Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין גבול:?

שלב הבא אסור לדבר עם הנוסעים ברכב.

ושלב מאוחר יותר יהיה אסור לדבר עם עצמי.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הצחקתם אותי ואת כל עם ישראל .אני רואה סביבי כל הזמן אנשים מדברים בנייד ללא דיבורית . למעשה נוהגים עם יד אחת . זה הרי גזירה שציבור הברברנים הנקרא עם ישראל לא יעמוד בה . הברבור ברשת הוא טבע שני והתמכרות אצל חלק גדול מהציבור .

פורסם

הדבר אינו חדש, גם לפני הפלאפונים הזהירו נהגים מדיבור עם הנוסע שאיתו.

מה לעשות בני אדם לא יכולים לעשות שני דברים בו זמנית, משהו חייב לבוא ע"ח משהו אחר.

ולכן שיחה בטלפון בהכרח תביא להסחת דעת מהנהיגה מה שעלול להביא לתאונה.

אתם יכולים להסכים ואתם יכולים שלא, אך זאת המציאות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עכשיו אסור להחזיק מכשיר ביד.

אז אסור ...

אני מבלה המון על הכבישים, ולא מצליח לספור ביום אחד, כמה נהגים ראיתי, שמדברים בנייד ומחזיקים אותו ליד האוזן\ מול הפה.

יאסרו לדבר בדיבורית? - איך בדיוק המשטרה תדע לזהות את העבירה החדשה?

הדבר היחיד שיהיה מומלץ להיגמל ממנו, והוא מאפיין את הישראלים - לדבר עם הידיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה לעשות בני אדם לא יכולים לעשות שני דברים בו זמנית

מחקרים מראים, שהנשים כן יכולות לעשות שני דברים בו זמנית.

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתם יכולים לבכות וליילל עד מחר, אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שדיבור בסלולרי עם דיבורית לוקח את רוב תשומת הלב של הנהג.

יהיה פה שמח אם זה יהיה מעוגן בחוק...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי אתם יכולים להיות רגועים - אין סיכוי שאיסור גורף יעבור בחקיקה.

זו גזירה שהציבור (רוב הציבור, לפחות) לא יוכל לעמוד בה.

אני אישית הייתי שמח אם תקנה כזו היתה עוברת כי כל הזמן אני רואה אנשים עושים שטויות על הכביש בגלל שמדברים בטלפון. אני אשמח אם זה ייפסק.

אבל כמו שכתבתי למעלה - אין סיכוי שזה יקרה.

ולגבי עיתוי ההמלצה של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים בישראל - אני חושב שזה ממש מגוחך שהם מוציאים המלצה כזו יום אחרי הפרסום של ה-NTSB.

ה-NTSB הוא גוף רציני וצריך לקחת את העמדה שלו ברצינות, אבל אני חושב שצריך יותר מ24 שעות בשביל לנתח ולהעריך את הממצאים שלהם ולתת המלצה זהה בארץ.

מה שהם עשו בזה שפרסמו יום אחרי זה בערך ברמת הרצינות של ללחוץ "לייק" בפייסבוק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מחקרים מראים, שהנשים כן יכולות לעשות שני דברים בו זמנית.

רק שיהיה ברור: נשים לא יכולות להתרכז (באופן סביר) בשני דברים בו זמנית יותר טוב מגברים. זוהי פשוט יכולת שהיא מעבר ליכולות השכליות של רוב בני האדם. לנשים יש חלוקת קשב טובה יותר (לא תמיד - עניין סטטיסטי) שמאפשרת להם להעביר את תשומת הלב מפעולה אחת לאחרת בקצב מהיר יותר, אבל לא לבצע שני פעולות בו זמנית.

גם מה שנאמר פה לגבי שיחה עם הנוסע הוא לא נכון: יש הבדל מהותי בין שיחה בטלפון לבין שיחה עם הנוסע. גם מבחינה אמפירית, אבל גם מבחינת פעולת המוח בשיחה. שיחה רגועה עם הנוסע היא סבירה ומקובלת, כל עוד הסיטואציה בכביש לא מורכבת במיוחד, להבדיל מעומסי תנועה, נהיגה עירונית צפופה או נהיגה במזג אוויר מכביד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לחוקים יש לגיטימציה בפני הציבור רק אם הציבור יכול לעמוד בהם ולציבור נראה שהחוק פרופורציונאלי וצודק.

כיום זה מספיק קשה, ומי שאין לו דיבורית הוא פשוט דביל, כי זה עולה מעט כסף והרבה יותר נוח.

אם התנועה בארץ הייתה זורמת ולהגיע ממקום למקום היה לוקח כמה דקות, לא הייתה בעיה, אבל רוב האנשים נוסעים, והרבה!

כיום התרבות של התקשורת לא מאפשרת להתנתק בכאלו רמות.

אם מישהו לא עונה לטלפון והוא תקוע בפקק של שעתיים כי מישהו התהפך בכביש 6, זה יעשה יותר נזק מתועלת.

לפעמים לדבר עם מישהו כשאני בנסיעה בין תל אביב לחיפה בלילה, זה מה שעוזר לי להעביר את הנסיעה.

בלי יכולת תקשורת, נדפקנו.

פורסם

לדעתי הם הגזימו הפעם.

נכון שכל פעולה שהיא לא נהיגה מפריעה לנהג.

אבל יש נהגים רבים שמבלים ברכב שעות רבות במהלך היום, והדיבורית זה חלק חשוב בעבודה שלהם.

גם לשחרר נפיחה ברכב מסיט את תשומת הלב מנהיגה, אבל אני לא רואה שמוציאים את העניין הזה מחוץ לחוק. :twisted:

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא היום שבמכוניות יש סנכרון BT עם המערכת לטלפון, והמקש לקבל שיחה נמצא על ההגה, אין צורך להפנות את העיניים לטלפון.

אישית אין לי דיבורית, אני בכלל לא עונה לטלפונים מהאוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...