Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה על גבול ההזוי.

כול פעם שעולים ויכוחים כאלה בקשר לאמינות של דגמים כאלה ואחרים, לא חסר משתמשים שמביאים מידע מנסיון אישי שהרנו מגאן הוא שק של נחשים על גלגלים. ושימו לב, זה לא שהם אומרים שיש בו תקלות פה ושם וזה, אלא שהוא בעל אמינות מחפירה.

לא ראיתי שום דיונים כאלה על שום רכב, אפילו לא על פיאט(למרות שגם הפונטו מככבת לא מעט :))

ע"פ דה מרקר והסקר של חברת ליסינג עלומת שם, יצא שהמגאן הוא הרכב הכי פחות אמין.

אפילו הסלוגן של "רנו מגאן החדשה- לא רואה מוסך" מעיד על משהו.

אני אישית בחיים לא החזקתי רנו מגאן ולא מכיר אישית מישהו שכן החזיק(מכיר מישהו שהחזיק קליאו ואחרי חצי שנה הלך לו הגיר, אבל לא משנה), אבל ע"פ כול זה, כשאני אחפש רכב, זה יהיה הרכב האחרון שאני אפזול לכיוונו.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק אגיד לך שהתופעה של "כדור שלג" של שמועות בארץ שלנו היא מהחריפות שאני מכיר.

טלפון שבור שבהחלט עובד ולא מפסיק לעבור הלאה והלאה והלאה עד שאתה מקבל נזקים תדמיתיים שגורמים ליבואן להוציא משפט מפגר כמו "לא רואה מוסך" - אין דבר כזה.

כל יצרן כל רוכב, רואה מוסך בX מספר של מכוניות מתוך כל פס ייצור.

אני בהחלט מאמין שרנו כנראה מובילים בסטטיסטיקה הזו לרעה - אבל אני לא חושב שזה אפילו קרוב לתיאורי האסון שאנחנו קוראים עליהם כאן בפורום.

ושוב - ההגיון הבריא לא עובד ברגע שרואים צרה אחת באופק - הרי מה כל הסיפור?

הרכב זול יותר בהרבה מהמתחרות שלו - נכון?

אתה יודע מה הן התקלות האופייניות שבגללן יצא לרכב הזה שם רע - נכון?

אתה יודע כמה יעלה לך פחות או יותר לתקן כל אחת מהתקלות האלה - נכון?

עד עכשיו - הכל נכון.

אז - אם ההפרש בין הרכב הזה לרכב מתחרה הוא גדול יותר ממה שתשלם על התיקונים של כל התקלות האלו יחד - לתקופה של 6 שנים (3 באחריות 3 בלי) האם באמת איכפת לך שהרכב פחות אמין מהמתחרים שלו?

התשובה היא בסופו של דבר - לא!

למה? כי אף אחד לא אמר שהתקלות האלה יקרו דווקא לך - ואם הן לא קרו לך - הרווחת.

אם הן כן קרו לך - אתה יודע כמה יעלה לתקן ועדיין, אם זה יוצא יותר כלכלי מלקנות רכב של מתחרה שלא יתקלקל - אתה עדיין הרווחת.

מה הפסדת? כלום!

בנוסף לזה אתה יודע שמדובר ברכב שרגיש מאוד לטיפולים שלו ולחומרים שאתה מכניס אליו - מה בדיוק אתה מצפה לקבל אם לא תטפל בזמן ואם תטפל במוסך שלא מורשה או מתמחה ברכב הזה? - בדיוק.

אני מוכן לשים כסף על זה שרוב האנשים לא מטפלים בזמן, רוב האנשים לא מטפלים במוסכים מורשים - מה בדיוק אתה מצפה לקבל בתמורה? נכון - האשמות שלא נופלות במשבצת הנכונה.

מאז שהתחלתי לטפל ברכבים שלי במוסכים מורשים - אני מרוצה, זה עולה קצת יותר - האמנם?

ומי אמר לך שלא יהיו לך תקלות במאזדה? - כל המאזדות שהיו לנו במשפחה ראו מוסכים לפחות פעם אחת אם לא יותר, כל המאזדות שהיו לנו במקום העבודה הקודם ראו מוסכים.

האם זה רכב רע? לא! ואני גם יכול לאמר לך שאיך שאחד הנהגים של המאזדות המדוברות האלה נוהג - אני מתפלא בכלל שהרכב לא גר במוסך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה"שכן" עליו כתבתי בתגובתי הוא אחד שלא יגע ברנו בחיים. הוא סבל מרורים רבים והשאיר ממון רב במוסך.

מנגד כפי שכתבתי לאבא שלי היו 2 סניק ועכשיו קולאוס והוא מרוצה עד הגג.

ההבדל בין יפני לאירופאי הוא סטיית התקן ברמת שביעות הרצון.

מנסיוני הדל של מעל 10 שנות נהיגה על ליסינג צרפתי (סיטרואן) המכוניות (4 במספר) הראו רמת אמינות בינונית. לא היה רכב שלא הגיע על גרר למוסך במהלך השנים בהם הוא שירת אותי.

דבר שלא קרא לי מעולם עם אחד מהרכבים היפנים קוראנים הפרטים שהיו לי. (מלבד הזנחה של מיסב אלטרנטור שנדפק בגלל נסיעה בבוץ)

בהנחה שלרכב יש אחריות מקיפה לשלוש שנים, מה כבר יכול לקרות?

הכי הרבה אם בשלוש שנים הקרובות לא תהיו מרוצים, תחליפו באחר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הו סולל הדרך - זו בדיוק הנקודה - זו גם אחת משתי הפואנטות בכל העסקה.

תשמע - היה לי רכב קוריאני שכל שלושה חודשים הגיע על גרר למוסך - אחרי הפעם השלישית הרכב נבעט החוצה.

רכב יפני - אני זוכר שאולי רק פעם אחת אם איזו סובארו DL סטיישן ישנה קרסו לנו בולמים והרכב נגרר - מעבר לזה כמעט כלום.

דווקא הB4 שהיא פשוט כל כך כיפית לנהיגה - עשתה לנו קטע עם ההגה שהגענו איתה למוסך - אבל לא על גרר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כתבו לך שחברת "שלמה" היא לא החברה הנכונה לקנות ממנה רכב.

נדמה לי שאחרים פה בשרשור קנו ישירות מ"קרסו" וזה עדיף בודאות.

יהודה

פורסם
כתבו לך שחברת "שלמה" היא לא החברה הנכונה לקנות ממנה רכב.

נדמה לי שאחרים פה בשרשור קנו ישירות מ"קרסו" וזה עדיף בודאות.

יהודה

...?? אתה כותב אליי? רכשתי את הרכב מקרסו, לא משלמה. חהרכב היה בבעלות חברת שלמה סיקסט בטרם הועברה לקרסו (הפקדת סוחר).

חוות דעתי המפורטת על 'קרסו טרייד-אין' - על כך ארחיב בלי נדר מחר באשכול נפרד.

פורסם

חידשת לי ש"קרסו" מוכר רכבים שהיו בליסינג של "שלמה".

בכל זאת, אם אתה יכול יש כמה חברות ליסינג שמטפלות טוב יותר ברכבים. ראה בפורום.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

יהודה

פורסם

היתה לי מגאן 2008 חדשה מליסינג ונסענו איתה 3 שנים, לאחר סיפורי הזוועות ששמעתי ממכרים הבנתי שאולי האוטו ממש פצצה מתקתקת, אבל ...

אני יכול להגיד במשך 3 שנים של נסעיה

2 תקלות בלבד

1. תקלת כרית אוויר

2.תקלה ב ESP

שני התקלות תוקנו בשנה הראשונה ולא חזרו יותר, וחוץ מהכאב ראש של הנורות הקדמיות, לא היה לנו שום בעיה עם הרכב.!

כנראה עניין של מזל

לגבי המגאן במבצע, אני רוצה להגיד שבשביל 49 אלף שקל, לקבל רכב עם אחריות 3 שנים ושוב לפי דעתי , העניין שווה .

עם הייתי צריך לקנות היום רכב ולהחזיק 3 שנים כבר הייתי קונה רנו כזו, ועוד מקבל 3 טיפולים חינם + אחריות !!!

ניקח בחשבון שבעוד 3 שנים הערך שלה יהיה שווה 35 אלף, אפילו פחות, עשתה את שלה, תתקדם הלאה,

תקנה רכב חדש היום ב 120 אלף, אחרי 3 שנים הוא פחות מ 90 אלף, מה שאומר שעל 3 שנים ברנו תפסיד פחות מאוטו חדש .

הכול ענין של מזל ותתחדש.

פורסם

אני גם נוטה מאוד להאמין שרוב העסקאות שיסגרו על הרכב הזה יהיו עסקאות של אנשים שמחפשים רכב שני בבית.

רכב שני בד"כ זה רכב זול, פשוט שנועד לשרת מטרה אחת פשוטה נסיעות לעבודה וסידורים קטנים של אחד מבני הזוג.

אין שום סיבה להשקיע הרבה ברכב שני אז עוד לקבל במחיר כזה רכב שגם נותנים לך עליו ראש שקט על המכלולים הכי חשובים בו (בעצם ראש שקט על הכל אבל אני בטוח שיהיו מלחמות על נושא של מה בלאי ומה לא ועוד) למשך שלוש שנים ובנוסף לזה -

לא צריך להתפשר על מיני שבקושי נכנס בה עגלת תינוק - עם בכלל.

לא צריך להתפשר על בטיחות.

לא צריך להתפשר על נוחות.

הלוואי שנתחיל לראות עסקאות כאלה מיותר ויותר יבואנים - תחשבו שעוד שנתיים תוכלו לקנות מאזדה 2 באחריות מלאה או יונדאי I20 או פונטו

עכשיו נכנסות לשוק פלואנס טורבו דיזל ידניות - אם בעוד שלוש שנים יהיה דיל זהה בחיי שאני אשקול בכובד ראש לעשות עוד שדרוג.

נקודה למחשבה לקרסו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...