Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין סיאט איביזה tsi אוטומט ליונדאי וולסטאר

daniel71
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תפרט מה אתה מחפש, נגיד לך הכל :-D

בשביל לראות מפרטים, פשוט תכנס לאתרים של היבואנים, ותראה מה יש ומה אין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אין בכלל מה להשוות בין שתי המכוניות.

שתיהן מכוניות לא רעות עם אבזור סביר.

לדעתי מבחינת פוזה שמירת ערך ועלויות תחזוקה וביצועים הוולוטר עולה על הסיאט.

מבחינת שמושיות ביום יום נראה שהסיאט תספק את הסחורה טוב יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה שלך ב"שימושיות"? כי האיביזה לא יותר מרווחת מאחור ומקדימה (ההיפך הוא הנכון), והבגז של הולוסטר גדול יותר. לגבי נוחות, כנראה האיביזה תהיה מעט נוחה יותר, והיא מציעה 3 מקומות ישיבה מאחור לעומת 2 ביונדאי (על הנייר, בפועל כאשר 3 אנשים יושבים מאחור באיביזה, זה לא פחות מקטסטרופה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אפשר לדבר על הוולסטר ועל שימושיות כשחסרה לה דלת אחת?! עם כל הכבוד לעיצוב שלה שהוא באמת שונה ויפה, עדין דלת חסרה זה לא שימושי ולא נוח. זה בהחלט שונה אבל זה עוד לא הופך את זה לטוב או נכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר בכלל? תגדיר שימושיות. זה ש"חסרה" לה דלת אחת, לא אומר שהיא פחות שימושית מהאיביזה.

נ.ב

אפילו שהיא מיועדת ל-2 אנשים מאחורה, תנסה להושיב 3 מאחור בולוסטר ו-3 באיביזה, תראה איפה יותר נוח :wink::lol:

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר בכלל? תגדיר שימושיות. זה ש"חסרה" לה דלת אחת, לא אומר שהיא פחות שימושית מהאיביזה.

נ.ב

אפילו שהיא מיועדת ל-2 אנשים מאחורה, תנסה להושיב 3 מאחור בולוסטר ו-3 באיביזה, תראה איפה יותר נוח :wink::lol:

צר לי לאכזב אותך, האיביזה תיקח את פער נוחות הכניסה ונוחות כללית בכל הקשור למושב האחורי.

מאוד לא נוח ומעיק להכנס למושב האחורי של הוולוסטר, ואם זה לא מספיק, אין מקום לראש. ממש אין. ואני לא גבוה מידי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוחות כללית? אני 1.74, נכנס מעולה מאחורה בולוסטר ולא פוגע בתקרה. באיביזה, נכון, האמנם התקרה לא נמוכה, אבל אין, פשוט אין מקום לנשום, כאשר נכנסים 3 אנשים מאחורה. אז אולי הכניסה מעט יותר נוחה, ותו לא. ולצערי נכנסתי לאיביזה עם עוד 2 אנשים מאחורה :-(

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא, אני לא אריב וגם לא אתווכח. אני מעט יותר גבוה ממך.

יותר קל, נוח ונעים לשבת במושב האחורי באיביזה - יש הרבה יותר מקום, וזה מה שחשוב. אלא אם אתה אוהב להמעך ע"י התקרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיביזה נמעכתי לרוחב, לא לגובה, ואתה יודע שאני משקל נוצה :roll:

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...