Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאגר המכוניות בדרייב אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במה שהיה פעם הדרייב אין, ממתינות מאות מכוניות.

אז של מי הן (חברת ליסינג כלשהי?) ולמי הן מחכות? (קונים?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למשיח...חחח

ועכשיו ברצינות אותם רכבים הם רכבים שלא הצליחו להימכר בשנתונים שלהם(יכול להיות 8,9,10 ואפילו 11) ומחכות לאנשים קצת יותר חכמים שלא רצים לקנות רכב חדש מהחברה.

וחלקן אכן שייכות לליסינג

אגב בשנה האחרונה יצא חוק שמחייב את היבואנים וחברות הליסינג לשלם אגרת רישוי שנתית עבור כל רכב שלא הצליח להימכר בשנתון שלו(עד שהוא נמכר כמובן), חוק שכמובן היבואנים וחברות הליסינג מפסידות ממנו מיליוני שקלים.

כך שאם אתה קונה רכב שנת 10 אתה מרוויח גם את האגרה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

צריך לקחת בחשבון שרכב שעומד במגרשי יבואן/עודפים מעל שנה בתנאי ארצנו הופך לגרוטאה (טל חומצי מתחנות כח, שמש מטורפת בחודשי הקיץ, וכד'). מי שבכל זאת מוכן להרפתקאה, אזי לפחות עליו לדרוש את הדברים הבאים לפני מסירה:

• החלפת צמיגים
  • החלפת מצבר
  • החלפת נוזלים (שמנים + נוזל קירור)
  • טיפול לצבע
  • בדיקת רפידות

א

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרכבים האלה עומדים שם תקופה מאוד ארוכה, וסיימו קיץ לא פשוט, ללא כל תזוזה.

אני מניח שלבסוף יימכרו ב"ערך גרט" (מונח חשבונאי) או לפראייר התורן שלא ידע בכלל ששם "אחסנו" את הרכב שלו עד שהוצע לו במחיר מציאה (וזה כמובן יכול להיות גם אני או כל אחד אחר, הרי גילוי נאות זה לא משהו חזק בארץ הזאת). הסתכלתי על כמה רכבים והם נעדרו סימן מזהה של חברת ליסינג כלשהי. זה הגיוני באמת אם מדובר בעודפים של היבואנים עצמם. מעניין אם זה קשור למודעת ה"מבצע" של ביי אנד דרייב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אפשר קצת מידע על זה ? איך פונים אליהם ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
צריך לקחת בחשבון שרכב שעומד במגרשי יבואן/עודפים מעל שנה בתנאי ארצנו הופך לגרוטאה (טל חומצי מתחנות כח, שמש מטורפת בחודשי הקיץ, וכד'). מי שבכל זאת מוכן להרפתקאה, אזי לפחות עליו לדרוש את הדברים הבאים לפני מסירה:
  • החלפת צמיגים
  • החלפת מצבר
  • החלפת נוזלים (שמנים + נוזל קירור)
  • טיפול לצבע
  • בדיקת רפידות

א

אתה צודק אבל בוא לא נשכח שבנאדם שקונה רכב בהפרש של 20-30K מהמחיר המקורי עדיין חוסך סכום גדול דיו המצדיק את ההשקעה.

בוא לא נשכח שאדם הקונה רכב עם 0 ק"מ קונה רכב חדש לחלוטין.

החלפת שמנים זה נגיד עד 500 ש"ח, מצבר חדש עולה 400 ש"ח, נוזל קירור בדיוק 40 ש"ח.

בנוגע לטיפולי צבע זה באחריות היצרן.

ובקשר לרפידות - רכב שעומד נגיד שנה לא מצריך החלפת רפידות. הרפידות לאחר הנסיעות הראשונות משתפשפות ועובדות בצורה תקינה.

בקיצור הנזק התפעולי שנגרם לרכב נאמד בסכום של עד 1000 ש"ח לא כולל הצמיגים.

הרווח פה עדיין גדול ולכן משתלם לקנות.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

למיטב זכרוני יש גם מגרש עם כמות לא קטנה של מכוניות ליד הקארטינג בביל"ו שנמצאות שם ומעלות אבק כבר למעלה משנתיים.

• תוכן חדש...