Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום המקצועים!

יש לי הזדמנות לקנות את הרכב הנ״ל הונדה סיויק 2002 ידנית עם 120000 ק״מ יד ראשונה בעל הרכב מבקש מחיר מחירון, רציתי בבקשה לקבל חוות דעת ממכם אם בכלל כדאי וגם על הרכב הזה מבחינת צריכת דלק,אמינות,נוחות.

הרכב ניראה מצוין וגם נוסע מצוין אבל יש לי קצת חששות כי בכל זאת זה רכב בן 10 שנים כמעט!

תודה מראש!

פורסם

קשור ולא קשור...

לחמי יש סיוויק 92, שזה לא ממש קשור לשאלה שלך.

האוטו הזה עוד מעט עם 300000 ק"מ גיר ומנוע מקורים והרכב הזה מתוחזק רק תחזוקת שבר!

קשור, האמינות המדהימה של האוטו הזה.

120000 ק"מ זה לא הרבה לרכב בן עשר ומה גם שמדובר ברכב יחסית מאוד אמין.

אין סיבה שלא לקנות אחד כזה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הדגם שברשותך מ-2006 והדגם שאני שואל עליו זה אותה רכב או מה שונה בין הדגמים?

זה אותו הרכב רק שב-2005 הוא עבר מתיחת פנים ולכן התשובה שלי עדיין רלוונטית.

אגב, ב-2002 הוא יובא מיפן.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השאלה שלי האם כדאי להוציא 31K על אוטו בן 10 שנים כבר כאשר בתוספת של 10k יש אופציות בשנתון הרבה יותר מתקדם, מה שכן ההונדה במצב מעולה ואני מקיר את כל ההיסטוריה שלה.

תודה מראש

• תוכן חדש...