Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה שזה לא מתקרב לסכנה מנהיגה תחת השפעה של אלכוהול?

אז צריך להתעלם מזה?

לדקירה יש פחות פוטנציאל להרוג מירי מאקדח אז ניתן לכולם להסתובב עם סכינים. :?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מתקרב לרמת הסיכון של אלכוהול- באמת?

(נו באמת, אתה לא מכיר את המאמר הזה?)

אגב, יוסי, אמנם אין לי נתונים סטטיסטיים מדוייקים או מחקר אקדמאי כדי לגבות את דבריי, אבל , לדעתך, באחוזים, כמה מאותו "מעבר בין נתיבים בצורה לא מתחשבת" או "מתנחלים בנתיב השמאלי" נגרמים בשל ליהוג בסלולארי?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

עזוב רק מחקר אובייקטיבי טוב בשבילו .

ומה האמריקאים מבינים במחקרים.

כזה שהוא עושה בטווינגו או בוולוו שלו לשעבר, אלו מוכיחים..

אז לי יש מחקר אובייקטיבי.

לפני כשבוע אני נוסע מתל אביב לחיפה , משייט ב 120 קמ"ש להנא(ע)תי.

לפתע עוקפת אותי פוקוס , אני מעריך על 140 קמ"ש .

שתי דקות אח"כ אני עוקף את אותה פוקוס שעכשיו נוסעת על 80 קמ"ש.

האא , אני רואה את הנהג מדבר בנמרצות בנייד, בדיבורית . איך בנמרצות , על פי תנועות היד .

לא חולפות מספר דקות , הוא שוב עוקף אותי

וכך שלוש פעמים חזר הריטואל.

אז כן , המחקר מוכיח כי בזמן דיבור בנייד הנהג מאיט את מהירותו עקב בעיות הריכוז שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האמת היא שלא באמת צריך מחקרים, די לנסוע בכבישים. במרבית המקרים בהם אתה מוצא עצמך מאחורי מכונית "זוחלת" בנתיב השמאלי בכביש רב נתיבי, הסיבה היא שהנהג פשוט עסוק בשיחה, ואינו מודע באמת למקום המצאו ומהירות נסיעתו.

פורסם

מצאתי מובאה טובה יותר

UziKKcr2vqk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש לך כאן ניסוי בפועל, בנוסף להתייחסות עניינית ומוסמכת של דר' רוזנבלום ושל איתי אלון, שמעבר להיותו מדריך נהיגה מתקדמת הוא גם M.A. בפסיכולוגיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לפני כשבוע אני נוסע מתל אביב לחיפה , משייט ב 120 קמ"ש להנא(ע)תי.

לפתע עוקפת אותי פוקוס , אני מעריך על 140 קמ"ש .

שתי דקות אח"כ אני עוקף את אותה פוקוס שעכשיו נוסעת על 80 קמ"ש.

האא , אני רואה את הנהג מדבר בנמרצות בנייד, בדיבורית . איך בנמרצות , על פי תנועות היד .

לא חולפות מספר דקות , הוא שוב עוקף אותי

וכך שלוש פעמים חזר הריטואל.

אז כן , המחקר מוכיח כי בזמן דיבור בנייד הנהג מאיט את מהירותו עקב בעיות הריכוז שלו.

זו דווקא דוגמה לנהג שמבין (באופן מודע או לא מודע) שהטלפון פוגע לו בריכוז.

כשהוא מרוכז בנהיגה הוא נוסע מהר.

כשהוא בטלפון הוא מאט כי הוא לא מסוגל לאותה רמת ריכוז שנדרשת במהירות הגבוהה יחד עם שיחת הטלפון.

ואם כבר מדברים על כביש ת"א-חיפה אז זה אחד המקומות בהם לא כל כך נורא אם נהג מדבר בטלפון כי פוטנציאל ההפתעות בכביש הזה נמוך מאוד.

בתנועה עירונית כשכל רגע יש הפתעה חדשה שאי-תגובה אליה עלולה להיות כואבת, זה הרבה יותר גרוע.

אם כבר איסור גורף על סלולרי אז אולי יהיה נכון לאסור את השימוש בדרך עירונית בלבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
.

ואם כבר מדברים על כביש ת"א-חיפה אז זה אחד המקומות בהם לא כל כך נורא אם נהג מדבר בטלפון כי פוטנציאל ההפתעות בכביש הזה נמוך מאוד.

בתנועה עירונית כשכל רגע יש הפתעה חדשה שאי-תגובה אליה עלולה להיות כואבת, זה הרבה יותר גרוע.

אם כבר איסור גורף על סלולרי אז אולי יהיה נכון לאסור את השימוש בדרך עירונית בלבד.

המוטו שלי במהיגה הוא

כל רכב מסביבי הוא פוטנציאל לאסון וכבר ראיתי בכביש הזה עשרות תאונות ב LIVE

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז שינסו להוכיח ויראו מחקר עם כל הנתונים.

עם מחקר אובייקטיבי אני לא אתווכח.

בינתיים אני חוזר ואומר: זה אפילו לא מתקרב לרמת הסיכון של נהיגה עם אלכוהול.

ולא, הקטע של הסיגריות לא עבר להם.

עדיין כולם מעשנים בפאבים.

1. אפשר תמיד להתווכח עם מחקר.

2. הטענה שלך שרמת הסיכון לא קרובה לזו של שימוש באלכוהול, גם היא אמירה לא מבוססת בעלמא.

3. אתה צעיר ולא זוכר כמה עישון בכל מקום היה נפוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אגב, יוסי, אמנם אין לי נתונים סטטיסטיים מדוייקים או מחקר אקדמאי כדי לגבות את דבריי, אבל , לדעתך, באחוזים, כמה מאותו "מעבר בין נתיבים בצורה לא מתחשבת" או "מתנחלים בנתיב השמאלי" נגרמים בשל ליהוג בסלולארי?

אין צורך במחקר, פשוט נוהגים בכביש בנתיב ימין, וברגעשמבחינים ברכב שנמצא בנתיב השמלי, שנוסע בצורה איטית ביותר ביחס לתנעה, מנותק לגמרי מהסביבה ולעיתים אף מזגזג בנתיב כבר ניתן לדעת שהנהג משוחח בסלולארי או שולח/קורא SMS.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנוסף לכל הסחות דעת הקיימות, ללא ספק כי הדיבור בטלפון הסלולארי במהלך הנהיגה (עם או בלי דיבורית) -

מאטה משמעותית את הזמינות לקליטת מידע חדש ואת מהירות התגובות הנדרשות במצבי חירום.

אם בסופו של דבר כמות התאונות תרד אפילו בכמה אחוזים, הרי זה מבורך.

הסחת דעת בנהיגה

• תוכן חדש...