Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
UoUo אתה באמת חושב שזה משנה?

בסופו של דבר,ההרוג אפילו לא נהג ברכב,ולך תדע אם הוא יכל לרדת ממנו בכלל במהלך כל המרדף הזה,גם אם הוא רצה.

אני גם לא יודע וכנראה שלא אדע,אבל אני לא ממהר להתנסח כמו רבים אחרים...מבייש.

לא אמרתי כלום, וחס וחלילה אני לא טוען שמגיע למישהו למות. רק ציינתי עובדה.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי ענין רב להכנס לדיון ה"מאוד מעמיק" הזה על חטאים, עונשים, נהגים פזיזים, סמים, מזרחיים, אשכנזים ועוד כל מיני דברים שהולכים כל כך יפה בחברה שלנו. רק מענין שאף אחד כאן לא טרח להתייחס לשאלה אם הוראות המשטרה אוסרות או לא מרדפים מסוג כזה, במיוחד כשכל פרטי הנהג והרכב ממילא מצויים בידי השוטרים. וכמובן בהתחשב בכך שאותן הוראות נוסחו בשל תוצאות טרגיות של מקרים מאוד דומים שארעו בעבר. אבל באמת מה הטעם להתדיין בענין כל כך שולי כשיש לנו כאן הזדמנות להפרע מכל ה"ערסים" וה"מאניאקים" שבורחים מהמשטרה כי הם בטח שיכורים או מסוממים או סתם בנים למשפחות הרוסות שמחפשים רק איך להשתולל בכבישים ולחסל כל מיני "בני תרבות" אנינים מהסוג של המגיבים כאן. פשוט בושה.

מצטער, אין לי כול דרך להסביר בריחה מהמשטרה חוץ מהתנהגות שמקורה הוא עבירה על החוק/התנהגות ערסית.

ואין לי מושג אם היה מרדף או לא היה, אבל להאשים את המשטרה בכך ולהוריד את האחריות מאותו נהג, זה מפגר וזה רק נותן לגיטמציה לבהמות אחרות לעשות מה שבא להם על הכביש.

ואגב, מעניין אותי לראות את הדיעה שלך אם אותו נהג היה הורג גם איזה הולך רגל או נהג אחר. כניראה שלא היית כול כך אמפתי כלפי אותו נהג.

פורסם
אותו אדם היה לוחם בצה"ל,שירת והיגן על המדינה,זה מספיק כדי לכבד אותו?

לא ממש.

ואני ממש מקווה שהתוצאות של המבדקים האלו ייצאו בימים הקרובים.

כל המקרה הזה צריך להישאר קצת במודעות של כולם.

צריך להבהיר לערסים האלו שלא בורחים מהמשטרה (חוץ מזה שלא נראה לי שאפילו רדפו אחריהם).

פורסם

הבנתי את הסיפור פחות או יותר ממקור כלשהו.

לפי הבנתי, הנערים חזרו מאירוע משפחתי כלשהו, והחבר שישב על יד הנהג היה שיכור,

והם לא עצרו במחסום משטרתי, עברו צמתים באדום והתהפכו. הנהג היה פיכח לפי מה שסופר.

הבחור שנהרג, התגייס בערך שבועיים לפני המקרה.

חבל, באמת חבל. יהי זכרם ברוך

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...