Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאבי יש פוקוס 08', אנו רוצים להחליף אותה לרכב מתקדם יותר 2010/2011 התקציב עומד על כ-85K עם אפשרות לחרוג מעט, הדרישות שלנו מהרכב הן:

* ביצועים סבירים וצריכת דלק סבירה. (נקודות התורפה של הפוקוס).

* מרווח, תא מטען גדול.

* אמין ולא יקר לאחזקה.

אלה בגדול הדברים החשובים, אני פתוח להצעות, אשמח לשמוע המלצות או אי המלצות על כל רכב שיכול לענות לדרישות אלו.

בינתיים חשבתי על סקודה אוקטביה 1.2/1.4 ליטר, רק אני חושש מאמינות הטורבו או תיבת ההילוכים וגם מפחיד אותי עלות הביטוח, מה דעתכם? אשמח לכל הארה/ הערה.

בתודה מראש, דניאל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מצטער לאכזב אבל האוקטביה בגרסאות הרלוונטיות מחוץ לתקציב.

ובכלל, מודל 2009 נשמע יותר הגיוני לדרישות התקציב אם ברצונך לרכוש רכב במצב טוב.

אני ממליץ על I30 CW שהיא מרווחת במושב האחורי ומציה תא מטען גדול ושימושי.

יש לא מעט אקזמפלרים גם פרטיים וגם מליסינג. צריכת הדלק ברכב הפרטי שלי נעה בין 11.5 ק"מ לליטר ל-12. בתדלוק האחרון הופתעתי מאוד לקבל צריכה של 12.8.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

תודה על התגובה, הI30SW נפסלת מאחר ואיני מחבב בלשון המעטה את כל הסטיישנים האלה, מה גם שאנו לא זקוקים לתא מטען כ"כ גדול, אין ילדים קטנים אבל עדיין שיהיה בגודל סביר.

את התקציב כמו שאמרתי איפשר למתוח עוד קצת בשביל רכב טוב, כך שאוקטביה 2010 דוג' נמכרת ב-90K+- יכולה להיכנס בתקציב. שוב תודה אשמח לעוד הצעות.

פורסם

נשמע שאתה דיי רוצה אתה אוקטביה אז בדוק אותה, אולי היא מתאימה.

אני אמליץ גם על קיה פורטה, במיוחד אם בתקציב תיכנס אחת ממודל 2011 עם 6 הילוכים. לי יש ניסיון טוב עם ה-4 הילוכים, תמורה טובה למחיר.

בהצלחה.

פורסם

האמת שיצא לי לנהוג מס' פעמים על האוקטביה 1200 סמ"ק, חייב לציין שמאוד התרשמתי מהביצועים, צריכת הדלק, המרווח, האיבזור והנוחות, אך מאחר ואין לרכב מספיק "פז"מ" על הכביש אני חושש מתקלות יקרות שיכולות לצוץ בהמשך.

הפורטה יכולה להיות אופציה מעניינת, למרות הדעות הקדומות שקצת מדאיגות בכל אופן לקחתי לתשומת ליבי.

אשמח לעוד הצעות או הארות לגבי הרכבים שהוצעו.

פורסם

אני מאמין שמעמדה של קיה יתחזק בשנים הקרובות ועם החיזוק גם תתמתן ירידת הערך. כבר היום ניתן לראות דגמים שלהם שמחזיקים ברשימת המתנה מכובדת כמו הספורטאז' והפיקנטו וזה בהחלט תורם לתדמית.

יכול להיות שפורטה היום תהיה עיסקה משתלמת שכן בעתיד תזכה לביקוש ער יותר.

אופציה נוספת היא פולקסוואגן ג'טה, רצוי מדגמי המנג'ר עם ה-DSG ולא עם הגיר האוטומטי הרגיל. עם ה-DSG היא מציעה ביצועים וצריכת דלק עדיפים.

פורסם

בהתחשב בתקציב ובדרישות, נראה שהדבר הנכון ביותר עבור אביך הוא להישאר עם הפוקוב '08 שברשותו ולהמשיך לחסוך בשביל רכב חדש יותר. לא נראה צעד חכם למכור רכב ששויו כ-70K ש"ח (תלוי בדגם), בשביל רכב ששווה 15K יותר. קח בחשבון שאת הרכב הנוכחי הוא כבר מכיר, כאשר הרכב ה'חדש' עלול להצריך יישור קו, דבר שיכול לייקר את העסקה בסופו של יום.

בהצלחה בכל מקרה!

פורסם

אז ככה, היום הלכתי לראות פורטה וג'טה של חבר, לא התרשמתי כ"כ, כחבילה הפוקוס עדיפה עליהם, לדעתי לפחות... בינתיים הוחלט להשאיר את הפוקוס השמורה שלנו (רק 50K ק"מ!) ולחסוך עוד קצת לפוקוס החדשה או יונדאי I35. בכל אופן תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...