הגיע הזמן לעשות לה שטיפה תודות לכמה ציפורים שמקננות לי ברחוב... בקיצר רציתי לשאול אותכם איפה הכי כדאי לשטוף את הרכב במכונה שלא תשאיר שריטות כאלו ואחרות. עד היום הייתי שוטף בכמה מקומות שונים באיזור רעננה אבל לא היה ממש אכפת לי מהצבע כי נהגתי על רכב בן 9 שנים, עכשיו כשהרכב חדש אני רוצה מאוד לשמור על הצבע.

שטיפה ידנית עם דלי וספוג היא גם אופציה שאני מוכן לשקול רק אני צריך המלצה לספוג איכותי שלא ישרוט לי את הרכב כשאני מקרצף אותו.

אשמח לתגובות תודה!

פורסם

אני בעבר הייתי שוטף בדרך המסורתית, עם דליים. זה לא כל כך נוח וזה גם לוקח קצת זמן אבל זה קצת פעילות גופנית. דלי אחת להסרת הלכלוך, דלי שני עם סבון ודלי שלישי עם מים.

היום, אני קופץ לאחד ממכוני השטיפה הידניים, נותן להם סכום סמלי עבור שימוש בצינור שלהם ל 2 דקות בדיוק.

הצינור לחץ מוריד בדקה וחצי מה שלי היה לוקח לפחות רבע שעה של פעילות יחסית מאומצת ולא נוחה , והוא גם עושה זאת יותר טוב.

לאחר מכן אני מזיז את האוטו ומנגב אותו בעצמי. לאוטו חדש זה בהחלט מספיק.

אם אני מעוניין לשלב גם שטיפה עם סבון (נניח לפני ווקס או פלסטלינה), אז אני חוזר הביתה ושוטף עם דלי סבון ודלי רק עם מים כדי להסיר את הסבון. הפעולות האלה מאוד קלות לאחר הסרת הלכלוך עם צינור, והמטלית לא מתלכלכת כמעט כי אני עובד על אוטו די נקי.

פורסם

האמת שאני דווקא נהנה לעשות שטיפה ידנית אין כמו לנקות ולטפל ברכב שלך בעצמך :)

קיבלתי המלצה מ-itamarg על חנות שמוכרת מוצרי ניקוי ממש בזול ועשיתי שם הזמנה לכמה מוצרים (ספוג ניקוי, ג'ילדה מעור צבי, שמפו ווקס, מברשת ניקוי ג'אנטים) במחירים ממש זולים! רוב הדברים נעים בין 20-50 ש"ח. אז נראה לי שאני אשטוף את הרכב לבד רוב הזמן. בגדול כשאני שוטף את הרכב בבית אני נותן לו שטיפה זריזה עם צינור של לא יותר מ-30 שניות כדי לא לבזבז יותר מדי מים, אחרי זה מקרצף עם סבון וספוג, שופך את כל מה שנשאר בדלי על הרכב ונותן לו עוד שטיפה מהירה עם הצינור כדי להוריד את שאריות הסבון.

אבל במקרה ואין כח לשטוף ידנית ורוצים ללכת למכון שטיפה הייתי שמח לקבל המלצה על מכון שעושה עבודה טובה וגם אכפת לו מהרכב מבחינת שריטות, ייבוש ספים, מרזבים וכו'... אמרו לי שהשטיפה בתחנת דלק סונול בכפר שמריהו הרצליה ממש איכותית, מישהו התנסה שם?

תודה

פורסם

השטיפה היא ידנית. אני פשוט לוקח להם את הצינור לדקה כדי לחסוך את המאמץ בהורדת הלכלוך עם סמרטוט. זה גם שומר על המטלית נקיה יחסית וגם פחות שורט את האוטו כי אתה לא מגלגל עליו לכלוך. את הניגוב אני עושה בעצמי.

בד"כ, רכב חדש לא צריך יותר מזה. בייחוד אם יש עליו ווקס.

• ספונסר פורום
פורסם

אבל במקרה ואין כח לשטוף ידנית ורוצים ללכת למכון שטיפה הייתי שמח לקבל המלצה על מכון שעושה עבודה טובה וגם אכפת לו מהרכב מבחינת שריטות, ייבוש ספים, מרזבים וכו'... אמרו לי שהשטיפה בתחנת דלק סונול בכפר שמריהו הרצליה ממש איכותית, מישהו התנסה שם?

תודה

אמריקן סטייל ברחוב התעשייה (ליד הקניון) עושים עבודה יפה מאוד. כשימאס לך מהשטיפה הידנית, תן לשם קפיצה ותופתע לטובה.

• תוכן חדש...