Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חייל שעבר כמעט את רוב השירות, עכשיו החלטתי להתפנק ולקנות לי רכב כי עכשיו חורף ואני כבר לא יכול עם האוטובוסים של ארצנו.

זאת נראה לי הפעם הרביעית שאני מתייעץ ברכישת רכב אבל כל פעם אני מחליט להגדיל את התקציב מכיוון שלא בא לי לבלות במוסכים ואני מעדיף ראש שקט ולהחזיר הלוואה של 1000 בחודש מאשר רכב שכל שני וחמישי יגרום לי לחזור לתחבורה ציבורית.

שמתי עין על האיביזה שנת 07/08 ורציתי לדעת אם יש להם מחלות ידועות או שזה רכב נורמלי לצעירים?

הסתכלתי על ה1400 אבל פזלתי גם ל1600, ידנית כמובן, הנסיעות העיקריות יהיו מהבית לתחנה המרכזית/לעבודה, מהעבודה לבית וכו'.

רוב הנסיעות יהיו עירוניות.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

יש לנו קורדובה ידנית 1400 100 כ"ס משנת 2007 (קנינו אותה חדשה) שזאת כידוע איביזה עם בגאז' והיא משרתת את הבת שלי בתנאים לא פשוטים.

הרכב עשה כבר 140000 ק"מ בלי שום תקלה.

צריכת דלק ממש אפסית.

צריך לדאוג שאתה קונה רכב מטופל בקפדנות עם הסטורית טיפולים מוכחת. חשוב שנוזל הקירור יהיה רק נוזל ייעודי של פולקסווגן.

רכב מצויין.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בעל איביזה 1.4 2007 ספורט קופה.מוצעת למכירה אגב

אוטו לא משהו. ולא שנהגתי ביגואר קודם, בסה"כ שידרגתי אופל קורסה לסיאט-והצטערתי.

מנוע חלש מאד (!) ואני לא מגזים, לא מעניין אותי מה יגיבו. 100 סוסים עם כוח של חבורת ברווזים שלא אכלו שבוע.מבחינתי אין ויכוח.איכות הרכבת הפלסטיקה ברמה שלא אציין אפילו, קירקושים מאזור הגיר,חריקות בולמים.רגישות טוטאלית בכל מרכב הרכב.שוק לא מוצלח. רכב שנת 2007 סיים לפני ק"מ אחדים את הטיפול החמישי בסה"כ מאז שיצא מהחברה.היסטוריית טיפולים כמו שעון ברייטלינג אני במוסך.

גם אני חייל כמוך מצטער על היום בו חשבתי לפנק את עצמי בסיאט איביזה.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם
בעל איביזה 1.4 2007 ספורט קופה.מוצעת למכירה אגב

אוטו לא משהו. ולא שנהגתי ביגואר קודם, בסה"כ שידרגתי אופל קורסה לסיאט-והצטערתי.

מנוע חלש מאד (!) ואני לא מגזים, לא מעניין אותי מה יגיבו. 100 סוסים עם כוח של חבורת ברווזים שלא אכלו שבוע.מבחינתי אין ויכוח.איכות הרכבת הפלסטיקה ברמה שלא אציין אפילו, קירקושים מאזור הגיר,חריקות בולמים.רגישות טוטאלית בכל מרכב הרכב.שוק לא מוצלח. רכב שנת 2007 סיים לפני ק"מ אחדים את הטיפול החמישי בסה"כ מאז שיצא מהחברה.היסטוריית טיפולים כמו שעון ברייטלינג אני במוסך.

גם אני חייל כמוך מצטער על היום בו חשבתי לפנק את עצמי בסיאט איביזה.

דווקא מבחינתי יש.

הקורדובה שהיא קצת יותר כבדה נותנת ביצועים של חבורת ברווזים שיכורים. וברכב שעשה 140000 ק"מ אין רבע קירקוש . לא יודע איך אתה נוהג ברכב אבל גם הרכב שלנו סובל מחיים לא קלים ובכל זאת מחזיק יפה מאד...

אגב, אם המנוע של 100 כ"ס ברכב שהוא רבע עוף, הוא "חלש מאד" אז אחת מהשתיים: או שאתה נוהג בצורה שיש בעקבותיה קירקושים, בעיות בבולמים וחריקות בגיר, או שהרכב לא מטופל/מכוון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מזמין אותך לנסוע איתי כדי שתבין במה מדובר. ואם שאלת בקשר לסגנון הנהיגה שלי? עדין וחלק. לא מאמץ את הרכב.העברת ההילוכים נעשית בזמן המתאים ואני ער מאד לנהיגה - דוגמא: לקראת רמזור מתחלף לאדום לא אלחץ גז מיותר ובכך לא אעמיס על הברקסים.אתן לאוטו "להתגלש" בלטיפה קלה על הברקס. או שלא יקרה מצב לעולם שאני "שוכח" שאני על הילוך שני והמנוע צועק עד 5 טור כי שכחתי להעביר.

90% מהנסיעות שלי הן בין עירוניות. נוסע כחוק , שיוטים רגועים של 90-100 קמ"ש והרכב אצלי בנסיעה רכה כמו לורפק ספרדבל. בלי גז מיותר בלי ברקס מיותר. הכל בטעם. אני עדין.

הרכב מטופל ע"פ הוראות יצרן כל 15,000 כמו ברייטלינג. ויותר מזה.

מה עשיתי לא נכון? חשבתי להנות קצת מהרכב

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

שמע לי יש איביזה SC, קניתי במבצע של ה 86 אלף. אני ממש מרוצה. נכון זה לא הרכב הכי מהיר בעולם,אבל במחיר הזה הוא עונה לי על הדרישות. ממש חסכוני, עושה לי 1:15 משולב !!! ( יותר בין עירוני ) , הוא מפנק רצח עם מסך די וי די , גג פנורמי, ג'אנטים 16 מקוריים והרכב עצמו נראה מדהים לעניות דעתי. כמובן שהייתי רוצה שהוא יהיה TSI , אבל זה הכל עניין של כסף.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...