Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for Speed - The Run

Don't Shoot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אחרי יומיים שחרשתי את המשחק (וסיימתי אותו, כמובן) אני יכול בבטחה לומר שזה משחק המירוצים/רכב הכי טוב (לדעתי) שיצא אי פעם.

אם יש לכם מחשב חזק שיעמוד בגרפיקה המדהימה ויסחוב את המשחק הזה במהירות שהוא נבנה לה אתם לא תוכלו לעזוב אותו לרגע. אם יש לכם מסך טלויזיה גדול לחבר למחשב / קונסולה ולשחק את המשחק עליו זה יהיה אפילו טוב יותר.

למי שלא מכיר את המשחק - מדובר במירוץ אחד ארוך בין 200 משתתפים שנמתח לאורך כל אורכה של ארה"ב מסן פרנסיסקו ועד ניו-יורק. הכבישים והמסלולים ברובם אמיתיים (וחשוב לומר גם מציאותיים מאוד) ובפעם הראשונה במשחק מחשב אפשר באמת להרגיש את תחושת המהירות והאדרנלין שמקבלים ברכב אמיתי. התנהגות הרכבים היא לא מה שתגדירו מדוייקת למציאות כמו במשחקים קודמים של NFS אבל בהחלט נותנת תחושת התרגשות אדירה יחד עם הנוף שחולף מולכם במהירות אדירה.

בנוסף הם יצרו מערכת מדהימה של נק' מבט שנותנת תחושה מציאותית לכל האווירה בכביש. אם במשחקים אחרים אתם מרגישים שאתם מול מסך ולא מרגישים בתוך רכב אמיתי - כאן נק' המבט היא מציאותית מאוד, החל מכל טלטול קטן בכביש שמורגש ועד לסיבובים בג'י גבוה שמשודרים דרך המסך בצורה מאוד משכנעת.

על הדרך תצטרכו גם להדוף שוטרים ומאפיונרים שרוצים לחסל אתכם בנוסף למתחרים האחרים וגם בחלק מהמקומות מכשולים טבעיים מאתגרים.

מבחינת רכבים, המבחר די גדול אך לא תוכלו לבחור רכב שונה כל מסלול- החלפת רכבים מתבצעת רק בתחנות הדלק השונות בסמוך למסלולים ואין הרבה כאלה, שלדעתי זה טוב כי זה מכריח אותך לבחור רכב ורסטילי שיתאים לסוגים שונים של מסלולים ואיתו אתם תקועים עד לשדרוג הבא. הרכבים הטובים ביותר במשחק הם דווקא לא הרכבים הסטנדרטים שמגיעים "מהיבואן" (למרות שתמצאו שם זונדות, פורשות וכדומה) אלא דווקא הרכבים המשופרים של היריבים שלכם אותם תביסו ותזכו ברכביהם לאחר מכן. בנוסף תמצאו שילוב של רכבים חדישים וישנים כאחד (רכבי שנות ה70 בהחלט מעניינים לנהיגה אבל קשים מאוד) וגם שילוב של Muscle cars, רכבי ספורט ורכבים רגילים - הכל לבחירתכם.

בקיצור - אחרי המשחק הזה אני צריך לשפץ ראש מנוע אצלי בלב כי הוא עלה בלהבות מרוב התרגשות :-D

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני לעומתך חושב שזה משחק די גרוע, אפילו לחובבי NFS. אין שום שיפורים מכאנים או קוסמטים לרכב לבחירה, וניתן לבחור רק רכבים בתחנות דלק (מעיק לעיתים.).

מאוד מפריע לי שאני יכול לבצע פנית פרסה ב250+ קמ"ש ולא קורה כלום לרכב ואני יוצא מהפניה אחרי התנגשות רצינית עם 150+ קמ"ש.

סדרת DIRT הרבה יותר מציאותית ומהנה.

פורסם

אולי לא הבנתי אןתך נכון אבל יש סיכוי שאתה טוען שבמשחקי הNFS הקודמים השליטה הייתה דומה לשליטה במציאות?:-D

פורסם

לא שיחקתי בDIRT אך אני שונא משחקים מציאותיים. משחקים הם בדיוק בשביל זה שאוכל להתנגש בקיר ב200 קמ"ש. מציאות יש לי מספיק בחיים. המשחק הזה הוא בהחלט אחד המהנים שיצאו בשנים האחרונות.

עוד דבר ששמתי לב אליו, אחרי כמה שעות של משחק אני כל כך מותש שאני עולה על ההגה הנסיעה שלי הרבה הרבה יותר רגועה מהרגיל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא שיחקתי בDIRT אך אני שונא משחקים מציאותיים. משחקים הם בדיוק בשביל זה שאוכל להתנגש בקיר ב200 קמ"ש. מציאות יש לי מספיק בחיים. המשחק הזה הוא בהחלט אחד המהנים שיצאו בשנים האחרונות.

עוד דבר ששמתי לב אליו, אחרי כמה שעות של משחק אני כל כך מותש שאני עולה על ההגה הנסיעה שלי הרבה הרבה יותר רגועה מהרגיל.

אתה צריך להיזהר לעלות על ההגה אחרי משחק כזה - המחקרים מראים שמשחקי מחשב של נהיגה גורמים לנו להיות נהגים הרבה פחות זהירים והרבה יותר מועדים לתאונות...

אני חושב שבSHIFT2 הרכבים מתנהגים מציאותית יחסית אבל מצד שני המשחק עצמו מרגיש מנומנם ומתוסבך - אתה מרגיש שאתה צריך לעשות חישובים מתמטיים כדי לקחת פנייה במקום ללכת לפי אינסטינקט או תחושה (שזה בדרך כלל מה שאני גם עושה במציאות). במשחק הזה (The Run) הדברים מרגישים אינסטנקטיביים שוב ומלאי חיים והתרגשות.

וכן, הקטע שאי אפשר לשפר את הרכבים די מרגיז

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בדקתי את הנושא כמה פעמים, עליי זה עובד הפוך. אני מפרק את מה שאני צריך במשחק ואח"כ נוהג רגוע.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מאז NFS UNDERGROUND הקונספט של העלילה זהה,נהג מתחיל מחדש ועולה למעלה,לדעתי משחק מרוצים צריך להיות מרוצים ולא פעלולים.

לדעתי בNFS PORSHE שיצא ב 2000 השליטה יותר טובה,אני עדיין זוכר כמה קשה היה לנהוג ב 911 טורבו משנות ה 70,עקב הנעה אחורית והרבה כוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי דעתי פורש הוא לעולם יהיה משחק הניד פור ספיד הטוב ביותר, והוא היחיד שאותו סיימתי כמה פעמים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
מאז NFS UNDERGROUND הקונספט של העלילה זהה,נהג מתחיל מחדש ועולה למעלה,לדעתי משחק מרוצים צריך להיות מרוצים ולא פעלולים.

לדעתי בNFS PORSHE שיצא ב 2000 השליטה יותר טובה,אני עדיין זוכר כמה קשה היה לנהוג ב 911 טורבו משנות ה 70,עקב הנעה אחורית והרבה כוח.

מה כל כך כיף במכונית עם כל כך הרבה כח שאתה לא יכול לשלוט בכיוון שהיא נוסעת (ראה ערך סרטוני היוטיוב של הקורבט המתהפכות בקו ישר- חר* מכוניות).

fiat x1/9

פורסם

דווקא אפשר לבצע שינויים קוסמטים(על ידי לחיצה על מקש הX בתחנת דלק ויש כמה קיטים לבחירה).

השליטה הרבה יותר מציאותית מהNFS הקודמים וגם מבחר מכוניות מרשים ביותר, הצ'אלנג סירייס נחמד ביותר כיוון שזה לא חוכמה לעקוף את היריבים(המשחק בנוי שאתה תנצח ושיהיה יריבים לידך לא משנה מה, את זה הבנתי אחרי שהפעלתי טריינר והגעתי ל600 קמש ובכל זאת לא הייתי לבד במשחק) האתגר זה להגיע בזמן קצוב למטרה, גם היה נחמד סוף סוף לחזור להתחרות בכבישים ועם המשטרה ולא במסלולים כפי שהיה בכמה NFS קודמים.

לדעתי משחק טוב בתור משחק נחמד ולא בתור משחק מירוצים אמיתי, בשביל זה יש את הDIRT ואת GT האגדי(למה הם לא הוציאו למחשב?!)

פורסם
מה כל כך כיף במכונית עם כל כך הרבה כח שאתה לא יכול לשלוט בכיוון שהיא נוסעת (ראה ערך סרטוני היוטיוב של הקורבט המתהפכות בקו ישר- חר* מכוניות).

הכיף שזה מאתגר,אתה יכול לנסוע בה ויש לא מאט החלקות זנב,פשוט צריך ללמוד לנהוג בה,לכן זה היה דומה לעולם האמיתי רכב חזק,הנעה אחורית וכניראה התנהגות די זהה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקתי את הנושא כמה פעמים, עליי זה עובד הפוך. אני מפרק את מה שאני צריך במשחק ואח"כ נוהג רגוע.

פלוס אחד ענק.

שלא לדבר על מה שאתה לומד מהמשחקים האלה, על איך לצאת משיטואציות מעניינות... קארמגדון הציל אותי מתאונה בצעירותי. לך תבין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לעוד מישהו המשחק חושב שהוא בxbox? אני לא מצליח לעבור אפילו את המשימה הראשונה כי הוא מבקש ממני ללחוץ על מקשים של ג'וייסטיק

פורסם

אם אתה באקס בוקס,תעבור לדבר האמיתי,FORZA 4.

• תוכן חדש...