Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

היום החזרתי את האוטו שלי מהמוסך (לאנטיס 1.8 1997) לאחר בעיה של נפילת טורים. לאחר שהוחלפו פלאגים של הצתה + מפלג מצב הטורים השתפר (לא נפתר). בוצע גם ניקוי בית מצערת.

כשיצאתי מהמוסך יצא עשן מכיוון מכסה המנוע והמוסכניק אמר לי שזה בגלל שהוא נגע עם ידיים משומנות ושפך מים ושאם המנוע לא מתחמם אז אין בעיה.

עכשיו בעלי לקח את האוטו לסיבוב וראה שיש נזילה רצינית מהרדיאטור. ניסינו לאתר את מקור הבעיה וראינו שיש מעין סדק לאורך הרדיאטור ויוצאות משם בועות ורעש של תסיסה ויש נזילה על הכביש (די רצינית).

האם כדי להחליף מפלג יש להוציא את הרדיאטור? האם הם נגעו לי ברדיאטור (יש לציין שזה לא היה קודם. אפילו לא רמז לכך)? מי צריך לשאת בעלויות? האוטו מתחמם רק כשהוא על טורים גבוהים מאוד (3-4). אבל בנסיעה רגילה הטמפרטורה תקינה.

מה לעשות (אני בחורה, אז תסלחו לי על הבורות ;)

תודה וערב טוב

פורסם

היי!

אין קשר בין המפלג לרדיאטור, מערכת חשמלית אול מול מערכת קירור במים.

מוזר שהמכונאי ציין משהו כמו "אם הרכב לא מתחמם, הכל תקין", סוג של על ראש הגנב..

נשמע כאילו בוצע נזק שלטענתך לא היה קודם.

הבעייה שלך היא האם תוכלי להוכיח שלא הגעת עם הרכב ככה.

בכל מקרה, גשי למוסך בהקדם ותדברי עם המנהל. ויפה שעה אחת קודם - כדי שיעבור כמה שפחות

זמן מאז אותרה הבעייה וכמובן, ממש לא בריא להמשיך לנסוע על רכב עם סדק ברדיאטור.

מתחמם בסל"ד גבוה? כדאי מאוד שתגררי אותו למוסך אם המוסך לא באיזור, אחרת את מסתכנת בראש מנוע ושלל צרות אחרות.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...