Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למכתב האדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אמור לקבל רשיון חדש שחודש לפני שניגמר לי הנהג חדש קיבלתי את המכתב אמרו לי שצריך לעשות תאוריה חדשה

השאלה היא האם צריך עוד פעם מחדש לעשות בדיקת עיינים ובדיקת רופא או שפשוט ישר עם הטופס הירוק לסוע לעשות תאוריה ואז לחזור למשרד רישוי שיביאו לי את הרישיון החדש?

פורסם

בדוק לא חייב בדיקות מחדש אח שלי?ושאלה כמה זמן אני יכול למשוך את התאוריה למה אני מזה ניתחן בצבא בקושי רואה בית חח

פורסם

ככה זה היה במקרה שלי ולא שמעתי ששינו את החוקים מאז.

עקרונית, שנה בלי רישיון זה כאילו אף פעם לא היה לך רישיון (ז"א בדיקות, תאוריה, טסט וכל הבלאגן) אבל לך תדע אם אין איזה תקנה שמזמברת נהגים חדשים (גם) בתחום הזה. אני במקומך הייתי גומר עם זה כמה שיותר מהר כי סה"כ אתה משלם וקובע תור דרך האינטרנט והבחינה היא בערך 10 דקות.

• תוכן חדש...